Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok.Köszi lányok az érdeklődést!úgy néz ki alakulok... kevés barna van még, reggel már nem volt véres.Én is holnap akarok telefonálni hogy pénteken mennék uh-ra.nekem is szerdán kéne de még várnék.
Erikasz sokkal szebb így a görbe,tuti volt most ovu...
Melikó neked is szépen fel ment.
Málna27
2019-06-16 11:16:59
Szuper, hogy ilyen hangszereken tudsz játszani! Biztosan nagyon nehéz volt megtanulni :) Az a helyzet, hogy én csak hobbi zongorista vagyok és azt is elég rosszul űzöm :) Mindig is nagy álmom volt megtanulni zongorázni, aztán márciusban úgy alakult, hogy nagyon jutányos áron juthattam hozzá ismerős révén egy elég komoly elektromos zongorához. Hezitálás nélkül megvettem :) Szóval még friss szerelem, csak tanulom. Azt is csak telefonos appokon keresztül (amik egyébként nagyon királyak) és lassacskán. De szeretem :)
Andi198729
2019-06-16 11:06:56
Örülök Málna hogy minden oké :) Legyen így továbbra is, péntekig biztos sokat fog fejlődni a picur :) Málna, te is zenélsz, írtad, hogy zongorázol, szuper ;-) A zene az tényleg fel tudja tölteni az embert, kikapcsol, mert az agy egy teljesen másik féltekét használjuk. Én hegedűben, és nagybőgőben viszem a prímet :-D Legelőször a hegedűt kezdtem, aztán gondoltam, miért ne tanulnék meg másik vonóson is, aztán a másik végletet választottam, a nagybőgőt, furcsa, mert hegedű után legfeljebb brácsát választják sokan. De annyira tetszik az a mély, erőteljes hangja, a vonós zenekarok alapja. Mondták is sokan, hogy miért nem esetleg a csellót választottam, az kisebb mint a bőgő. Kevés nő játszik nagybőgőn, az biztos, a tanárom Pandák Viktor, a Bakator zenekar nagybőgőse, neki én vagyok az egyedüli női bőgőse :D A többiek férfiak.
Málna27
2019-06-16 10:32:32
Edit: Nem is írtam tegnap, hogy milyen szép a görbéd! :)
Málna27
2019-06-16 10:26:05
Sziasztok!
Szép ovus görbék vannak itt :)
Köszi Andi, hogy kérdezed! :) Én jól vagyok, tegnap már egyáltalán nem volt semmilyen rendellenes folyás, tegnap előtt is csak egy hangyányi. Bár szerdára rendeltek vissza, szerintem csak pénteken megyek majd, addig hagy növekedjen a picur :) Ma is pihenek egész nap meg picit zongorázok talán :)
Ez a meleg borzasztó. Mára írnak egy kis esőt, remélem tényleg jön.
Anett, remélem nálad is minden oké!
Szép napot mindenkinek! :)
Andi198729
2019-06-16 09:57:41
Erikasz, most már biztos megtörtént az ovu, a mai érték jóval magasabb mint az eddigiek. :) Meliko, a te görbéd is rendben van, neked is volt ovud. :) Szorítok, hogy ez a görbe sikeres legyen nektek :)
Málna, Anett hogy vagytok? Minden rendben?
Józsa nálad mi a helyzet, készültök a holnapi konzultációra?
Meliko78
2019-06-16 09:25:40
Sziasztok! Én ma így
erikasz
2019-06-16 09:24:09
Málna ,Anett :Minden rendben lesz !
Én ma igy
Andi198729
2019-06-15 16:58:54
Igen Edit, megjött, de most örülök, hogy a ciklusom rendben van, ez a normális kerékvágás :) De próbálkozni nem tudom van-e értelme IR mellett. Ha megyek endodokihoz, esetleg majd kérek tőle valamit ami esetleg rásegítene a terhesség megtartásában. Biztos tud majd javasolni, mondta is amúgy ha majd megyek az eredményemmel, mindent megbeszélünk, és mindent megold. Szép a görbéd, csak így tovább, drukkolok ;)
Málna27
2019-06-15 14:28:40
mistimi: Nagyon drága vagy, hogy megkerested! Köszönöm szépen, megnyugtatóak az infók! :) Én tegnap voltam elvileg 5 hetes 3 napos és 9 mm volt a petezsák, szóval szinte ugyanaz, mint neked volt.
Erikasz sokkal szebb így a görbe,tuti volt most ovu...
Melikó neked is szépen fel ment.