Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dzsudzsa
2013-06-18 07:08:37

Maximail! Köszönöm :)
Most még jó lenne, ha legalább 1 hétig (inkább tovább, tovább...:)fenn maradna.
maximail
2013-06-18 06:40:13

Dzsudzsa!

Igen, ez természetes!
Dzsudzsa
2013-06-18 06:23:39

Tegnap 4-5 órát tudtam aludni, és 2 tizedet leesett a hő reggelre.
Ennek van köze ahhoz, hogy nem aludtam eleget? Van valakinek ilyen tapasztalata? Köszönöm
maximail
2013-06-17 22:39:37

Sangira!
Be nem állt a szám, bocsi. :-)
Ti hogy álltok?
maximail
2013-06-17 22:38:49

Sziasztok!

Adry03! Köszönöm!

Sangria! Neked is köszönöm, utána nézek!
A meddőségi nekem nagy csalódás volt. A férjemet megvizsgálták, vele szerencsére minden rendben van. Velem gyakorlatilag semmit nem csinálta, csak egy sima UH-ot, és baktérium tenyésztést. A doki ezt mondta, idézem: Én nem találtam semmit, úgyhogy biztosan endometriózisa van, megírom a beutalót egy laparoscópiára. Még nem voltam átjárhatósági vizsgálaton, nem voltunk immunológián, az inzulinrezisztenciát azóta magam nézettem meg önállóan,és nem csinálták meg az összeférhetőségi vizsgálatot sem. De szerinte tuti endometriózisom van, amire egyébként semmilyen tünet nem utal... Mondtam jó, én az őszig hanyagolnám akkor ezt a dolgot, és bízom még egy kicsit a természetben, ha már úgysem talált semmit, közölte, hogy, próbálkozzunk nyugodtan, de ha eddig nem jött a baba, akkor most már mitől jönne csak úgy...
Ehhez még hozzá tartozik, hogy mindkétszer iszonyúan megvárakoztattak, és nagyon futószalag volt az egész. Mikor a doki vizsgált, úgy éreztem magam, mintha egy rocs autó lennék a szerelőnél. Szóval összességében nagyon rossz élmény volt.
Hát, itt tartunk, és tartom magam ahhoz, hogy őszig hanyagolom a vizsgálatokat.
Bocs, hogy ilyen hosszú lett... :-)
Adry03
2013-06-17 21:00:14

maximal

Ha jól emlékszem CA125-ös vizsgálat a neve amit a vérből mutatnak ki. A doki akkor szokta kérni, ha nem egyértelműen eldönthető, hogy milyen cisztát is látott az uh-n. Úgyhogy biztosnak tényleg a műtét a biztos, de azt csak a végső esetben szokták. Nekem még azután is várt 3 hónapot a doki, hogy minden vizsgálat megvolt. Hátha kisebb lesz vagy felszívódik alapon. Sajna, akkor nálam nem így volt. Ezért nem úsztam meg a műtétet. Ahol sajnos az orvosnak beigazolódott a gyanúja. Persze ilyen alapon azóta már többx is +műthetett volna, de nem engedtem és milyen jól tettem, mert azóta mindig felszívódtak. Legalábbis eddig. Ez is 1 rejtély.

Még én is ovu előtt vagyok.
sangria
2013-06-17 16:56:34

maximail:
Az endometriózist elvileg somatoinfra vizsgálattal ki lehet mutatni nagyon egyszerűen.
Írd be a google-ba a somatoinfra endometriózis szavakat, ad ki több találatot is.

Veletek egyébként mi a helyzet? Mit javasoltak a meddőségi központban? Mi a következő lépés?
maximail
2013-06-17 15:41:39

Adry03!

Mi az a vérvétel? Mert nekem is olyan fura, hogy az endometriózist csak egy ilyen durva módszerrel lehet kimutatni. De a neten mindenhol ezt írják. Egy egészségügyis ismerősöm viszont azt mondta, hogy szerinte MR-rel kellene megnézetni, mert szerinte az biztosabb, mint a műtét. Hát ezért hezitálok. Mert tényleg nem nagyon szeretném műtögettetni magam, ha nem muszáj.

Az én görbém elég hullámvasutas. Nem is tudom, mit gondoljak róla. Azt hiszem, inkább semmit. :-)
Akiscica
2013-06-17 13:24:45

Sziasztok,

ebben a hónapban kezdtem hőmérőzni. Segítenétek értékelni ezt a diagramot?
Előre is köszönöm
Vivien1024
2013-06-17 12:43:19

Dmonalizi,
de jól teszed! :) Igazad is van, ne is törődj mással csak a kis családoddal! Nagyon jó pihenést Nektek! Ki tudja... lehet eggyel többen jöttök már haza! :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!