Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
maximail,
a spermavizsgálat után a párom megkérdezte, hogy most akkor mi a következő lépés...erre azt válaszoltam neki, hogy nyáron gyúrunk ezerrel és ha nem jön össze, akkor majd ősszel folyatjuk...szóval élvezzük a nyarat :)
jarókriszta
2013-06-14 14:26:14
Vivien igazad van:)
Vivien1024
2013-06-14 13:38:55
Kriszta, nem kombinálunk! Reménykedünk! :))))
Dzsudzsa, szerintem befogja jelölni. Nálam is volt már így, csak pár nap múlva sötétítette be az ovut!
Dzsudzsa
2013-06-14 13:32:50
Lányok!
Szerintetek miért nem sötétítette be az ovumat? Szerintem egyértelmű. Igaz a tegnapi napra bejelöltem, beteg voltam (megfáztam, de nem volt hőemelkedésem, csak nátha).
Még így nem jártam. Van valakinek ötlete? Szurkolok mindenkinek, aki a célegyenesbe van :)
jarókriszta
2013-06-14 12:40:09
maximail köszi de nem hiszem hogy jó hirrel fogok szolgálni,mert ma reggeli hőm leeset 37.1-36.9re.
maximail
2013-06-14 12:32:41
Plumeria!
Ez mindenképpen jó hír! :-)
Szerintem mindannyian próbáljuk meg kiélvezni a nyarat, amennyire csak lehet! :-)
maximail
2013-06-14 12:31:11
Sziasztok!
Én nagyon hezitálok az átjárhatósági vizsgálat kapcsán. Ha megcsináltatnám, akkor HyCoSy-t szeretnék, viszont lehet, hogy érdemesebb lenne akkor egyből elmenni egy laparoscópiás kivizsgálásra. Ott nem csak az átjárhatóságra derülne fény, hanem minden egyéb lehetséges fizikai elváltozásra. Ok, hogy egy nagyobb beavatkozás, de egyre jobban úgy érzem, hogy a sima átjárhatósági nem nyugtatna meg. Mert amellett még lehet endometriózis, a méh elváltozása, vagy nem tudom még mik... Szóval hiába lennék átjárható, arra gondolnék, hogy mi van, ha más van a háttérben. Ha meg nem lennék átjárható, akkor is. Hogy mi van, ha más is van. Szóval egyenlőre tanácstalan vagyok. Minden esetre azt elhatároztam, hogy nyárra még pihentetem ezt a dolgot.
Van itt valaki, akinek volt teljes körű laparoscópiás kivizsgálása?
plumeria14
2013-06-14 12:25:40
Mirmite,
akkor egy cipőben járunk...mi is számolgatunk...lehet, hogy most így lesz jó :) Nem gondoltam volna, hogy 7 hónap után (pont mensikor) valami így fel tud majd dobni engem...