Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Edit, így visszagondolva voltak jelek. Ilyen mindjàrt megjön érzésen volt, illetve hogy egy szilla van a mèhembe alhasamba. Aztàn számolgattam, akkor mèg csak ovu utàn 7-8 nappa jártam, mondtam is magamba, hogy ez mèg korai ahhoz hogy megjöjjön. Aztán el is hesegettem. Illetve teszt előtt egy nappal olyen furcsának, nagyobbnak másmilyennek láttam a bimbóimat, de még annak se tulajdonítottam sokat.
Szurkolok lányok nagyon nektek vàrjuk a híreket!
Kira84
2019-06-18 13:05:42
Andi198729
Nyugodtan szedjed a méhpempőt,,Nekem is van enyhe IR, amig a doki által felírt Merckformint szedtem, egyáltalán nem volt peteérésem, Kitolta a ciklusom, ,Híztam tőle felpuffadtam,romlott a szemem, és borzalmas hasmenésem volt tőle 4 évig, hiába kértem a dokit nem irt ki mást, és a diéta is hasztalan volt, rá fogta az orvos hozzá kell szoknom na de 4 év nem volt elég.Már olyan borzalmas volt hogy egy pohár víztől is hasmenésem volt úgy ha egész nap sem ettem.Rossz volt minden leletem sőt a bogyó mellett minden rosszabb volt.Egyáltalán nem volt progim. Rá álltam a méhpempőre, és elkezdtem lecsökkenteni a Merckformint, mentem a vérvételre és a doki elezdett lelkendezni. jaj de jó a vérkép a cukor meg az inzulin, és milyen szép a progim. Gondoltam magamban ha tudnád hogy mivel gyógyítom magam meglepődnél.Aztán mikor elmondtam neki majd hogy nem lehülyézett hogy nem mérgezem magam tovább a szarjával. Utóljára Szeptember elején vettem be,Azóta csak a vitaminokkal a Barátcserjével, és a méhpempővel kezeltem magam. Végre kezd minden vissza álni a régi kerékvágásba, Mivel 4 évig mérgeztem magam vele sok idő mire totál kitisztul a testem. Nem mindig az a jó amit az orvosok mondanak,Nekem csak nagyobb kárt okozott, Krónikus hasmenésem volt és ennek köszönhetem hogy kialakult az endóm, és hogy erős szőrösödésem is lett az államon. Szóval soha többet nem veszem be az tuti.
Maryanne
2019-06-18 11:58:57
Jozsa, szuper hír! Hajrá! :) (az előző kérdésedre válaszoltam, nem tudom láttad e, csak gondoltam jelzem, hátha nem olvastad)
Andi, átérzem a helyzeted, és szerintem sokaknak itt közülünk, nagyon nehéz lelkileg megélni ezt az egész babavárós dolgot és a sok kudarcot, csalódást. Nekem is megfordul mindig a fejemben ha látok egy kismamát, hogy már mindenki terhes az egész világon csak én nem!!! A baráti körünkben és a családban is már mindenkinek van gyereke. A legjobb barátnőmnek se volt sokáig, de már van egy csodás 4 hónapos kislánya, sokáig együtt küzdöttünk, mert nekik se akart összejönni a baba, aztán a 4. lombik lett a sikeres. Ő az egyetlen akivel kapcsolatban nem érzem ezt az "irigységet", hogy van babája, mert tudom milyen nehéz utat járt be előtte. Sajnos ez a mi sorsunk, de ki kell tartani, és eljön a mi időnk is! :)
A nyaraláson pedig próbálj meg nem ezzel foglalkozni, lazulj el, és élvezd a nyarat! Persze nem egyszerű elvonatkoztatni, mikor ott lesz a csaj pocakkal a szemed előtt, de akkor is, most ne erre gondolj és nem ezzel foglalkozz, ne rontsa el a nyaralásod!!! :)
Andi198729
2019-06-18 11:04:58
Józsa, ez nagyon jó hír :) Sikerülni fog, bízz benne :) Jó, hogy már itt jártok, és közelebb vagytok a babához, nekünk inszemre, lombikra esélyünk sincs az IR-em miatt, sajna, pedig amúgy belevágnék, hát nincs mit tenni, türelmesnek kell lennem, és meggyógyulni, nekem ez a kulcs a babához.
Lányok igaza van Kirának, a méhpempő sokat segít. Amikor anno teherbeestem, én is szedtem, persze most hiába szedem, mert sajnos az IR közbeszól, akkor még egészséges voltam, akkor segített. Így az IR miatt szedhetek akármit, amíg ez nem rendeződik, semmi nem fog segíteni.
Egyre nehezebben viselem már ezt... vasárnap is voltunk sógoroméknál, a párjának a lánya terhes, szép nagy pocakja van már, nagyon nehéz volt lelkileg, olyan sírhatnékom támadt, de nem mutattam a fájdalmamat, elszívtam 1 doboz cigit, velük megyünk nyaralni is, na akkor azt hiszem egy kartont fogok elszívni. Nincs kedvem egyáltalán, a férjem kényszerített ebbe bele, hogy velük menjünk, mert szeretett volna a bátyjával csavarogni, így belementem, de nagyon rossz nyaralás lesz, sztem idegileg ki fogok készülni, pont nem hiányzik a stressz, és a házasságunk is meg fogja sínyleni, mert rossz kedvem lesz, bőgni fogok, panaszkodni fogok a férjemnek, és be fog sokallni. Nem tehetek róla, én próbálom kontrollálni, de nem megy. Borzalmas érzés, hogy elveszítettük az egészséges babánkat, 2 éve még nekem is ilyen gömbölyű pocakom volt, most meg jelen pillanatban úgy állunk, hogy nem lehet gyerekünk, más meg ott van mellettem gömbölyödő pocakkal, boldog kismamaként, én meg gyászoló anyaként :( Közben meg rosszul érzem magam, amiket érzek belül, irigység, harag, gyűlölet, fájdalom, látszatra meg kedves vagyok, és érdeklődő, felveszek egy álarcot, és ez olyan rossz, szeretnék önzetlenül ilyen lenni, de nem megy, akkor menne, ha nekünk is végre sikerülne a baba.
Bocsi, hosszúra sikeredett, de jó volt kiadnom magamból most ezt, mert vasárnap óta idegbeteg vagyok. Férjem már meg sem hallgat, ha belekezdenék, rögtön leint, hogy fejezzem be.
Kira84
2019-06-18 10:33:47
Üdv lányok.
Egyenlőre nállam nem sok történik.
Látom megint van izgulni való a kismamiknál. Kitartást, lányok tudom milyen rémísztő a tudat,egy terhességnél mikor megjelenik az első barnázás. Sok pihenés,E, vitamin, és igyatok minnél több folyadékot és magnéziumot,. Valamint próbáljátok meg a Méhpempőt, nagyon hasznos a terhesség előtt és közben is,Természetesen növeli a Progi szintet, ja és ez nem édes nem olyan mint a rendes méz mielőtt megijednétek..Nagyon sok baba fogant és maradt már meg ennek a természetes csodaszernek a segítségével. Hajrá lányok és fő a nyugalom a pocaklakóval.
Jozsa85
2019-06-18 10:02:35
Hello.
Elkezdtuk az inszemet.Megkaptam az elso szurit.Jovo kedden uh-n megnezik hogy mekkorak a tuszoim.
Helyettes doki volt.Azt mondta o 2nel tobb inszemet nem csinalna. Nem tudom miert mondta.Annyira nem rosszak az eredmenyeim.Mindegy...Boldogsag van!
Estenkent 1 szurit kell beadnom.de teljesen kibirhato :)
Málna27
2019-06-18 09:43:37
Anett: Próbálj meg nem idegeskedni! :( Nsgyon sokat gondolok rád! Én jól vsgyok, tegnap és ma barnázásnak semmi nyoma. Nagyon türelmetlenül várom a holnapi ultrahangot, nagyon izgulok (délután megyek csak 6 körül). Remélem, hogy jó híreket fogok kapni.
Anett8601
2019-06-18 09:21:31
Józsa Veszprém megyében lakom.olvastam hogy ilyenkor felírják,de hogy itt mért nem azt nem értem...le se szarkák az embert.
Erikasz köszi.nekem is volt a világos barnától a majdnem feketéig,néha vérzés de aztán ennyi,nem olyan mint a mensi,várom de nem jön...3 éve semmi ilyen bajom nem volt igazából ha nem foglalkozom a témával nem is tudom hogy mik vannak.
Melikó szép a görbéd!
Málna veled mi újság!?
Maryanne
2019-06-18 09:20:57
Sziasztok!
Vica, nem tudom mennyi a normális adag terhesség alatt, ami nem is túl sok de nem is kevés, csak azt tudom, hogy a barátnőmnek terhessége alatt volt hasmenése huzamosabb ideig és a doki mondta neki, hogy vegye vissza a magnézium adagot, és ez használt is neki (nála ez már a terhesség vége felé volt), de ez abszolút egyén függő, dokit kérdezd meg róla mindenképp.
Jozsa, nekem az első lombik után ajánlotta a doki a sok fehérjét és napi 3 liter folyadékot, de akkor a petesejt leszívás miatt kellett a sok folyadék, vagyis a petefészkek stimulációja miatt (a fehérjét nem tudom miért). A másodiknál viszont egyáltalán nem kellett egyiket se fokozott mennyiségben fogyasztani, mert akkor "csak" beültetés volt fagyasztott embrióból és nem petesejt leszívás, de a doki is másik volt. Szóval az biztos hogy a folyadéknövelés csak a petefészek stimuláció miatt van, ha neked inszeminációd lesz, akkor nem kell. A fehérjét meg nem értem én sem :)
Edit, én az első kettő lombiknál itthon voltam két hétig táppénzen, nem azt mondom, hogy egész nap feküdtem, de kíméltem magam, és próbáltam sokat pihenni.... hát nem lett eredménye. Most pont úgy vagyok vele, hogy nem akarok itthon maradni, folytatom ugyanúgy a hétköznapjaimat a beültetés után, csak annyi, hogy pl odafigyelek ne emeljek nehezet.... nem tudok megint 2 hétig itthon ülni és várni a csodát és ezen agyalni, idegeskedni, inkább lefoglalom magam. Most ezt érzem, hogy nekem ez lesz jó. :)
Anett8601
2019-06-18 09:02:25
Sziasztok.kiakasztó ahogy viselkednek... talán jobb is ha ez az őrült nem vizsgált meg... egész éjjel vártam hogy történik valami,de semmi.reggel is csak barna,meg ahogy törlöm magam azon látszik...most jelenleg ennyi.remélem marad.nem szeretnék ma menni sehova.elegem van! holnap du-án elmegyek aztán ennyi.belefáradtam...hogy futok a semmi után.ha a baba meg akar megmarad! tegnap mondtam neki hogy jó lesz ha összeszedi magát és nem kerget az őrületbe:)
Szurkolok lányok nagyon nektek vàrjuk a híreket!