Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anett nagyon sajnàlom! Pedig úgy bíztam benne h a progipótlással már minden ok lesz. Otthon vagy már? Dokik mondtak valamit?
Remélem Józsa h mi leszünk a következő hullám!! Tudom hülyeség de amikor megjön mindig megnézem hogyha az lenne a kiinduló nap akkor mikor születne a baba..most márc eleje...tökéletes lenne...
Én mèg várom az ovut, és bízom benne h nem várat annyit még az rlőző hónapban...
Jozsa85
2019-06-22 10:50:33
Ugy nez ki hogy ilyen hullam szeruen jonnek a babak.A februar volt meg ilyen sikeres ugy emlekszem..Mindenkinek szurkolok.
Magamnak meg mantrazom hogy egy fiu es egy lany..egy fiu es egy lany..
+++++++++Pozitiv vagyok.Pozitiv vagyok.Pozitiv vagyok... :)
Maryanne
2019-06-22 07:09:35
Anett nagyon sajnálom....tudom ez nem vigasztal, de hidd el, hogy okkal nem maradt meg a babád, valami fejlődési gond lehetett :(
Andi, ez nagyon jó hír, látod te is jó úton haladsz, minden rendeződni fog és bekopogtat a gólya :)
Meliko78
2019-06-21 21:05:09
Sziasztok ! Úgy tűnik csak két foltocska barna volt most már nincs semmi és nem is györcsölök csak a derekam fáj veszettül
Andi198729
2019-06-21 21:02:38
Edit nagyon biztatò a görbéd a 13.DPO-n vagy ès még mindig 37 fok a hőd :)nagyon babás görbének néz ki;)sztem hétvégén nyugodtan tesztelhetsz is egyet;)kivánok neked pozitiv tesztet;)
Meli19802
2019-06-21 14:17:12
Andi, ez nagyon szuper. :) Biztos sikerülni is fog. Nekem 180 gr-os diétát állított be a dietetikus én 68 voltam most 62-63 között mozgok. Jó, hogy ihatod a teákat is.:) A luteálisod is biztos beáll rendesen. Nekem nem tudom mikor kell újra terhelést csinálnom majd jövő héten én is megkérdezem, mert kíváncsi vagyok rá. Amikor meg tudtam ez eredményem egyből nekiláttam diétázni és mozogni és mire dokihoz mentem vele már nagyon sokat fogytam is. :)
Andi198729
2019-06-21 14:03:58
Nemrég jöttem az endodokitól, jó hírekkel :) Javulást állapított meg, a 60 percesnél, 130-ról 93-ra ment le, azt mondta hogy ez azért jó, mert azt a legnehezebb levinni. Ez így lement onnantól az alap, és a 120 percest már könnyű lesz levinni. Emelte az adagomat 500-ról 750-re. Maradunk a mercknél, mert mondta, hogy mást nem írhat fel, mert más gyógyszerek mellett nem szabad teherbeesnem, csak a merck mellett. És 160 gr. szénhidrátról megemelete 220-ra mert nem szabad már tovább fogynom, május vége óta megint lement 2 kg, tehát 15 kg-ot fogytam. Most 53 kg vagyok. És mondta a 27 napos ciklusomra, hogy ez nagyon jó. Hormont azért nem ír, mert nincs alapjáraton hormonális gondom, az IR miatt volt rövid luteális, nekem azt kell rendezni, és minden helyreáll. A teákat vitaminokat mondtam neki, azt mondta, nyugodtan szedhetem, ihatom. Szeptemberben kellene visszamennem, de addig teherbe is eshetek bármikor, de akkor is konzultálnunk kell.
Málna27
2019-06-21 12:46:55
TEdit: Ne te szégyenkezz mások miatt! Nekem is van a családban egészségügyis, laborban dolgozik és a szívüket, lelküket kiteszik az emberekért! Nem szabad általánosítani. Nagyon örülök, hogy jól vagytok! :)
Meli: Isten hozott, sok sikert! :)
Meliko: Nem lesz semmi baj, ha kapod a progit!
Edit90: Köszönöm a kérdésed, jól vagyok! :) Már 4-5 napja semmilyen barnázás nem volt szerencsére. Kedd reggel rosszul voltam, picit vissza kellett feküdnöm. Azóta minden reggelt úgy indítok, hogy iszok egy nagy pohár vizet és készülődés közben gyorsan elrágcsálok valamit, így egyelőre átvészelem könnyen, nem vagyok rosszul. Ezen kívül az álmosság, amit meg kell szokni, egész délután iszonyat álmos szoktam lenni, majdnem rádőlök a laptopra :)
mistimi: Jajj, hidd el, nagyon félelmetes, hogy ketten vannak egyszerre! Főleg az én 48 kilómmal. De persze örülünk nagyon, csak még szokni kell a tudatot :)
Szeretném megköszönni, hogy ilyen kedvesek vagytok velem és befogadtatok! Rengeteget tanultam tőletek, nélkületek nem sikerült volna!
Picit a háttérbe vonulok, átengedem a teret a leendő kismamiknak. Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy ezután is minden nap olvasni foglak titeket, izgulok mindenkiért. Mindenkinek szívből szorítok, hogy mielőbb valóra váljon az álma!
2 hét múlva megyek a következő ultrahangra, azért majd írok, hogy rendben volt-e minden, mert szívhangokat még nem hallottunk.
Szép napot nektek és sok puszi!
Meliko78
2019-06-21 12:39:52
Edit köszönöm ! A barnázas csak egy pötty volt de be pánikoltam 2*1ultrot szedek
Lion86
2019-06-21 12:35:34
Edit, nem vettem észre mellékhatást, azonkívül, hogy nincs ovum. Mióta szedem a Letroxot az elmúlt 3 és fél hónapban 1x volt :/ Mióta emezt is szedem, már barnázok is (1 hete), pedig tavaly május óta nem volt ilyen pecsételés.
A görbém kiábrándító
Remélem Józsa h mi leszünk a következő hullám!! Tudom hülyeség de amikor megjön mindig megnézem hogyha az lenne a kiinduló nap akkor mikor születne a baba..most márc eleje...tökéletes lenne...
Én mèg várom az ovut, és bízom benne h nem várat annyit még az rlőző hónapban...