Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Meliko78
2019-06-23 15:37:29

Sajnálom Anett tudom mit érzel én is már 4 szer éltem át most remélem nem kell ! Nagy valoszinüsègel nem fog ki derülni aszovettanbol semmi de ne ad fel ! Mennyi időt mondtak hogy várjatok?
Anett8601
2019-06-23 15:29:20

Sziasztok!
Andi megcsinálták pénteken 10-kor.du-án már eljöhettem haza.néha szurkál még,de nem vészes,majd gondolom ha 4-6hét múlva megjön akkor fogok szenvedni.vissza kell mennem 3 hét múlva szövettani eredmény miatt,meg majd uh-ra.Próbálok nem gondolkodni,de azért egyszer egyszer kiborulok!nem is az fáj hogy műtötték meg mit ki kellett bírnom,hanem a tudat hogy ezt a babát is elvesztettük!kikészít,hogy akik olyanok hogy meg se érdemlik azoknak van és jár baba....mi meg senkivel nem foglalkozunk csak magunkkal, nem ártunk senkinek és még sem érdemeljük meg....a legrosszabb hogy a családom is szarik rám...erre most kellett rájönnöm...nem jött ide senki,még fel se hívnak...péntek óta semmi... akkor is csak annyit mondtak telefonba inkább így mint valami baj legyen késöbb....meg majd lesz még, nyugodjok meg...stb.csak aki ezt nem éli át az nekem ne mondja hogy nyugodjál meg....hogyan!? egyszerűen nem lehet....jó lenne tudni hogy mért nem maradt...
Andi198729
2019-06-23 13:02:20

Józsa Maryanne szurkolok nektek;)Edit sajnálom h.negativ lett a teszted pedig ugy biztam benne hogy most olvasom a fórumot biztosan irod majd h.pozitív lett a teszt.jól teszitek ha elmentek meddőségibe majd ott fény derül mi az oka a sikertelenségnek.de olyan szép a görbéd van ovud jó magas a höd progi gond se lehet.pajzsmirigyed rendben van?
Erikasz jobbulást kivánok anyukádnak.tudom milyen idegtépő ez mert apukámnak májusban volt infarktusa de szerencsére már jól van
Őt azonnal katéterezték és még augusztusban vár rá még egy katéterezés.
Meliko örülök h.elmúlt a barnázás minden rendben lesz meglátod:)
Anett hogy vagy? Megcsinálták pénteken a mütétet?remélem minden rendben de ne add fel!arra tudlak biztatni.
Kira84
2019-06-23 10:55:34

Sziasztok lányok.
Hát hogy ez most jó vagy nem, magam sem tudom,az viszont biztos hogy pém az nincsen,hónapok óta, hiszen a hőm az nem megy fentebb.
Jozsa85
2019-06-23 09:51:28

Maryanne!
Azt nekem is kell mondogatni.Max. 7mm vastagat tudtam eddig..
Ezt is nezik majd 8. Nap uh-n?Adnak esetleg erre is vmit?
Nem erzek meg mindig semmit, mindig delben adom be a szurit.
Biztos utolso par napban fogom erezni mikor mar nagyok lesznek a tuszok. :)
Majd irjal hogy mit mondtak, en kedden megyek.
Maryanne
2019-06-23 09:43:07

jó reggelt

Erikasz, jobbulást anyuádnak.

Jozsa, én is mantrázok, de én egyenlőre azt, hogy vastagodik a nyálkahártya, vastagodik a nyálkahártya... ugyanis holnap megyek a beültetés előtti első kontrollra...
Kira84
2019-06-22 13:25:23

Üdv lányok,
erikasz jobbulást Anyukádnak.
Hát én most vonalzózóm, hmm ki érti ezt, Még pár nap és meg kéne jönnie.
Meliko78
2019-06-22 13:18:47

Erikasz gyógyulást anyukádnak
erikasz
2019-06-22 13:10:52

Megjött a menszi ,idegeskedtem sokat, édesanyámnak kisebb szívinfartusa volt !
Már jól van ,hála az Úrnak katéterezni szeptember 19 én fogja Sánta főorvos !
Edit90
2019-06-22 11:57:56

Sziasztok!
Ma reggel teszteltem,negatív. A predictor is tud negatív lenni,így már biztosan tudom,hogy a legutóbbi ciklusban,amikor halvány pozitív volt,az tènyleg kèmiai volt,nem a teszt vert át.
Tegnap is teszteltem predictorral,az halvány pozitív volt,olyan,mint Meliko első tesztje. Most megfogadtam,hogy nem fogok A 14.dpo előtt tesztelni,mert nem jó a lelkemnek ez a halvány teszt,halvány teszt,majd negatív,aztán időre megjön. Nem tudom mièrt van ez,hogy elindul valami,aztán mègsem... A hőm mèg fent,de nekem csak az utolsó nap szokott leesni mensi előtt,ès amúgyis hètfőre nemvárom.
Jövőhèten telefonálok meddősègibe,most a nyár miatt gondolom csak szeptemberre kapok leghamarabb időpontot. Most el akarom magam foglalni a ház körüli dolgokkal,aztán nyaralás,most kell valami,ami leköt,ami más. Úgy érzem mindent megteszünk,de van valami baj,amit majd kezelni kell.
Nagyon örülök a sok kismaminak,akik lettek itt a fórumon,èn is nagyon szerettem volna nagy kövèr pozitív tesztet küldeni nektek ma. :( Most lehet,hogy kicsit ritkábban fogok írni,össze kell szednem magam.:'(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!