Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
advisory
2013-06-18 16:42:52
 
Na ez most mi?
Vivien1024
2013-06-18 13:34:02
 
Szilvi, nagyon szorítok! Írj, amint teszteltél! :)
VeresSzilvia
2013-06-18 10:12:04
 
Köszi csajok, csinálok! Most nem vérzek, pénteken volt egy kicsi, utána már semmi.
Robrta
2013-06-18 10:08:01
 
Sziasztok :-)
Este ovutesztelek...
plumeria14
2013-06-18 10:05:17
 
VeresSzilvia,
szerintem is csinálj egy tesztet!
capri
2013-06-18 09:57:45
 
VeresSzilvia, nem volt még ilyen nálam, de nem lehet, hogy baba van? Csináltál tesztet? Már csak azért is jó lenne, mert ha esetleg terhes vagy, akkor a vérzés miatt gyorsan dokihoz kéne menni.
VeresSzilvia
2013-06-18 09:53:13
 
Volt már valakinek olyan, hogy "megvolt" egy betétnyire :-) utána egy-két nap barna, elég kevés. Ez mi?? Utána semmi, de ugyanolyan megjön érzésem van, szurka, meg mintha bizseregne a cicim.....
plumeria14
2013-06-18 09:13:14
 
maximail
Sajnálom és felfoghatatlannak tartom, hogy engedhet meg magának ilyet a doki.egy olyan nővel szemben, aki babát szeretne…és úgy egyébként is…mi az, hogy nem csinálja meg az „alapvető” vizsgálatokat, ami esetleg fényt derítene arra, hogy miért nem sikerült eddig?

sangria
Nagyon szép a görbéd…nem utal progeszteronhiányra…én úgy tudom, hogy akkor nem nagyon emelkedik meg a hő az ovu után…nálad pedig tökéletes…Szerinted mikor volt a peteérésed? Sokszor én is úgy gondolom, hogy nem pont akkor van/volt a peteérésem, amikor a grafikon jelzi…de nem akarok okoskodni. Nekem az tűnt fel, hogy arra a napra teszi a rendszer az ovut, amikor az első nap (nekem általában két napig szokott) pozitív a teszt, holott annak előre kellene mutatnia (24-36 órával) az ovut…erre rákérdeztem, de nem kaptam egyértelmű választ arra, hogy ez miért van így. Sőt, az is kiderült, hogy a rendszer még nem tudta pontosan meghatározni a luteális fázisom hosszát (7 ciklus után sem), pedig ebből jelzi előre az ovut.

Szerintem mindketten nagyon hasznosakat írtatok :)
sangria
2013-06-18 08:56:13
 
maximail:
Nem gond, én kérdeztem:-) Egyébként meg nagyon hasznosakat írtál, bárkinek, aki még csak most készül meddőségibe.
Azért kemény, miket mondott ez a doki :-(( Szerintem keress mást.

Én egyelőre azon a vizsgálaton voltam, amiről írtam (somatoinfra) + hormon, magánrendelésen. A doki szerint peteérési zavarom van, ösztrogéntúlsúly/progeszteronhiány, erre most szedek barátcserjét meg progeszteronkrémet kaptam, emellett még avivázok. Ezek elvileg helyrerakják a dolgokat, és ha 3 hónap alatt így sem jön össze, akkor fog petérést nézni.
Gondolom ennek köszönhető, hogy a görbém is most elég tűrhető, legalábbis a peteérés utáni rész (amit itt viszont rossz helyre tett szerintem a rendszer). Most volt először egyértelműen tojásfehérjém is, csak az a fránya ovuteszt nem akar működni nálam (doki erre azt mondta, hogy azt hagyjam, elég lesz a hőmérő). Egyébként enyhe endometriózist nálam is mondott, de reméljük, az is elmúlik ezektől.

Kérdeztem a petevezeték-átjárhatóságit, azt mondta, az egyelőre hagyjuk, mert ritka, hogy azzal gond van. Én meg úgy vagyok vele, hogy úgyis avivázok, ami ugye azon kívül, hogy a peteérést rendbe hozza, arra jó, hogy feloldja, felszedi a blokkokat, lerakódásokat, amik a petesejt vagy a sperma útjában állhatnak, elvileg a petevezetéket is “kitisztítja”. Persze, ha már tényleg minden értékem, peteérésem rendben lesz, és még úgy sem fog sikerülni, akkor megcsináltatom, de egyelőre ezeken “dolgozom”.

Most én is nagyon hosszú voltam, de hátha valakinek hasznos lesz ez is:-)
Dzsudzsa
2013-06-18 07:08:37
 
Maximail! Köszönöm :)
Most még jó lenne, ha legalább 1 hétig (inkább tovább, tovább...:)fenn maradna.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!