Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Azta csak kapkodom a fejem a sok jó hír meg fejlemény miatt.
Reméljük a jó idő, jó sok babát is hoz majd!
Gratulálok a kismamiknak ( szörnyen irigylem az ikreket)
Jozsa85
2019-06-20 10:27:24
Maryanne
Kapok napi 1 Merifert 75 injekciót, azért ilyen keveset mert nekem alapvetően van peteérésem csak több ftüszőt szeretne a doki nagyobb esély miatt.
Remélem lesz vagy 3 tőle.
Egy fiút és egy lány képzelek magam elé.Egyet a jobb és egyet a bal oldalról. :)
Meliko78
2019-06-20 09:12:43
Kőszőnőm lányok ! Sok sikert kívánok nektek is akinek még nem jőtt őssze ! Olyan fura mert csak a jellemét érzem más semmit
Maryanne
2019-06-20 08:19:02
Meliko gratulálok! :)
Málna neked is gratula! Ikrek! Micsoda hír! :)
Jozsa, szuper, hogy haladtok az úton :) minden rendben lesz és sikerülni fog! :) Nem is gondoltam, hogy inszeminációnál is van stimulálás, bár gondolom kisebb mértékű mint petesejt leszíváshoz, de viszont ez azt jelenti, hogy akár nálad is lehetnek ikrek! :)
Mondjuk ezt a fehérje bevitelt érdekes módon a dokim csak a beültetés után írta rá a zárójelentésre, most akkor már minek? Mondta volna a stimulálás alatt!
A szójával viszont szerintem vigyázz mert kihat a hormonokra! Én is csirkemellet ettem sokat, meg túrót, hüvelyes zöldségeket.
GőVica34
2019-06-20 07:47:14
Anett én is a duphastont szedtem. Én megvoltam vele elégedve!
erikasz
2019-06-20 07:31:59
Málna :Gratulálok a két babához ,a jó Isten tartja meg őket egészségben !:D
Pihenj annyit a mennyit birsz !:D
Anett :Látod nincs semmi baj ...te is pihenj nagyon sokat !:D
A jó Isten tartja meg egészségben a picurkátokat !
Meliko :Gratulálok neked is ...vigyázzon rátok az Úr !
Tarja meg a gyermeketeket egészségben !
Pihenni nagyon sokat !:D
Három kismama ,de boldog vagyok !:D
Én ma igy
Andi198729
2019-06-20 07:03:42
Málna, gratulálok a két babához :) Legközelebb már látszódni fognak :)
Meliko, neked is gratulálok :)
Anett pihenj sokat, el fog múlni a barnázás, a gyógyszer segíteni fog, gondolom kell pár nap neki.
KittyCat
2019-06-20 06:44:18
Málna neked is szívből gratulálok! Anett, amennyit csak tudsz próbálj meg pihenni!
Málna27
2019-06-19 23:10:39
Köszönöm mindenkinek! :)
Lion: Nagyon köszi az infót!
Anett: Nekem is volt még 2-3 napig barnázás azután, hogy elkezdtem szedni.
Anett8601
2019-06-19 22:54:16
Lion köszönöm.most olvastam énis egy kicsit utána.megpróbálok feküdni,de egy 3 éves mellett nem egyszerű aki olyan mint az örökmozgó és mindig van valami ami szeretne....
Reméljük a jó idő, jó sok babát is hoz majd!
Gratulálok a kismamiknak ( szörnyen irigylem az ikreket)