Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sajnálom Józsa h ekkora bunkó volt a doki...minősíthetetlen a hozzáàllàsa....főleg h te csak azt csinàltad amit korábban mondott...így bànni egy nővele egy ilyen helyzetben, szégyellheti magàt....de most már csak arra koncentrálj h a pocakodban hàny baba is legyen a 6 tüszőből.
Maryanne te se idegeskedj csak a babádra figyeln!
Aztàn várjuk 2 hét múlva a pizi teszteket!
Maryanne
2019-06-27 17:52:04
Jozsa
Sajnálom, hogy ilyen bután bánt veled a doki, de most próbálj nem erre gondolni, hanem a jóra koncentrálni, és pozitívan előre!
Nekem meg volt a beültetés, minden rendben zajlott, a biológus mondta, hogy az embrió az ébresztés után nagyon gyorsan osztódni kezdett, szóval remélem ez jót jelent :) Tiszta nagy boldogságba jöttem haza, erre a főnököm ír, hogy a júliusi leltárra be kell mennem, mert nem mutattam be a foglalási igazolást a nyaralásról (mert akkor vagyok szabin), annyira felidegesítettem magam ezen, mert hát nehogy már 1 emberen múljon az a leltár, mikor egy délelőtt alatt meg lehet csinálni, és ott lesz mindenki, mert hát a kereskedelemben nem lehet egyszerre több embernek elmenni szabira, ez így be van korlátozva, ezért nyáron szinte minden héten valaki szabin van, amit egyébként már januárban előre be kell írni, de aztán amikor ők kitalálják hogy mikor lesz pontosan a leltár, akkor még követelik az emberen hogy szakítsd meg a szabadságodat.... Uram atyám, akkora ügyet csinálnak belőle, mintha minimum a miniszterelnöknek dolgozna az ember..... tudom ne idegeskedjek, de nagyon kiverte a biztosítékot, mert amúgy is eddig arról volt szó, hogy lehet kérik majd ezt az igazolást, aztán nem kérte senki, most meg közlik, hogy ja nem mutattam be ezért mennem kell leltározni.... elmehetnek a tudjátok hova..... :(
Jozsa85
2019-06-27 13:38:29
Sziasuzok!
Eletem legrosszabb korhazi elmenyet eltem ma meg...
11 orara kellett bemennem az inszemre.A ferjem reggel leadta az anyagot.Alairattak a hozzajarulo papirt es mondtak hogy uljek le a varoban. De mivel ugy valtam el az orvostol 1 hete, hogy o mondta hogy fennt a vizsgalo szobanal varjak ha bejelentkeztem hat felmentem.Es vartam a 36 fokos folyoson 1.5 orat.
Kozben vegig hallgattam ahogy telefonalt.Kozben kijott egyszer ram nezett es visszament.fel 1kor kijott -hogy tul.keppen mire is varok?
Nem ismert fel!Minden aron egy masik orvoshoz akart lekuldeni hogy az csinslja majd az inszemet.Elmagyataztam neki a szemebe nezve hogy eddig kb. 6 alkalommal talalkoztunk.Ezek utan behivott es kb. 1 perc alatt megcsinalta.Kozben csapkodott es karomkodott! Majd kozolte hogy kint uljek le ameg hozzak a zarot.1 percig nem fektetett pedig nem volt ott senki! Szegyelheti magat! Az ilyen ne menjen orvosnak.Es meg en rajtam van a szegyen erzet, meg sose alaztak meg igy.. ;(
mistimi
2019-06-27 12:14:35
Jozsa, Maryanne: mizu? Meséljetek!
Erikasz: jó h jelentkeztèl, bizony a stressz semmire sincs jó hatással...
Én picit emelkedtem de nem 37re pedig ilyenkor már annyi szokott lenni, de szerintem most nem is mérek pár napot nem akarok ezen stresszelni.
erikasz
2019-06-26 17:33:33
Köszönöm szépen az érdeklődést lányok ,hála Istennek jol van !
Csak a nitropin tapasztol volt hányingere ,de már el mult !
Most ritkábban fogok jelentkezni családi problémák miatt ,a hugom válik a férjétől ,beköltözött Nyiregyre albérletbe .
Most ugy érzem ,segiteni kell lelkileg és anyagilag, amiben tudom !
Most igy állok ,még mindig meg van ,szerintem az idegeskedés !:(
mistimi
2019-06-26 09:05:07
Ja és a görbe lemaradt...
mistimi
2019-06-26 09:04:45
Nekem betette az ovut, pont jó napra...most lehet h megint nem mérek már minden nap, nem akarok ráfeszülni...most amúgy is nyugodtabbnak érzem ebben a hónapban magam.
Jozsa, sztem ne izgulj tuti tudja a doki h mennyit nő és így àllapította meg az időpontokat.
Anett, Meliko: nagyon sajnálom h ilyen családotok van...
mistimi
2019-06-26 09:04:43
Nekem betette az ovut, pont jó napra...most lehet h megint nem mérek már minden nap, nem akarok ráfeszülni...most amúgy is nyugodtabbnak érzem ebben a hónapban magam.
Jozsa, sztem ne izgulj tuti tudja a doki h mennyit nő és így àllapította meg az időpontokat.
Anett, Meliko: nagyon sajnálom h ilyen családotok van...
Maryanne
2019-06-26 08:19:31
Jozsa
Hát ezt nem tudom megmondani, hogy nő e annyit, de hát nem kell aggódnod mert azt írtad 6 tüsző érett meg, szóval szerintem tuti siker, még ikrek is lehetnek :) ne izgulj, maradj nyugodt, az fontos! :)
Nekem tegnap olyan erős ovus fájdalmam volt, azt hittem szétfeszül a hasam és a bal vesém, minden egyes lépés fájt! Szóval eléggé kész van a szervezetem a holnapi beültetésre :) Ma már ugrott is a hőm, bár ezt a progeszteron adagolás is befolyásolja, hétfő este óta adnom kell azt is és most is maradt mellette a nyálkahártya vastagítására a spray.
Jozsa85
2019-06-26 06:33:56
Maryanne!
A 16mm es tuszo meg no annyit 1.5 nap alatt hogy megfelelo meretu legyen az inszemhez? Mar kattogok megint..tegnap 8kor beadtam a tuszorepit.
Maryanne te se idegeskedj csak a babádra figyeln!
Aztàn várjuk 2 hét múlva a pizi teszteket!