Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anett8601
2019-06-14 20:23:46

Andi sajnos mindenhol ez van... magánba is beszélik a pénzt aztán csesznek segíteni, pedig az ember pont azért megy oda hogy hátha több megbecsülést kap.remélem nem kell mennem hétvégén sehova.még mindig barna és húzódik a hasam,de nem görcsöl... nagyon jó hogy már 27 napos lett a ciklus.örülök neki!
Meliko78
2019-06-14 19:46:44

Inez még ne ad fel ! Anett ,málna nem mindig látható az ultrahangon főleg ilyen kicsi idővel. Nekem a kicsi fiammal azt mondtak hogy hormonzavar és még gyógyszert is kaptam aztán egyszer csak meg mozdult
Andi198729
2019-06-14 19:42:50

Anett sajnálom, hogy semmit nem értél el az orvosokkal :( Szomorú és felháborító ez a mai világban, hogy ilyen az egészségügy! Kötelességük lett volna megvizsgálniuk, nem küldhettek volna el! Hiszen terhes vagy, és volt barnázás, igenis indokolt lett volna hogy megvizsgáljanak, és írjanak fel progeszteront. Hihetetlen, hogy az ember segítségért fordul a kórházba, és egyszerűen elküldik az embert, mondván, hogy nincs időpont. Az ember jóformán sürgős esetben is fel is fordulhat? Lassan már itt tartunk. Egyszer jártam úgy, hogy volt egy súlyos szemgyulladásom, hogy már alig láttam rá, így elmentem gyorsan a legközelebbi szemészetre, és a recepciós kiscsaj flegmán odavetette, hogy nem ide tartozom, nem foglalkoztam vele, mit pampogott, igenis felmentem a szemészeti osztályra, hogy az orvos döntse el, fogad-e, aztán elég volt csak ránéznie a szememre, rögtön behívott, hogy ez sürgős. Ezt bírom, eldöntik az ember helyett mi sürgős, és mi nem, ha ők úgy gondolják, akkor csak úgy hazaküldik az embert, pláne olyan személyek, akiknek halvány fogalmuk sincs mi számít sürgősnek, gondolok itt a recepciósokra elsősorban. Hétvégén valahol nincs rendelés magánban esetleg? De bízzunk benne, hogy nem lesz rá szükség, nem lesz semmi baj.
Ja, és végre most 27 napos lett a ciklusom, ez már haladás, nem 24. Azért ennek is már örülök, azért ez már valamivel barátibb.
ineeeez
2019-06-14 19:40:00

mérek reggel is,legalább azt is látni fogom milyen egy ciklusom
mikor esik a hő meg a luteálist is
Málna27
2019-06-14 19:37:46

Inez: Ez nem feltétlenül jelent menzeszt. A görbéd nagyon szép!
ineeeez
2019-06-14 19:35:58

menzeszt láthatott a doki sztem, krémes rózsaszín folyásom lett..
szóval ennyi volt
sok sikert mindenkinek!!!! kitartás lányok,vigyázzatok magatokra
zsuzsi09
2019-06-14 16:07:43

sziasztok

Anett, málna - kitartást csajok, olyan rossz lehet ez a bizonytalan helyzet - el sem tudom képzelni.... a mai világban csak leintik az embert - miért nem vettek vért??? én nem is értem :( gondolok rátok, hogy rendben legyen minden

Erikasz - sokkal szebb így a gorbéd, jobban áttekintheto :)

én így állok, beálltam a 36,6 értékre egy ideje. mérek, bár sok értelme nincs, de megszoktam, már hiányozna reggel :)

szép hétvégét mindenkinek
Anett8601
2019-06-14 15:34:31

Ineeez ezt benéztem.de remélem neked is hamarosan pozitív lesz!
ineeeez
2019-06-14 13:22:13

anett csak a málna hozzászólását linkeltem be erikasznak :))))

nem az enyémek a szép csíkok :D
Anett8601
2019-06-14 13:15:27

Málna kitartást neked is!így kellett volna történnie,de egy dokival nem találkoztam.mert már a regisztrációnál megmagyarázzák hogy is lehet bejutni...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!