Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok csajok.
Egy időre elköszönök,majd juli 3.án jelentkezem én ma mértem utoljára . Úgy döntöttem a nyaralás alatt nem is gondolok erre. Csak a családommal törődöm. Moha13 remélem jó hírekkel vársz ha megjövök,ja és a többiek is.
Én most így állok.
csillka
2013-06-17 11:09:52
Érdekes grafikonelemzést találtam, leírják mik lehetnek az átlagtól való eltérés okai.
Ha valakit érdekel, és még nem látta: http://www.pocaklako.hu/ha-nem-jon-a-baba/hogorbe/
Valóban érdekes a görbém, de nekem olyan hőmérőm van ami EKG-t is készít, ezért ilyen cikk-cakkos :D
capri
2013-06-17 10:37:04
csillka, elég érdekes a görbéd. Máskor is hasonló szokott lenni?
Vivien, kitartás!
plumeria, ovutesztet nem csinálok. Én már az uh előtt is azt mondtam, hogy nem volt még ovu, mert egyáltalán semmi jele nem volt. Igazából még most sem nagyon érzek semmit. Pedig már ideje lenne, így a 15. napon.
plumeria14
2013-06-17 09:49:36
capri,
valószínűleg a rendszer is átteszi majd a hődet, ha ismét emelkedést észlel a valószínűbb ovu után...a teszt mit mutatott vagy nem csináltál?
Én még ovu előtt:
Vivien1024
2013-06-17 09:19:34
Csillka,
mennyire igazad van! :) Nálunk aztán minden van, csak törvényszerűség és állandóság nem! :)
Capri,
szorítok neked, hogy az a szép nagy tüsző meg is repedjen és örömteli legyen ez a hónap eredménye! :)
Én nem tudom mi van, de tegnap szerintem megjártam a menstruációk poklát csajok. Úgy görcsöltem, mint még életembe sose. Szegény párom azt sem tudta mit csináljon velem, jobban kétségbe volt esve, mint én. Soha nem voltak még ilyen fájdalmaim. Sajnos mára sem enyhültek sokat, úgyhogy úgy érzem hosszú lesz ez a munkanap :(
csillka
2013-06-17 08:37:29
capri
igen, a program az alapján teszi be, hogy észlelt-e három egymást követő emelkedést, és ez nálad megvolt. De látszik, hogy utána esik vissza a hőd, tehát nyilván ez után lesz az ovuláció. Hát akkor mindent bele :)
Épp azon gondolkodtam, hogy a program a törvényszerűségeket keresi, de nekünk akik már x ideje próbálkozunk sikertelenül, azoknál nyilván van valami torvényszérűtlenség.
Én sajnos ezt a hónapot elbuktam :(
capri
2013-06-17 08:16:15
Sziasztok!
Hétvégén nem nagyon voltam, úgyhogy kicsit elveszítettem a fonalat, ki hogy áll. Azt láttam, hogy páran új hónapot kezdtek. De ne adjátok fel!
Van, aki még "tesztközelben" van? :-)
Az én grafikonomnak ne higgyetek, vasárnap voltam uh-n, és a doki egy 18-19 mm-es tüszőt látott, szóval még ovu előtt vagyok. :-)
Katicabogár5
2013-06-16 21:44:19
Köszönöm szépen kardvirág reménykedhetsz mert szépen fent van a hőd ma én is ennyit mértem igaz én most nem mérem minden nap.
Vivien1024
2013-06-16 16:01:20
Hát csajok, én is erősítem tovább a reménykedők táborát! Reggel óta görcsölget a hasam, és meg is jött! :( De nem baj, új hónap, új remény és a következő hónap closty. Viszont annak nagyon örülök, hogy végre volt egy 27 napos ciklusom és egy szép görbém, ami hónapok óta nem volt már. Úgyhogy, semmi vész, meglepő módon nem is vagyok elkenődve.
Most már elárulhatom (babonából nem mertem), de amit tegnap csináltam tesztet, délutánra, mire teljesen megszáradt a tesztcsík, mintha látható lett volna rajta egy halvány csík... de nem mertem hinni a szememnek és beleélni magam, ezért nem is írtam meg... és úgy látszik jó volt a megérzésem! Szóval újabb időszámítás indul! :)
Ja és úgy néz ki a hőmnek se nagyon hihetek, mert még mindig 37 fok...
kardvirag
2013-06-16 14:14:37
Katicabogar 5 Gratulálok az esküvőhöz! Sok boldogságot nektek, és mihamarabbi teherbeesést!
Csatolom a görbémet. Úgy érzem, hogy ez a hónap sem jött össze. Igaz még nem lehet tudni ezt 100%, csak van egy ilyen megérzésem.
Ma d.e.elájultam...pár percig elvágták a filmet. Lehet,mert nem reggeliztem, nem tudom...
Szép napot mindenkinek!
Egy időre elköszönök,majd juli 3.án jelentkezem én ma mértem utoljára . Úgy döntöttem a nyaralás alatt nem is gondolok erre. Csak a családommal törődöm. Moha13 remélem jó hírekkel vársz ha megjövök,ja és a többiek is.
Én most így állok.