Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok.ma is voltam dokinál.reggel megint volt barnás folyás, kevés vérrel.Ajkára mentem.megvizsgáltan, nagyon rendesek voltak.zárt méhszáj,vérzés nincs,láttak petezsákot már,szerdán még csak egy fekete pont volt.rutascorbint meg a terhes vitamint kell szednem, magnéziumot nem és ágynyugalom van előírva.ha görcsölök és vérzek mennem kell.1 hét után mehetek uh-ra, addigra változik valami.
Lion86
2019-06-15 09:18:01
Sziasztok!
Nem vettem észre, hogy lett volna ovum, semmi jele nem volt, vagyis inkább 3 hete állandóan volt szurka meg többször tojásfehérjés nyák, 3x kevés barnás pecsét a ciklus során. Ha 10-11 nap múlva megjön, akkor kiderül, hogy tényleg volt-e vagy csak simán feljebb ment a hőm. Vagy persze a pozitív teszt se lenne rossz, akkor is biztosra vehetném, hogy volt ovu :D
Soha nem volt még ennyire későn.
Meliko78
2019-06-15 07:29:15
Sziasztok! Én ma így
erikasz
2019-06-15 06:50:59
ineeeez :Nagyon sajnálom ,pedig terhesgörbének néz ki !:(
Én ma igy
ineeeez
2019-06-15 06:32:53
teszt negatív,hőm lejjebb.... barnázás a wc papíron
sajnos egyértelmű
Anett8601
2019-06-14 22:04:09
Málna ez katasztrófa ami van.bízom benne hogy erősek a babáink ahogy mondod... legalább neked írt gyógyszert meg megnézett... engem az is idegesít hogy nem látott semmit szerdán...lehet korai volt tényleg...azért is várom még inkább az 1 hetet....kettőt már nem bírok ki.viszont ha nem múlik a barnázás hétfőn elmegyek a háziorvoshoz.
Anett8601
2019-06-14 21:58:13
Andi igen rutascorbint szedek 3*2 mondott a doki meg magnerotot 3*2.van még barna de kevés,nem véres hála ég,görcs nincs.húzódik a hasam jobb oldalt,de inkább a császár vágásánál érzem.a mellem fáj és még van duzzadva.bízom benne hogy hétvégén nem lesz semmi baj és szerdán ha megyek jókat mond a doki...
Málna27
2019-06-14 21:53:12
Andi: Ez szuper hír!!!
Anett: Nekem az volt ma a legjobb, amikor az orvos nagy kegyesen mondta, hogy akkor megvizsgál. Felfeküdtem a vizsgáló székbe, mire gúnyos hangsúllyal megkérdezte, hogy van-e tartós párkapcsolatom.. Értem én, hogy kb 9-10 évvel fiatalabbnak nézek ki a koromnál, de bakker.. Majdnem ráordítottam, hogy tervezett baba, nagyon mérges lettem. Aztán amikor vetkóztem az öltözőben kb fél perce se voltam bent és beszólt, hogy mikor megyek már. Pedig kint 1 ember várt, az is csak betegfelvéltelre..
Egyébként természetesen kiváltottam a progit, be is vettem. Próbálom menteni a menthetőt. És vettem Rutascorbint is.
Anett, nem lesz semmi baj, erős babáink vannak!
Andi198729
2019-06-14 21:10:47
Anett, még van barna folyás? De csak pár csepp van ugye, nincs vérzés, és görcs se? Rutascorbint vettél be? Remélem mihamarabb abbamarad a barnázás, és minden rendben lesz :) Addig is próbálj meg nem idegeskedni, tudom ilyenkor nem könnyű nyugodtnak maradni.