Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anett örülök, hogy végre normális dokihoz kerültél, és végre írt föl gyógyszert. Minden rendben lesz most már, nyugodj meg, fejlődik picur, hétvégén 10 mm-es volt a petezsák, most már 14 :)
Málna komolyan ezt mondta az ultrahangos, micsoda érzéketlen! mintha azt mondta volna, hogy örüljön neki az ember, ha az elején megy el?! Akármikor is veszíti el az ember a babáját, az mindig fájdalmas érzés. Ha nekem mondanának ilyet, az tuti nem tudnék uralkodni magamon. Meg sztem nem kellene okoskodnia, ő csak szimplán ultrahangos, nem orvos, sztem jobb ha úgy mész el UH-ra, hogy a doki ultrahangoz meg, jobban ért hozzá. Nem is értem miért raknak be oda olyan embereket, akik nem is orvosok, de ők tudnak legjobban okoskodni, és a frászt hozni a kismamákra.
Jozsa85
2019-06-19 07:06:44
Maryanne
Koszi a valaszt.En is kapok hormont hgy tobb tuszom erjen az inszemhez.A folyadek nalam is szamit.Tegnap is megittam vagy 4 litert.A feherje a jo minosegu petesejt miatt fontos.Ugyhogy csirkemellet sutottem egy csomot.Meg eszem a joghurtot, babot es szojas virslit.
Ma adom be eloszor egyedul a szurit.De egyre kozelebb vagyok a babamhoz..Ez most sikerulni fog!
Meliko78
2019-06-19 07:04:16
Sziasztok! Ma így
Edit90
2019-06-19 06:41:01
Sziasztok!
Anett nagyon örülök neki,hogy vègre megvizsgáltak. Most már tudod szedni a gyógyszert ès minden rendben lesz:)
Málna hogy vagy?
Andi kitartás,próbáld meg majd elterelni a gondolataid,ne hagyd,hogy elrontsa a nyaralást,hiszen tudod,hogy jó úton haladtok ti is,bízz benne,ès nem fog annyira zavarni a terhes nő látványa. Fel a fejjel:)
Köszönöm,hogy megosztottátok velem a korai tüneteiteket:)
Èn most így állok,ma holnap dolgozom,gyorsabban elmegy majd az idő.
ineeeez
2019-06-19 06:22:14
végre már Anett, örülök,hogy jólvagytok:)akkor nem mész ma a magándokidhoz???
Málna27
2019-06-18 21:22:11
És ez lenne a normális hozzáállás! Nem mindenkinek ugyanakkor fogan a baba, nem mindenkinek ugyanolyan ütemben fejlődik. A kismamákra feleslegesen ráhozzák a frászt :( Gondolhatod, hogy mennyire borultam ki pénteken, amikor az ultrahangos csak annyit mondott hogy "hát ez üres" meg hogy "inkább most menjen el a baba, ha valami baj van vele"...
Anett8601
2019-06-18 21:03:26
Málna köszönöm.és végre nem az volt hogy már minek kéne lennie, hanem lehet hogy később történt minden....
Málna27
2019-06-18 21:00:36
Anett: Annyira örülök hogy végre rendesen megvizsgáltak és kaptál gyógyszert! Remélem, hogy mostmár minden rendben lesz! Sokat gondoltam ma rád!
Anett8601
2019-06-18 20:54:46
Sziasztok.egy ismerősöm által mentem kórházba vizsgálatra,mert görcsöltem és akkor megint volt vérzés.végre megvizsgálták.itt 14mm szabályos petezsákot láttak csak.zárt méhszáj.külső méhszájból van kevés vérzés.10 nap múlva új kontroll.kaptam végre gyógyszert rá,Dupastont.megkönnyebültem.remélem minden rendben lesz már!
Andi198729
2019-06-18 17:00:39
Maryanne, köszönöm az együttérzést, és a megértést :) Olyan bűntudatom szokott lenni, hogy "irigykedem" másokra, rossz embernek gondolom magam, pedig nem vagyok az, a pszichológus is mondta, hogy ez egy természetes reakció.
Kira, akkor te is a merckformint szedted, sajna én is azt szedem, de nem rendezte az IR-met, még mindig magas. Akkor neked ez okozott kárt, szívem szerint már letenném, de megbeszélem a dokival pénteken. És megpróbálnám természetes úton kezelni magam, + sok sport, és tovább a diéta.
Málna komolyan ezt mondta az ultrahangos, micsoda érzéketlen! mintha azt mondta volna, hogy örüljön neki az ember, ha az elején megy el?! Akármikor is veszíti el az ember a babáját, az mindig fájdalmas érzés. Ha nekem mondanának ilyet, az tuti nem tudnék uralkodni magamon. Meg sztem nem kellene okoskodnia, ő csak szimplán ultrahangos, nem orvos, sztem jobb ha úgy mész el UH-ra, hogy a doki ultrahangoz meg, jobban ért hozzá. Nem is értem miért raknak be oda olyan embereket, akik nem is orvosok, de ők tudnak legjobban okoskodni, és a frászt hozni a kismamákra.