Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Meliko78
2019-06-25 23:04:19

Igen Anett úgy gondolom a te esetedben nagyot hibáztak az orvosok , Nekem Veszprém megyei az endrokinologus dokino és meséltem neki az esetedet ő is mondta hogy nincs szinte egy jó orvos sem ott . Azért vagyunk ilyen bizalmasan mert én csinálom neki a kőrmét és bizony jók voltak azok a vitaminok amit össze irt nekem mert sikerem lett
Anett8601
2019-06-25 22:59:41

Andi köszönöm a tánácsokat.a te helyzeted még nehezebb volt sajnos,de az a normális ha melletted vannak nem pedig az enyém vagy melikóé.... szomorú hogy ilyen van.
Melikó meg se érdemli hogy elmond...erre nem lehet mit mondani....de te most ne is ezzel foglalkozz!nekem még sajnos túl kell lennem ezen, főleg úgy hogy rám se néznek ami az embert még jobban befordítja...
Meliko78
2019-06-25 22:53:21

Én is erre gondoltam hiszen egy pár nap múlva lenne a 23 dík születésnapja ! Andi én már meg szoktam és nem érdekel a véleménye van nekem másik 2 fiam is ők örülnek a kistesonak nagyon és nekem ez számít
Andi198729
2019-06-25 22:49:10

Huh Meliko nem semmi :( rossz lehet h.nem tudod megosztani a saját édesanyáddal mikor az anya lenne az elsö akivel mindent megbeszél az ember.dehogy vagy öreg ne foglalkozz azzal ki mit mond! Igenis születik majd egy egészséges kisbabád te pedig boldog anyuka leszel ismét;) Biztosan a fiad küldte ezt a kis testvérkét hogy örömöd legyen :) kivánom a legjobbakat és boldog babavárást :)
zsuzsi09
2019-06-25 21:54:29

sziasztok

követlek ám én is benneteket :)
anett - nincs is arra szó, hogy milyen rossz lehet neked, mit élhetsz meg nap mint nap. erős vagy, kitartást. Mi reprodukciós immunológushoz mentünk a sikertelen próbálkozások után. Sokan voltak ott olyanok is akik többszöri vetélés következtében nem tudták mi lehet a baj...vérvétel volt meg spermavizsgálat ki lehetett birni. esetleg egy próbát megérne ez is....

józsa, maryanne - nagyon jó úton haladtok, szuper -szoritok, hogy minden rendben legyen.

én most még ovu előtt állok - hétfőn kellene mennem átjáthatóságira- nagy dilemma, mert a 15.-dik ciklusnapon leszek. hamarabb sajnos nem mehetek, mert a doki külföldön van valami kongresszuson....be is stresszeltem, mikor megtudtam,de mára már elengedtem a dolgot. Ha nem lehet már megcsinálni akkor belevágunk a nélkül. várni újabb hónapot nem fogunk...
Meliko78
2019-06-25 19:39:41

Anett én meg el sem merem mondani az anyámnak mert azt mondja hogy ugy is el fogsz vetélni öreg vagy te már ehez egy tesom tudja csak a 6 bol az ugye nem sok ?
Meliko78
2019-06-25 19:33:10

Én is olvaslak beneteket meg drukkolok mindenkinek
Andi198729
2019-06-25 19:20:55

Anett rossz lehet amin most keresztülmész. A család támogathatna ezekben a rossz napokban. Amikor velem történt a tragédia feljöttek anyukámék rögtön amint megtudták. Vip szobát kaptam akkor h.ne kisbabás anyukákkal legyek és mindig ott aludhatott velem valaki. Legyen az a pozitivum h.ott van a kislányod őt magadhoz ölelheted. Nekem olyan rossz volt úgy hazajönni h.nem volt gyermek akit magamhoz ölelhetek. A pszichológus jó ötlet sokat segithet a gyász feldolgozásában. Ja irtad h.nem pesti vagy mert tudtam volna pszichológust ajanlani akihez én is jártam. Erőt és kitartást kívánok neked és azt hogy ne add fel hogy lesz második babád és a lányodnak kis testvérkéje! Lehet érdemes lenne alapos kivizsgálást csinálni mi lehet az oka h.2x egymás után. Nem igazán hiszem h.progihiány mert ha adnak rá gyógyszert semmi baj nem történik általában. Pl.nézess pajzsmirigyet mindenképpen és terheléses cukorvizsgálatot.
Anett8601
2019-06-25 15:30:58

Sziasztok!figyelnek titeket a háttérből....
Józsa, maryanne szorítok értetek!
Andi tényleg kevesen vagytok én is észrevettem.... örülök hogy neked is javul a helyzeted.
Erikasz anyud jól van?
Én hol jobban hol rosszabbúl vagyok.kicsit görcsölök,meg vérezgetek.valószínű tisztúl.a mensitől tartok hogy úszni fogok majd.ma kértem időpontot kontrollra.júl.9-én megyek vissza.lelkileg odavagyok néha....azon gondolkodtam hogy el kéne mennem pszichológushoz.nem elég a bajom,meg ami történt,képzeljétek a saját anyám és testvérem még csak el se jött hozzám,hogy mi van velem.itt volt a hétvége és se telefon se semmi.pénteken felhívott anyám aztán meg tegnap.tegnap mondom neki telon azt hittem feljöttök...nem ért rá mert cseresznyét szedett,meg a húgom minden hétvégén ott van a gyerekekkel.meg ők a minden,mert ott ikrek vannak.aki a nőgyógyászaton dolgozik ismerősöm ő felhív és érdeklődik hogy mi van velem akihez semmi közöm... ezek meg le se szarnak....és akkor ne legyek ki idegileg....én még ilyet nem értem...nekem a gyerekem az első és szerintem nagyon sok mindenkinek....
Andi198729
2019-06-25 14:58:53

Hát igen, lányok, ez azért is van, hogy kevesebben vagyunk, hogy sokan lettek babások, már csak páran vagyunk akiknek még mindig nem sikerült.
Lion, szerencsére akkor megjött, de jó hosszú ciklus volt!
Ineeez, szerintem neked is az IR-t kellene megfelelően kikezelni, lehet nem elegendő csak a diéta, lehet hogy esetleg gyógyszer is kellene, szerintem nálad is ugyanez lehet a probléma, mint nálam, hogy van peteérés, normálisan, esetleg meg is termékenyül, csak nem tapad meg az IR miatt. Ha neked is rendeződik, akkor sikerülni fog :) Szerintem a closti is felesleges volt, az IR miatt az nem oldja meg a problémát. Nekem sem adott gyógyszert az endodoki a rövid luteális miatt, mert nem hormonálisan van gondom, hanem IR következménye, így azt kell megszüntetni. Én tudom ajánlani neked Rencz Ritát, nagyon jó orvos, és lelkiismeretes, bár a kezelés hatékonysága majd kiderül, de bízom benne, hogy jó úton járok. Így egyelőre a babatervezés felfüggesztve, mert nem fog sikerülni , amíg nem rendeződik, szeptemberben kell újra csináltatnom terhelésest, aztán majd utána gondolkodhatunk, ha jó az eredmény. A sógornőmék mondják, h. miért nem megyünk lombikozni, elmagyaráztam, h. nem lenne értelme, nem tapadna meg, azt se akarom, hogy elmenjünk pénzéhes orvosokhoz, akik megcsinálják, aztán ha nem sikerül, akkor meg ráfogják, hogy na így jártunk, irány a következő, mikor nagyon is tisztában vagyok vele, hogy az IR miatt nem sikerülne a lombik sem. Egy normális orvos nem is csinálja meg, mondván, sikertelen lenne. Meg amúgy is mondta a doki, hogy miért kellene lombik, ha a megfelelő kezelés után sikerülhet természetesen.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!