Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2013-06-19 13:37:39
 
maximail, a teljes könyv? Mert nekem az első például csak a 66. oldalig, a 2. meg 77-ig.
maximail
2013-06-19 13:33:20
 
Csajok!

Nekem meg van mind két AVIVA könyv PDF-ben, és a hozzá való zenei anyag is. Aki kéri, írjon e-mail címet, és szívesen elküldöm!
mumleszek
2013-06-19 12:33:30
 
plumeria14

Az aviva torna maga írtó jó móka, nem is hinné az ember mennyi mindent meg tud mozgatni egy viszonylag egyszerűnek tűnő mozgás... Olyan izmokat is megmozgat amikről nem is tudod, hogy vannak. Na és persze amikor a tanár aki már a 70es éveiben jár csinálja előtted a gyakorlatokat, elég gáz, hogy nem tudod tartani vele a lépést. :) A 4 óra sokkolóan hatott és itt nem a torna, hanem a világnézet információ az ami kicsit letaglózott mindenkit. Az hogy mit eszel, hogy alszol csak egyike annak amin változtatni kellene. http://avivamodszer.hu (Lívia szerint KELL!)

A torna lényegében a hormonokra hat, hogy persze milyen gyorsan és kinél hoz eredményt azt majd az idő dönti el, én még csak pénteken fogom elkezdeni, mert azt gondolom, hogy rendesen meg kell terveznem az új órarendemet, ha ezt komolyan akarom csinálni. Heti 2x 30 percet ajánlott csinálni a 18 gyakorlatot előtte nem enni 4 órával utána nem fürödni ameddig csak lehet. Ajánlom mindenkinek, mert nem csak babára vágyóknak, de mindenkinek hasznos lehet ez. Itt egy link, ha esetleg még ezt nem láttad: https://tervezettbaba.hu/segitseg/toth-julianna

Na és az előnye az, hogy természetes és csak egyszer kell fizetni utána annyit csinálod otthon ingyen amennyit csak akarod, illetve ameddig csak akarod.

☺Baby Dust to everyone!☺

maximail
2013-06-19 12:31:16
 
Mumleszek!
Sajnálom!!
Azért ezt olvasd el!
http://www.azendietam.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1641:mellekutak-vakvaganyok&catid=31:erdekessegek-a-nagyvilagbol&Itemid=50

Próbáld inkább ki az IR életmódot, szerintem. Ez akkor is jó, ha nincs inzulinrezisztenciád (ami egyébként sokszor áll a sikertelen meddőségi beavatkozások hátterében).
plumeria14
2013-06-19 09:59:35
 
mumleszek,
sajnálom, hogy nem jött össze :( Bízzunk abban, hogy a nyár sokunknak meghozza majd a várva-várt két csíkot...Most mi sem tervezünk több vizsgálatot...a nyárra bízzuk, aztán meglátjuk merre, hogyan tovább. Milyen volt egyébként az aviva torna? Miben tud ez segíteni?
mumleszek
2013-06-19 09:54:11
 
Sziasztok!

Sajnos nekem nem jött be a 7. (szerencseszám) inszeminációm, szinte már az elején éreztem, hogy az hogy nem érzek semmit azt jelenti, hogy ez nem sikerült. Eddig mindig volt valami legalább a mellfeszülés ami okot adott arra, hogy azt hihessem, valami történik. Sebaj, most jöttem vissza Budapestről és elvégeztem a 4 órás aviva torna tanfolyamot érdekes volt 13 női résztvevőből 12en babára vágyó hölgyek jöttek el. Egy másik fórum bejegyzésben láttam, hogy írtak a méhpempőről én most azt is ismét elkezdtem enni reggelente illetve a táplálkozásomat fogom mától drasztikusan más irányba vinni. Aviva torna szerint lugosítani kell bár én nekem szimpatikusabb a paleolit elv, de még olvasom a sok olvasnivalót okosodom... Mi úgy döntöttünk most megint szüneteltetjük a kórházi segítséget és megpróbáljuk elengedni a dolgot, illetve én hiszek a torna erejében.

Mindenkinek szép napot!

☺Baby Dust to everyone!☺

plumeria14
2013-06-19 09:14:15
 
Robrta,
olvastam én is olyat, hogy az ovu előtti időszakban lehetnek kiugrások, csak azért volt furi, mert nekem ilyen még sose volt...de majd meglátjuk, hogy holnap hogy alakul...reményeim szerint lemegy és utána ismét jön az emelkedés...
Robrta
2013-06-19 09:10:57
 
Plumeria ilyen nálam minden hónapban előfordul :-)
Hatalmas kiugrás
Ebben a hónapban is van egy hullámvasútam :-P
plumeria14
2013-06-19 08:39:02
 
VeresSzilvia,
nem teszteltél még??????

Hát, nekem ma reggelre úgy felment a hőm, mintha ovum lett volna, még jó, hogy tegnap már elkezdtem az ovu tesztelést, ami egyértelműen negatív volt...máskülönben azt hinném, hogy lemaradtunk róla...nekem ilyen magasra még sose ment a hőm ovu előtt, pedig ez már a 8. vezetett ciklusom.
VeresSzilvia
2013-06-19 07:35:45
 
Más tünet? A hasam szurkál, meg a cicim olyan fura.... bár lehet ezeket csak képzelem már. Mindenképp megcsinálom, mert nem mindegy a továbbiakat nézve. :-)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!