Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Katicabogár5
2013-06-16 10:47:39

sziasztok lányok!

Én egy időre eltűntem mert kicsit elegem lett ebből a sok méregetésből meg a ciszta miatt elegem lett, most rá bízom a természetre se teák se mérés csak együtt vagyunk amikor jól esik. Abban bízom hogy a nászéjszaka meghozta a babát:D
Mindenkinek szurkolok
VeresSzilvia
2013-06-16 10:41:25

Én már nemtudom.... pénteken "megjött" délután, tegnapra meg el is múlt, szinte már barna sincsen.....
Dzsudzsa
2013-06-15 19:12:53

Egy nagyon kedves ismerősöm (kineziológus) egyszer azt mondta, hogy hagyjuk, a baba akkor jöjjön, amikor ő akar, amikor az ő fejlődése, földi léte szempontjából a legideálisabb. Ne akarjuk nagyon erőszakosan, bármilyen nehéz is. Ebben lehet hinni, vagy éppen nem, de szerintem van benne igazság :)) Jönni fog mindenkinél! Csak hát nekünk nem olyan egyszerű ez a várakozás.
Vivien1024
2013-06-15 18:25:29

Csillka,
ebből még bármi lehet. Lehet később lesz az ovud és majd átteszi a gép is!

Sangria,
nagyon szép a görbéd. Csak így tovább! :)

Kriszta,
jobban vagy egy kicsit?
plumeria14
2013-06-15 11:16:33

sangria
Nagyon szép a görbéd…drukkolok neked!
Én Timmermannhoz járok és a rendelőjébe vittük be a mintát. A gyógyszertárban lehet venni steril pohárkát, utána a mintával 3 órán belül be kell érni a rendelőbe…1 óra múlva már érkezett is e-mailben az eredmény. A vizsgálat 10 ezer forintba került. Szerintem beszélj a pároddal, mert igazán nem telik semmibe és én nagyon megnyugodtam, fellélegeztem a pozitív eredménytől…lehet, hogy a tudatalattimban ez a kétely is bennem volt…
Így van, hinni kell a baba szabad akaratában…Én pont azt mondtam tegnap a páromnak, hogy most azért nem jött össze, mert a baba nem szeretett volna februárban megszületni…nálunk március a menő hónap, sok mindent ünneplünk akkor :)

jarókriszta
Akinek ilyen szép görbéje volt, mint most a tiéd, annak már biztos nem kell sokat várni a két csíkra…tényleg ne add fel…nem tehetjük…mi nők, azért kaptuk azt a lehetőséget, hogy babánk lehessen, mert a jó isten tudja, hogy mi mindent megteszünk értük és nálunk jó kezekben lesz…biztos van oka annak, hogy most nem jött össze, de most még nem értjük a miérteket, de hidd el, a csoda mindenkinek megadatik…és bármennyit is kell várnunk a csöppségre…nagyon, de nagyon fogunk neki örülni…olyan ez, mint a szülés…fájdalmas, de abban a pillanatban, ahogy megpillantod és a kezedbe veszed a babádat elfelejted, hogy mennyi fájdalmon mentél keresztül ÉRTE…úgyhogy nem feladni…nem görcsölni…ne számolgasd a napokat, a hónapokat….csak HIGGY BENNE, HOGY MEG FOG TÖRTÉNNI VELED IS EZ A CSODA!

Mindannyian azért vagyunk itt, mert át szeretnénk élni az anyaság minden örömét, amibe sajnos a kudarcok, a rossz napok és a nehézségek is beletartoznak…ezeket át kell élnünk, hogy a VIILÁG LEGJOBB ANYUKÁJA VÁLHASSON BELÜLÜNK…MINDANNYIUNKBÓL…MERT IGAZÁN MEGÉRDEMELJÜK!
Vivien1024
2013-06-15 11:02:15

Kriszta, nagyon köszönöm! Igazából meglepően nyugodt vagyok! Fájdogál a hasam, de nem vészes! Meglátjuk mi lesz belőle! Egyébként én az előző ciklusban (akkor nem vezettem a hőmet) jártam úgy, hogy késett, nem volt barnázás sem és egyik percről a másikra elöntött a vér... :( sose volt még addig ilyen! Szóval bizakodom, reménykedem, és várok!
sangria
2013-06-15 10:44:56

Járókriszta: Nagyon sajnálom én is, de Vivien nagyon szépen írt Neked.

Szerintem is most élvezd a nyarat, próbálj meg kicsit elszakadni a babatémától, az se baj, ha most egy ideig nem vezeted a hődet, csak a menzi napját jelöld be. Legyetek együtt kétnaponta a 10. és 20. nap között, előtte-utána, amikor jólesik. Ha megtehetitek, menjetek el pároddal valami szép helyre nyaralni, szeressétek egymást, örüljetek egymásnak, élvezzétek a szabadságot (mert ha jön a baba,ilyen egy ideig nem lesz ugye:-). Sokaknak jött már össze így, sok-sok hónapos próbálkozás után..

Plumeria: nagyon örülök, h. minden rendben a párodnál, az enyémet is el kéne küldeni. Ő hol volt? Mennyibe került a spermavizsgálat?
Egyetértek abban, hogy nyár van, babatéma legyen takaréklángon. Te szoktad írni, hogy úgyis jön, ha akar:-)
jarókriszta
2013-06-15 10:42:15

Viven én azt kivánom neked hogy baba legyen és én biztos vagyok hogy igy lesz .Nagyon drukkolok hogy igy legyen.
Vivien1024
2013-06-15 10:40:43

Kriszta, ez természetes! :) Ezért vagyunk egymásnak, hogy átrugdossuk egymást a nehéz napokon! :) Szóval csak előre! :)
jarókriszta
2013-06-15 10:35:42

Köszönöm szépen Vivien még mindig sirók amit irtál , nagyon meghatot.Pedig most nagyon biztos voltam abban sikerült ,nem is barnáztam 3nap késés után csak elkezdet ömleni a vér a melleim érzékenyek ezért nem értem hogy mitörtént.Szerintem jövöhéten egy hormon vizsgálatra.Köszi Vivi a kedveségedet.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!