Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Én is olvaslak àm titeket nap mint nap és szurkolok. :)
Jól vagyok, semmi rosszullét, már van kiskönyvvem, voltam a védőnőnèl, a házidokinàl, fogádzaton szerdán pedig megyek laborba is. Aztán még a belgyógyászat van hátra. Július 1-jén pedig màr megyünk a 12.heti genetikai kombinàlt UHra. Telik az idő. Anett, Màlna izgulok értetek.
Andi198729
2019-06-17 09:17:45
Így van Maryanne, higgy benne! És meglátod, ő lesz a ti babátok! Valahogy nekem is támadt ilyen pozitív érzésem vele kapcsolatban :)
Ineeez nem csinálsz esetleg újabb tesztet, mert ha meg kellett volna már jönnie, és a múltkor voltál dokinál, semmi rendelleneset nem látott, akkor sztem baba lehet a dologban, mi más lehet az oka.
Maryanne
2019-06-17 08:35:55
én is nagyon hiszek most ebben az 1 pindurkában :)
Anett, Málna minden rendben lesz, lényeg, hogy ne idegeskedjetek
Vica, esetleg nem vittél be túl sok magnéziumot?.... mert az okozhat hasmenést, persze terhességnél kell, de a túl sok se jó
ineeeez
2019-06-17 08:26:19
Vica,felhívom ma,már azért megkellett volna hogy jöjjön,ma is semmi barnázás sincs már....
Andi198729
2019-06-17 08:16:05
Maryanne, szuper, hogy belevágtok a lombikba, ez szerintem a legjobb döntés volt! Figyeld meg, ez az egy picur lesz a nyertes ;-) Ő már nagyon várja, hogy beágyazódhasson :) Málna, Anett, a barnázás biztosan el fog majd múlni, és minden rendben lesz veletek :)
Józsa, sok sikert nektek mára ;-)
GőVica34
2019-06-17 08:12:09
Sziasztok.
Ineeez veled miujság? Hogy vagy? Nem mész el orvoshoz hogy mi lehet?
Nagyjábol követlek titeket!
Nálam minden rendben, elég sokat mozog a kisúrfi.. Nagyon jo érzés 16hónap után végre ezt érezni.
De lassan 1 hete hasmenésem van de csak reggelente.. Es idegesit ugyhogy most itt ülök a háziorvosomnál..
erikasz
2019-06-17 07:30:17
Jó reggelt !
Én ma igy
Meliko78
2019-06-17 06:41:03
Ki vettem
ineeeez
2019-06-17 06:39:31
meliko sztem veddki,és meglátod holnap mennyit mérsz,ha hasonló az érték meg vissza teszed
szeintem:)
Jól vagyok, semmi rosszullét, már van kiskönyvvem, voltam a védőnőnèl, a házidokinàl, fogádzaton szerdán pedig megyek laborba is. Aztán még a belgyógyászat van hátra. Július 1-jén pedig màr megyünk a 12.heti genetikai kombinàlt UHra. Telik az idő. Anett, Màlna izgulok értetek.