Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2019-06-25 13:51:56

És a mostani. Remélem csak a mérés rossz és nem ovu volt, mert már másfél hete nem voltunk együtt.
Lion86
2019-06-25 13:51:08

Maryanne, Jozsa, sok sikert Nektek! :)

Andi, hétvégén és nyáron amúgy is kevésbé aktív a fórum, és most sok baba is lett.

Erikasz, hogy vagy? Anyukád jól van?

Nekem végre megjött 50 nap után, kész csoda.
Ilyen volt
ineeeez
2019-06-25 13:32:54

Jozsa,Maryanne,nagyon drukkolok Nektek!
ahogy Andi írja, ez dupla siker lesz:)
velem semmi különös..várom a Csodát kb unalmas napok,munka van..Most nem szedek Clostit sem,nem kell mennem vizsgálatra sem,de az együttlétek megvannak,majd következő ciklusban kell menjek vissza,de azért csak méregetem a hőmet,hogy nagyjából tudjam hol is tartok,de ez nem egy ráfeszülős hónap lesz...
Nem tudom,ezután hogyan tovább.....
mistimi
2019-06-25 13:31:46

Köszi Meliko! Neked elmult a barnázás?
Jozsa és Maryanne nektek megy a drukk csütörtökre. Bízom benne h ez mindegyikünk hónapja lesz!
Nekem is feltűnt Andi h kevesebben vagyunk, de ez egyrésztől jó, mert sokan lettek babásak...
Andi198729
2019-06-25 11:43:30

Józsa, Maryanne, szorítok nagyon nektek, mindkettőtöknek csütörtökön lesz a beültetés, illetve az inszem, ez dupla siker lesz :) De jó, hogy már célegyenesben vagytok ;)
Látod, mistimi, csak megtörtént az ovu, csak a 20-as teszt mivel érzékenyebb, ezért hamarabb jelzett, így rá két napra repedt meg, kívánom, hogy sikerrel járjatok ;-)
Azt vettem észre, hogy egyre kevesebben írnak a fórumba, és egyre ritkábban, jó, mindenki el van foglalva, babatervezés, babavárás, és persze emellett a saját életünk, mindennapok élése.
KittyCat
2019-06-25 10:40:49

Megy a drukk Jozsa, Maryanne!!
Tobbiekkel mizu?
Meliko78
2019-06-25 10:08:03

Józsa drukkolok nagyon biztos hogy sikeres lesz
Jozsa85
2019-06-25 10:05:58

Sziasztok!
Voltam UH-n.Ugy nez ki 6 tuszom erik.A doki nem esett ketsegbe az asszisztens annal inkabb.A legnagyobbak 17mm esek.Ma adom be a 2 tuszorepesztot es csutortokon inszem.Kuldjetek a ++++ energiat! :)
Meliko78
2019-06-25 08:38:17

Mistimi kívánom hogy sikeres legyen !
mistimi
2019-06-25 08:24:39

Sziasztok! Nálam tuti megvolt az ovu. Éjjel négykor keltem a szokásos görcsökre. Hőm is picit feljebb ment de mondjuk most egy órával kédőbb is mértem így nem írtam be a 36,75-t csak 36,7-t.
Úgy néz ki a napi kettőre emelt inofolic visszatette a 18. Napra az ovut a múltkori 24. Nap helyett...
Tegnap rágyúrtunk, szóval az időzítés megint tökéletes volt, most jön a két hét várakozás.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!