Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Józsa nem kaptam semmit.már itt várok a dokira....nem tudom mi lesz.de valamit mondhatna.2 naponta futkosok.
Jozsa85
2019-06-17 19:22:25
Anett!
Progit kaptal??
Anett8601
2019-06-17 18:47:52
Málna ez kezd átmenni véresbe....nem mondtak semmit csak hogy zárt a méhszáj meg nincs vérzés.a vetélésnél is így volt hogy barna aztán vér és kb 3-4 nap görcs.lehet megint lesz egy köröm... legalább letudom már hogy mi van.
Málna27
2019-06-17 18:14:47
Anett: Sajnálom, hogy megint megijeszt ez a hülye vérzés! :( Görcsölni nem görcsölsz? Nem lehet, hogy egy kisebb haematoma volt azért vérzel, csak nem vették észre? Én arra gyanakszom, hogy nekem egy nagyon pici haematoma lehetett, mert az ultrahangos látott egy pici bevérzést, lehet, hogy az távozott (bár friss vért nem látott). De természetesen erről bővebben semmit nem mondott, csak "itt látok egy kis bevérzést"..én meg úgy megijedtem, hogy meg se kérdeztem, hogy hol. Nem tudsz bemenni megint az ügyeletre hogy nézzenek rád?
Nekem megjött a vérképem, a TSH csak 3-ra ment le másfél hónap alatt 4-ről. Szerdán megyek az endokrinológushoz, biztos emelni fogja az adagomat. Van még pár érték, ami nem tökéletes, de azoknak nincs nagy jelentősége.
ineeeez
2019-06-17 17:44:45
Andi,nem kaptam rá gyógyszert,rendben voltak nagyjából az értékek
de mi megbeszéltük kicsi férjemmel,hogy nem feszülünk rá csak együtt vagyunk ha jól esik,egyedül a hőmet fogom mérni,de nem vitaminozom agyon magam meg tornázom meg stb,elengedünk mindent aztán ha fél év múltán sem sikerül,debrecenben kéretek nénikémtől időpontot a kaáliba, most nyugi van,megkönnyebbültem kisírtam magam,élvezzük az életet,foglalok nyaralást,és jól bekoktélozom majd a parton:)))))
nektek csajszikák sok sikert,azért fogok jelentkezni és szurkolok mindenkinek
Jozsa85
2019-06-17 17:39:12
Csajok!
En ugy be vagyok tojva..Mi a fene lesz..
Anett8601
2019-06-17 17:12:05
Most megint véres volt...én már úgy unom ezt az egészet!elegem van!vagy jöjjön meg vagy ne,de ez kikészít...vagy csak azért nem jön meg mert szedem a rutascorbint!?
Andi198729
2019-06-17 16:10:17
Ineeez, sajnálom, hogy megjött, de egy fokkal jobb mint a bizonytalanság, te is írtad, hogy megnyugodtál. Te is IR-es vagy, ugye? Lehet, hogy neked is befolyásolja a teherbeesést, hiába vagytok együtt jókor. Nekünk is ez a probléma. Lehet, hogy neked is rendeződni kell ahhoz, hogy sikerüljön. Olvastad az oldalakat, amelyeket belinkeltem előzőleg, az erdei szederlevél teát, és a gyógygomba kivonatokat, valamint a babalesz.hu oldalon van inzulinrezisztencia csomag vitamin is. Én ezeket is szedem, ha tudok segíteni magamon valahogyan, akkor mindent megpróbálok.
ineeeez
2019-06-17 14:33:51
na ugy néz ki megjött végre, húúúú már megijedtem,hogy megint valami borzasztó hosszú ciklus következik ...
Andi198729
2019-06-17 14:10:12
Ja, értem Józsa, a lényeg, hogy megjött, és tudtok menni holnap, szorítok nektek holnapra :)