Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Meli19802
2019-06-20 20:18:40

Andi, sztem hasznalhatod te is a progi kremet. Ahonnet szoktam rendelni (vitalmax) ott van egy tanacsado lattam ha felhivod lehet segit abban hogyan kell kenned. Mert pl kozmetikusomnak egesz honapban kell kenni annyira rosszak az ertekei, de sokat javultak mar. Mondjuk o nem akar babat, de osztrogen dominanciara is szuper. A kecskeruta tea a merckformin es tarsainak az alapanyaga ebbol keszitik, csak ugye a tea termeszetes a gyogyszer meg tartalmaz mas szintetikus anyagot is. Ezt a teat nekem napi 1-2 bogrevel kell innom egesz honapban. A palastfu teat a pasztortaskaval egyutt iszom ebbol is egy- ket bogret mondott a doki en egyet iszom a mensi napjainak kivetelevel. Nekem igy mondta, hogy igy kell innom. A baratcserjebol nekem napi egyet kell bevennem a lenyeg 400 mg legyen a tartalma es egesz honapban szedem. A diazulinbol napi kettot szedek. December ota fogytam en is sokat 6 kg-ot de sztem most megint be fog indulni hogy nekialltam intenzivebben tornazni. Kivancsi vagyok neked mit mond a doktorno. En majd jovo het kedden megyek vissza a pesti dokihoz, aki a fenti dolgokat mondta, hogy szednem kell. Akkor nezzuk meg a mostani eredmenyeimet. Biztos jo kezekben leszel es sikerulni fog a baba neked is es mindeninek, aki itt van. :)
Andi198729
2019-06-20 19:42:34

Meli még valami megosztanád velem hogy a kecskerutát mikor iszod es hogyan valamint a barátcserjét és a palástfüteát?ezeket ovu után ugye?palástfüvet mindenképpen de a barátcserjét egész ciklusban v.azt is ovu után?legutóbb szedtem én is a barátcserjét de csak ovu után es 24 helyett 27 napos lett a ciklusom.bár lehet nem az a pár szem hatott hanem magától szépen beállt meg akkor már fogyasztottam az IR csomagot procreation nőknek króm d vitamin útifűmaghéj.lehet megpróbálom a kecserutát is es diazulint de holnap mindenképp konzultálok mindenröl a doktornövel.szeretném megúszni a gyógyszert mert nem hatott a merckformin most minek kisérletezgessünk másikkal többet árt mint használ fél év merck fogyasztás után kellene májfunkció is mert a merck kárositja a májat.
Andi198729
2019-06-20 19:26:35

Köszönöm szépem Meli aranyos vagy:) Igen muszáj sokszor álarcot felvennem es erősnek lennem. Átérzem a helyzetedet mi is nagyon beleéltük magunkat a szüléstöl 9 hét választott el pont a tragédia elött vásároltuk meg a babadolgokat :( Meli szted én is használhatom a természetes progi krémet?mert végülis az Ir a megtapadást akadályozza hátha ezzel rásegitenék.kecskeruta és diazulin kapszula?utána fogok nézni mindent megpróbálok ami természetes.holnap megyek Rencz doktornőhöz várom már hogy konzultáljunk.
TEdit jó hallani felőled és hogy jól vagytok:)a haematoma miatt ne aggódj nővéremnek is volt aztán felszivódott neked is el fog tünni.:)Ne szégyelld magad hogy egészségügyben dolgozol igenis tiszteletreméltó és példaértékű te segítesz az embereken.sajnos tényleg az van h.általánositanak és sokszor az egész egészségügyet szidják holott csak néhány ember van aki nem való oda.
TEdit87
2019-06-20 18:34:06

Folyt.
Ez valamiért lemaradt:
A doktorúr viszont csak megtalálta a haematomát, kisebb lett, nincs rossz helyen, szerinte a terhesség szépen ki fogja szorítani hamarosan. A várandós vitamin és a progi mellé még javasolta, hogy szedjem a Velfem étrend-kiegészítőt is.
Hihetetlen, jövő héten már a 12. hétbe lépünk, kedden megyünk a genetikai ultrahang-vizsgálatra, ha szerencsém van, pont a választott orvosunk fogja végezni.
TEdit87
2019-06-20 18:28:06

Sziasztok! Újra benéztem hozzátok. Sikerült nagyjából visszaolvasgatnom és képbe kerülnöm, kivel mi történt. :)

Stellana, KittyCat, Anett, Málna, Meliko örülök nektek nagyon, remélem mindenkivel rendben lesz minden!

Andi, nagyon jó, hogy alakul a ciklusod, a 27 napos már mindjárt jobban hangzik, biztos vagyok benne, hogy az elszántságodnak és kitartásodnak meg lesz hamarosan a gyümölcse, csak maradj mindig pozitív.

Maryanne nagyon szorítok, hogy ezúttal sikerrel járjatok!
Jozsa85, hajrá! Érted is szorítok nagyon!

Nem is tudom, el mondjam-e? Az Anettel és Málnával történteken kissé felhúztam magam én is. Komolyan mondom, néha az ilyen nem törődöm, empátiátlan, minősíthetetlen orvosok és asszisztensek miatt kezdem szégyellni, hogy én is az egészségügyben dolgozom. Hova halad a világ?! :((( Tudom, nem nekem kellene szégyellni magam… sajnos vagy nem, én pont a másik véglet vagyok, túl a szívemen viselem a páciensek sorsát.

A progeszteront (nekem Progesterone Exeltis 200 mg-t írtak fel) én is szedem még, a barnázgatás szépen elmúlt, bár volt, mikor picit visszatért, de a baba szépen fejlődik, szóval ne aggódjatok ti sem, rendben lesz minden. Június eleje óta végül csak táppénzen vagyok, veszélyeztetettnek nyilvánítottak, pihennem kell. Közben voltam labor vizsgálaton is, minden értékhatáron belül van most. Múlt hét szerdán (12-én) voltam kontroll ultrahangon a helyi nőgyógyászaton, a doktornő rendben látott mindent, már nem találta a múltkori haematomát. Úgy jött ki a lépés, hogy az nap estére volt időpontom a választott orvosunkhoz is a magánrendelésére, ez volt az első találkozó vele, nagyon kedves. Úgy érzem, nála jó kezekben leszünk. Végre hallhattuk a szívhangot is és kedvesem is láthatta (pont a születésnapján) a picikénket.
Meli19802
2019-06-20 13:46:27

Andi. olvastam a kálváriádat nagyon sajnálom, ami történt veletek..:( Biztos nagyon nehéz helyzet ez. Nekem is nehéz, mert nagyon beleéltem magam. Plusz a sógornőm is terhes volt és úgy örültünk ő februárban szül én májusban, aztán sajnos ez lett vége. :( Mostmár nekem is jobb és újult erővel állok a dolgok előtt. :)
Néztem a csomagot szedek d-vitamint én is, terhes vitamint femibiont valamint barátcserje kapszilát, ir-re kecskeruta teát kell innom és diazulin kapszulát szedni az orvos javaslatára. Valamint palástfű teát és pásztortáska teát inni még a mensi alatt van szünet. A ciklus 16-29 napig pedig a női krémet kell kennem napi 2-szer. Nem tudom, hogy ezek miatt-e, de tavaly augusztusban a progim (21 napi) 22.76 volt most márciusban uh-s követésem volt és akkor néztünk progit megint 47,36 lett szóval emelkedett, aminek nagyon örültem.
Nehéz lesz biztos az osztálytali, de ne írd le magad nem érdekes, hogy mások mit mondanak ez egy átmeneti állapot most nálatok, ami kezelve van és jönni fog a szivárványbaba, aki titeket választott szülőknek. :) Érezd jól magad vegyél fel álarcot és senki nem fogja látni milyen fájdalom van benned. Tudom nehéz, mert én sem mutatom ki sosem a külvilág felé ha valami baj van csak az tudja, akinek tudnia kell. És ez így jól is van. Erősek vagyunk mi NŐK sokat kibírunk. :)
Andi198729
2019-06-20 13:22:45

Szia Meli, üdv köztünk :) Látom sokmindenki átélt már tragédiát, a lányok itt már tudják, velem mi történt, de dióhéjban leírom: mi 2017-ben veszítettük el a makk egészséges kisfiunkat, a 31. héten köldökzsinórcsavarodás miatt :( a terhességtől kialakult egy mióma, amit laparoszkóppal szedtek le, mikor már próbálkozhattunk ismét a babával, kiderült, hogy IR-es vagyok :( Novembertől szedem a merckformint, tornázom, diétázom, 13 kg-tól szabadultam meg, de sajna az inzulinom nem rendeződött, most Rencz Rita doktornő vett kezelésbe. Bízom a legjobbakban, mert nekünk most ez az akadálya, hogy babánk legyen. Meli ajánlom neked is természetes gyógymódként: erdei szederlevél tea, és najaforest folyékony gyógygomba kivonat, valamint a babalesz.hu oldalán az inzulinrezisztencia csomagot babát tervező hölgyeknek, ezeket most kezdtem el szedni. Mi is várjuk már nagyon a szivárványbabánkat, de nem akar érkezni, és olyan szomorú vagyok, hogy szinte mindenkinek sikerül már, csak nekem nem akar összejönni :( Szinte az összes ismerősöm vagy terhes, vagy van már gyereke, munkahelyen szintúgy, a korombeli kollégáknak már mind van gyereke, sőt, már a másodikkal várandósak. Nekem meg hónapról hónapra megjön a menzeszem :( Egyre frusztráltabb vagyok ettől. Főként, hogy mindenütt a gyerek a téma, most lesz a férjemnek osztálytalálkozója, és olvastam hogy legfőbb téma, hogy fotót kell vinni a gyerekekről, és kitalálják majd ki kinek a gyereke, kedvem sincs elmenni, mert nekünk nincs mivel "előrukkolni" max. gondolkodom, hogy elviszem az ultrahang képet a fiunkról, hogy milyen tökéletes kis baba volt, és tisztán látszódott, hogy hasonlított volna az apjára. Kiraknám az asztalra: itt a mi meg nem született kisfiunk, biztos nem lenne kedvük többet gyerektémáról beszélgetni, de azt hiszem ezzel a hangulatot is megfagyasztanám. Nincs kedvem magyarázkodni, hogy nekünk miért nincs még gyerekünk. Mert ez afféle elvárás, hogy aki házas, annak legyen is gyereke, persze, ez lenne a normális, és természetes velejárója, de ez nem olyan egyszerű, mert sok olyan ok van, ami miatt nem jön össze, az ember hiába akarja. Ez sajnos nem olyan, hogy eltervezem, hogy megveszek egy ruhát, ez nem így működik. A férjem volt az osztály jópasija, és csajok kedvence, majd megmondják milyen nőt vett feleségül, aki nem tud gyereket szülni. Fasza :-S
GőVica34
2019-06-20 12:35:37

Szia Meli! Biztos hogy nálatok is jönni fog a kis szivárvány baba! Üdv itt is!
Meli19802
2019-06-20 11:13:05

Sziasztok, köszönöm a felvételt az fb csopiba. Történetem a következő októberben veszítettem el a kicsimet 7+3 hetesen(nem volt már szívhangja), már az elején kaptam duphastont a dokimtól, ahogy kiderült a terhesség. Első baba lett volna, aki egyből érkezett is, hogy eldöntöttük jöhet. :) Ezután dokim kért egy terheléses vizsgálatot (vetélés után 1 hónappal), aminek nem lett jó az eredménye. Doki azt mondta ir dietetikus szerint csökkent glükóztolerancia. December óta inofolicot iszom 2x1, diétázom. Mozgás decembertől január közepéig nagyon erős volt utána ki kellett hagynom 1,5 hónapot, mert volt egy cisztaműtétem. Decemberben elkezdtem járni egy hormonterapeutához Pestre, mert mondtam én nem akarok gyógyszert szedni, amíg nem muszáj és adok egy esélyt a természetes gyógymódoknak. Ő azt mondta ösztrogéndominanciám van és progi hiányom. Ezekre kaptam különféle dolgokat. Mozgás kicsit kevesebb volt az elmúlt hónapokban, de most újra nekiálltam. Tornázom, avivázom és jógázni szeretnék majd még. Pajzsmirigyem akkor jó volt egyedül az anti-tpo volt magasabb, de a dokik mondták még nem vészes, gyógyszert nem kaptam rá. Most csináltattam meg az újra a labort, mert mennem kell vissza egy kis romlás van benne. Cukor nem tudom hogyan változott még nem kellett újraterhelnem. Várjuk mi is már a mi kis szivárvány babánk újraérkezését.

Nagyon gratulálok lányok a babákhoz! :)
Kira84
2019-06-20 11:03:52

Üdv lányok.
Gratulálok Málna27, Boldog babavárást :)
Nálam semmi extra,,

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!