Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kriszta, nagyon sajnálom! :( Hidd el, ha valaki, akkor én joggal mondhatom, hogy ne keseredj el, mert tudom mit érzel! :( A mi szótárunkba nincs olyan,hogy "nincs erőm" "feladom" "nem bírom tovább"!!! Ezeket mi nem ismerjük! NEM SZABAD FELADNI!!! Tudom és érzem, hogy mi is fogunk babázni! Mert megérdemeljük! A jó dolgokra várni kell és akkor ezek szerint mi nagyon jót fogunk kapni! Fel a fejjel csajszi!
Reggel én is csináltam egy tesztet, mert még mindig nem jött meg és a barnázás is megszűnt! A teszt egyértelműen negatív és a hasam is elkezdett fájni! :( Bár fura, mert nem így szokott görcsölni, mint most! A hőm még mindig 37 fölött, bár esett 1,5 fokot... Akkor volt utoljára ilyen hosszú ciklusom, mikor cisztám volt... de viszont akkor nagyon görcsölt a hasam, most meg hál istennek nem. Hétfőn újra tesztelek, és ha jövő héten se jön meg és nem változik semmi, akkor doki.
Kriszta, ezt még Neked szeretném:
"Néha csak úgy összeállnak a pontok. Látod, hogy mi miért történt, hogy miért kaptad a pofont, hogy miért akkor és ott tört darabokra a szíved, vagy hogy miért vagy most egyedül. Látsz mindent, és értesz. Érted, hogy miért fájt, hogy miért zokogtál, hogy miért gondoltad, hogy nem fog menni. De. Ment. És megy és menni is fog, mert nincs más dolgod, csak nem feladni. Hinni, és hallgatni arra, amit érzel."
Oravecz Nóra
csillka
2013-06-15 08:36:30
Akkor lehet, hogy lelki oka van. 14 hónap után talán tartsatok egy kis szünetet, és amikor már nem görcsöltök rajta pont összejön!
Mi ma megbeszéltük a férjemmel, hogy ha ebben a hónapban nem sikerül akkor leállok a hőmérőzéssel. Annyit streszelek rajta. Mi 1 éve vagyunk nyitottak a dologra.
jarókriszta
2013-06-15 08:06:46
14hónapja és orvosom szerint minden rendben van.
csillka
2013-06-15 07:58:37
mennyi ideje próbálkoztok?
jarókriszta
2013-06-15 07:56:05
Köszi Csillka de nekem ez jutot az életől ,nekem mindenért megkell szenvednem .Én ebbe belefáradtam és nem maradt erőm még egy ilyen hónapot végig csinálni .
csillka
2013-06-15 07:37:59
jarókriszta
sajnálom! Kivánom, hogy legyen valami kellemes ebben a napban ami feledteti a csalódásod!
Nekem a mai napig olyan szépen alakult a görbém, de ma hatalmasat esett.
Szerintem ez két dolgot jelenthet. Vagy nem lesz ovulációm ebben a hónapban, vagy később lesz :(
jarókriszta
2013-06-15 07:14:40
Sziasztok lányok köszönöm a biztatást de sajnos megjött máskor mindig volt előjele de most nem.Semmi pecsételés ezért nemértem .3napot késet ami nálam nem jelemző .Hát ez van .
Adry03
2013-06-14 22:50:19
Sziasztok !
plumeria
Örülök, hogy minden ok a párodnál. Ez azért megnyugtató.
Amúgy nekem sima kórházban csinálták mivel indokolt volt így a tb állta.
maximal
Azért annyira nem kéne előre szaladni. Csak, hogy tudd az endometriózis látszik az uh-n és 1 sima vérvizsgálatból is ki tudják mutatni. Laparoscopyát csak indokol esetben csinálnak. Jelzem nem 1 sétagalopp, hanem 1 kis műtét. Altatással, csövekkel, kórházi tartózkodással és utána hetekig tartó felépüléssel.
Vivien1024
2013-06-14 17:31:52
Dzsudzsa, így van! Apró örömök! :)
Dzsudzsa
2013-06-14 17:14:19
Vivien 1024!
Köszönöm :)
Legalább annak had örüljünk, hogy volt ovunk!
Reggel én is csináltam egy tesztet, mert még mindig nem jött meg és a barnázás is megszűnt! A teszt egyértelműen negatív és a hasam is elkezdett fájni! :( Bár fura, mert nem így szokott görcsölni, mint most! A hőm még mindig 37 fölött, bár esett 1,5 fokot... Akkor volt utoljára ilyen hosszú ciklusom, mikor cisztám volt... de viszont akkor nagyon görcsölt a hasam, most meg hál istennek nem. Hétfőn újra tesztelek, és ha jövő héten se jön meg és nem változik semmi, akkor doki.
Kriszta, ezt még Neked szeretném:
"Néha csak úgy összeállnak a pontok. Látod, hogy mi miért történt, hogy miért kaptad a pofont, hogy miért akkor és ott tört darabokra a szíved, vagy hogy miért vagy most egyedül. Látsz mindent, és értesz. Érted, hogy miért fájt, hogy miért zokogtál, hogy miért gondoltad, hogy nem fog menni. De. Ment. És megy és menni is fog, mert nincs más dolgod, csak nem feladni. Hinni, és hallgatni arra, amit érzel."
Oravecz Nóra