Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hàt ez az orvosi hozzáállás felháborító mikor ennyire ki van szolgáltatva az ember. Nem is értem miért mennek orvosnak az ilyen emberek.
Én a helyedben nézetnék magánban egy hcg meg egy progi szintet ill. háziorvossal feliratnék utro-t.
Csillapodott a vérzés? Mész ma dokihoz?
Drukkolok h veled maradjon a baba!!!
Andi198729
2019-06-18 07:33:57
Anett, hát ez minősíthetetlen, ez a hozzáállás a dokik részéről! Nem fogja fel, hogy kismama vagy, van egy kis vérzésed, ez segítségre szorul? Meg sem vizsgált, még ilyet! A minimum az lett volna, hogy ír progit. Hihetetlen, mennyire félvállról veszik, fel sem fogják másnak mit jelent az, hogy a babájáról van szó. Ha még ma is van vérzés, akkor sztem menj el orvoshoz.
Szorítok nektek, hogy minden rendben legyen, Anett, Málna!
Meliko78
2019-06-18 07:02:11
Sziasztok! Be írtam a tegnapig és a amit is
erikasz
2019-06-18 06:47:14
Anett :Ne idegeskedj ,lehet te másképp működsz mint más ,nekem is meg volt a menszim minden hónapban, mikor meg kellett volna jönnie !
Egészséges 3 gyermeket szültem én meg progit sem kaptam a 90 években ,2000-ben szültem Ivett lányom avval sem kaptam progit még is 3,50 dkg volt és 39 hétre szültem !
Nézz utána ,sok kismamának van valamilyen folyás ,rózsaszínes ,réz barna ,fekete ,csokis .
Az orvosok ,letették az esküt ,nagy szégyen hogy igy tartják be !:(
Én ma igy
Anett!
Itt laksz vhol Pesten?
Utrogestant kell kiiratni..Az megfogja a babat.
zsuzsi09
2019-06-17 22:22:54
sziasztok
hát ma nekem sem volt jó napom, reggel 36,7-et mértem, meg is örültem neki erre délelőtt megjött. 24 napos volt a ciklus - 11 nap luterálissal
a héten hivom a dokit az átjárhatósági miatt -aztán jöhet a többi
anett, málna - szoritok értetek - sajnálom, hogy ilyen orvosok vannak és nem lehet semmit tenni, aztán, hogy az ember ne idegeskedjen.....persze, ők csinálják az emberben az ideget....kitartás
maryanne - sok sikert nektek csak pozitivan
edit90- nagyon szép a görbéd, hajrá
Málna27
2019-06-17 22:21:44
Ezt nem hiszem el!!! Mi van az orvosokkal???? :'(
Anett8601
2019-06-17 21:45:27
Hát lányok az a nagy büdös helyzet,hogy egy vén fasz volt és elküldött a picsába,hogy holnap reggel 8-ra menjek a nőgyógyászatra és majd ott megvizsgálnak!meg annyira nem vérezhetek ha így be tudtam menni...és ott hagyott a picsába... hiába magyarázzam hogy vissza kell mennem ha gáz van,meg mutattam a papírt amit kaptam...le se szart!ez a nagy büdös helyzet!rohadtul elegem van az összesből!én már nem megyek sehova,max a mentő visz!szerda du-án elmegyek magánba ahova szoktam,de ha nem mond semmit akkor azt is kiosztom!
Jozsa85
2019-06-17 21:30:34
Az a minimum hogy ad progi potlast.
Málna27
2019-06-17 20:01:32
Anett, majd mindenképpen írj, hogy mit mondott! Nagyon izgulok érted, veled vagyok lélekben!
Én a helyedben nézetnék magánban egy hcg meg egy progi szintet ill. háziorvossal feliratnék utro-t.
Csillapodott a vérzés? Mész ma dokihoz?
Drukkolok h veled maradjon a baba!!!