Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Maryanne
2019-06-24 20:59:50

Andi, köszi, tényleg nagyon várakozik a sorára :)
Andi198729
2019-06-24 13:05:42

Maryanne, nagyon örülök, a jóhírnek :) Látod, szépen indul a dolog, és biztos vagyok benne, hogy pozitívan is fog zárulni :) Bízz a pici babátokban, ő a ti babátok, ő már nagyon várta szerintem hogy sorra kerülhessen;-)
Maryanne
2019-06-24 11:24:09

Sziasztok!
Voltam reggel a meddőségiben, jó hír mondott a doki, szépen vastagodott a nyálkahártya, 9,7 mm, szóval csütörtökön beültetés. :) Váratlanul ért ez a csütörtök, azt hittem a héten majd még vissza kell menni, hogy megnéznek még egyszer, aztán majd a jövő héten valamikor beültetés.
Jozsa, nekem a fagyasztott beültetésnél ösztradiolt kellett/kell szednem végig, ez vastagítja a nyálkahártyát, az első próbálkozásnál Estrofem tabalettát kellett szedni, de lassan vastagodott tőle a nyálkahártya, ezért most Lenzetto sprayt írt fel, ez jobban bevált, mert a ciklus 12. napján vagyok és már most vastagabb mint előző hónapban ilyenkor. Szóval este el kell kezdenem az Utrogestant is, és csütörtökön telefonálni, hogy felébredt e a fagyasztásból az utolsó megmaradt kis fagyibbabánk és aznap menni kell.
Most nagyon fel vagyok dobva, nagyon örültem ennek a hírnek, és nagyon-nagyon hiszek ebben az egyetlen kis babánkban, hogy eddig rá vártunk. :)

Egyébként lehet most van peteérésem is, mert ma reggel leesett a hőm, bár 1 órával előbb keltem mint szoktam, nem tudom ez számít e?
Kira84
2019-06-24 10:36:10

Üdv lányok. Na végre valami változás .Fájdogál a hasam.Remélem megjön nem sokára hogy letudjam zárni ezt a hónapot.
Andi198729
2019-06-24 09:15:10

Értem mistimi, én úgy látom, hogy esetleg ma van/volt ovud, mert felment a hőd, de majd kiderül a következő napokból. Jól teszitek, hogy kétnaponta együtt lesztek. Az a biztos. :)
Én nem mérek, és nem tesztelek, fölösleges. Mert hiába vagyunk együtt, IR miatt nem tapad meg. Így nem idegesítem magam. Az IR-em javulófélben van, mint kiderült, persze még nem tökéletes, de kaptam emelt gyógyszeradagot, hogy rendbejöjjön teljesen. Nekem most ez a cél, hogy ez rendeződjön, aztán majd utána próbálkozunk.
mistimi
2019-06-24 09:08:52

20as lh tesztet használok, nekem az egyértelműen erős két csíkos ha ovum van. Viszont nekem nem olyan h fokozatosan erősödik hanem egyik nap ilyen egyik olyan aztán egyszer csak egyforma a két csík. Szóval én abból nem tudok következtetni. Vàrok, tesztelek, szerintem a héten 2 naponta együtt leszünk aztán így el tuti nem kerüljük az ovut...
Többiek?
Andi te amúgy most mèrsz/vagy tesztelsz?
Andi198729
2019-06-23 16:56:04

Mistimi lehet hogy holnap lesz ovud!a pozi ovuteszt után 48 óra múlva is lehet ovud.nekem is volt már igy anno a terhességemnél.tökerös pozi volt a teszt másnap halványabb azt hittem akkor van ovu de nem, utána volt! Ma mindenképp legyetek együtt szerintem.lehet h.a szervezetednek több idö kell mig a petesejt kiszabadul.ma esett is a höd ha holnap megemelkedik biztos lehetsz az ovuban. Milyen erősségű ovutesztet használsz amúgy? Mert nem mi denkinek ugyanaz válik be. Nekem a normál vált be. A 20-as erősségű pl.túl hamar mutatja az lh csúcsot a pozi teszttöl biztos h.eltelil 2 nap is mire megtörténik az ovu. Tehát ne keseredj el!
Andi198729
2019-06-23 16:43:23

Anett tényleg nagyon sajnálom hogy ez történt :( és teljesen igazad van abban amit leirtál.hogy sok olyan helyre születik baba akik meg sem érdemlik.pl.aki megöli az egészséges gyerekét fel se fogja milyen érték egy gyermek.vagy olyanok akik szarnak bele mindenbe v.rossz körülmények közé.tesómék se érdemelték meg a kis Zentét nyűgnek gondolják és az a legfőbb bajuk h.nem tudnak járni szórakozni.hát ez legyen a legnagyobb probléma az életben en ilyenkor mindig mondom h.én meg szivesen lennék itthon a gyerekemmel minthogy járjak szórakozni.mi is megérdemeltük volna a babát akit elveszitettünk.házasok vagyunk szeretjük egymást saját házunk van jó anyagi körülményünk van jó nevelést kapna szeretnénk...de sajnos nem az ilyen helyekre születnek meg a babák.ahogy olvasok mindenkit mindenki igy van h.rendezett életetek van szeretitek egymást a párjaitokkal/férjeitekkel, annyira várjátok már sok sok szeretettel és mégsem jön.és azt a legkönnyebb mondani vigasztalásul a családnak ismerősöknek h.majd lesz.mintha ez csak ennyi lenne mint ahogy kimondjuk.
Anett tudom mennyire nehéz ez most de neked van vigaszod van egy kislányod akit magadhoz tudsz ölelni.lehet h.a babának lett volna fejlődési rendellenessége de az is lehet h.v.mi okozta ezt. csináltattal hormonvizsgálatot terheléses cukorvizsgálatot pajzsmirigy vizsgálatot ? Pl egy Ir is lehet az okozója egyik egyetemi csop.társamnak igy derült ki hogy Ir je van h.habituális vetélö volt és csak azután sikerült miután kezelve lett az Ir.
mistimi
2019-06-23 16:26:36

Sajnálom Anett, mielőbbi testi és lelki felépülést!!
Én várom az ovut, tegnap tök erős volt az ovu teszt erre ma halványabb...pedig sztem még nem volt meg az ovu csak szórakozik a testem megint és várat az ovu
Anett8601
2019-06-23 16:06:51

Melikó nem is tudom hogy lehet ezt túlélni... nem mondtak semmit.papirt olvassák el rajt van minden és ennyi.gondolom uh után megmondják.de biztos hogy most nem fogunk próbálkozni,mert elöbb munkahelyet kell keresnem,mert ez meg fog szünni.vissza nem tudok oda menni.kihasználom a munkanélkülit,az alatt még tanulok...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!