Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Edit90
2019-06-21 12:09:06

Sziasztok!
Anett: annyira sajnálom! Nem gondoltam,hogy ez lesz,annyit küzdöttèl az orvosokkal,mire vègre megvizsgáltak rendesen,most meg ez,el sem hiszem:(
Meliko: gratulálok,nagyon szèp pozitív tesztek,a görbèdből abszolút nem látszódott,de tuti hamarabb volt ovu,mint ahogy jelöli. Vigyázz magadra te is,a barnázás meg fog szűnni,ha elèg a progi. Mennyit használsz belőle? Lehet emelni az adagot 3x2a max,nem lehet túladagolni. Hüvelybe használod,ugye?
Málna annyira örülök,hogy ketten vannak:)nagyon vigyázz magadra,pihenj sokat,ha tudsz. Hogy vagy,elmúlt a barnázás? Van már rosszullét?
TEdit: de jó,hogy írtál. Örülök,hogy jól vagytok. Egyetértek veled az egèszsègügy állapotáról,èn is ebben dolgozom,ès az ilyen orvosok miatt èn szégyellem magam.:(
Meli: üdv köztünk:)sajnálom,ami veled történt,kívánom neked is,hogy minèl hamarabb újra pozitív legyen a teszted:)
Lion:hogy vagy? Van valami mellékhatása a gyógyszernek? Milyen most a görbèd?
Erikasz: vègre nagyon szèpen megemelkedtèl,tuti megvolt az ovu. Valószínű kevès lehet a progid,mint Melikonak,azèrt esik vissza sokszor a hőd,ès ha teljesen a coverlinera visszamegy el is hal a petesejt,ès újra próbálkozik a szervezet egy új ovuval.
Nashua: de örülök,hogy jól vagytok,már 16hetes,hogy megy az idő:)
Èn most így állok. Van nèhány "tünetem" de ezek lehetnek pms,vagy csak a meleg miatt is. Majd pár nap ès kiderül. Érdekes most nem vagyok idegbeteg emiatt,nem vagyok feszült az utolsó napok várakozása miatt. Meglátjuk mi lesz belőle. Ilyen a görbèm:
Meliko78
2019-06-21 09:54:45

Remelem hogy meg szunik ma vagyok a 12 dpon egyébként már szedem a progit
Andi198729
2019-06-21 09:52:39

Jaj Anett nagyon sajnálom :( :( Ezt nem gondoltam volna. :( Azt hittem most már minden rendben lesz, hisz amikor voltál , még minden rendben volt, ott volt a petezsák, és adtak is rá gyógyszert. Tudom milyen nehéz most, de ne add fel! Azon gondolkodom, hogy ki kellene deríteni, hogy mi az oka hogy már 2X előfordult vetélés. Ennek biztos valami oka van, hogy 2X egymás után, lehet hogy valami hormongond, a barnázás is erre utalt. Lehet hogy volt már olyan is, akinek végül semmi baja nem lett attól, hogy barnázott, és bár nem akarok elriasztani semmit, de mikor anno terhes voltam rögtön kérdezgette a dokim, h. van-e vérzés folyás, barnázás, szerencsére 1X sem volt, és azt mondta, hogy az a jó, mert ha van bármilyennemű barnázás, az nem jelent jót terhességnél.
Meliko remélem minden rendben lesz, és el fog múlni ez a barnázás, lehet el kellene menned dokihoz, hogy adjon gyorsan valami gyógyszert.

Meli, ugyanezt érzem én is, hogy szeretném újra érezni a picurkámat, hiszen én már éreztem a mozdulatait, rúgásait, még csuklani, ásítani is láttam, és volt hogy egyik UH-n táncolt is.
Igazad van a hőmérőzéssel kapcsolatban, engem is csak frusztrált mindig. Mindig mikor felébredtem, olyan gyomoridegem lett. Sztem is elegendő az ovuteszt, mikro anno teherbe estem, csak teszteltem, hőt nem mértem, és elgalább nem idegeskedtem rajta, és abban is igazad van, hogy nem szólsz a párodnak, mert akkor ő is ideges lesz, hogy teljesítenie kell, mindig igyekeztem én is megoldani így. Ezt a férfiak valahogy nem szeretik, kényszernek érzik, hogy most kell együttlenni.
Málna27
2019-06-21 09:41:54

Nagyon sajnálom Anett! Annyira drukkoltam, hogy minden rendben legyen! Gyors felépülést kívánok! Ne add fel az álmodat! Várni fogunk vissza!
Lion86
2019-06-21 09:24:11

Annyira sajnálom Anett :'( Sok erőt és gyors felépülést kívánok lelkileg is. A gyerekek is érzik ha valami baj van, talán a kislányod is most "megértőbb" lesz (mondtad, hogy nagyon akaratos).
Meliko78
2019-06-21 08:43:52

Sajnálom anett ! Én is el kezdtem barnázni
Anett8601
2019-06-21 08:41:22

Sziasztok! köszönöm hogy befogadtatot,segítettek, mellettem voltatok és tartottátok a lelket belém,de sajnos tegnap véreztem, bejöttem ügyeletre,uh-on már nincs semmi, úgyhogy ma befejezik műtéttel.úgy volt hogy reggel,de talán dél körül meglesz és mehetek haza a kislányomhoz aki vár....kívánom hogy mindenkinek teljesüljön az álma....az enyém itt véget ért és nem is tervezek mostanában semmit.nagyon sokat futkoztam fölöslegesen sajnos.ez a sok idegeskedés,várogatás kikészített,és most már azt várom hogy csinálják már meg és még a kórházról se akarok hallani mostanában!én most eltünök egy időre! vigyázzatok magatokra!
Meli19802
2019-06-21 08:20:48

Andi,
Én a Women's creme-et használom nem a WTN-est, ezt ajánlotta az orvost és ezért. Kozmetikusom a wtn-est használja, jó neki bár az orvos azt mondta, hogy ebben a másikban több hatóanyag van. De én ehhez nem értek én nem is próbáltam a másikat.
Igen, próbálkozunk nem mondták, hogy nem lehetne. A műtétem után ami januárban volt februárban és márciusban nagyon rá stresszeltem a dologra éreztem, mostanra nyugodtam le. Persze ez érthető is hisz szeretném újra érezni a kicsikémet. Én hőt nem mérek egyszer próbáltam, de megőrültem tőle stresszeltem reggelente így azt mondtam nekem ez nem jó. Ovu tesztelek most ezt is pár hónapja kezdtem el. Páromnak mondjuk nem mondom mikor van a megfelelő nap a teszteléskor, mert tuti csak ráparáztatnám és ezt nem akarom. Szépen nőiesen megoldom az együttléteket. ;)
Andi198729
2019-06-21 07:26:53

Köszönöm szépen a tanácsokat Meli, ki fogom ezeket próbálni. Végülis a kecskeruta sokkal jobb lenne, mint a gyógyszer, pláne ha ugyanaz a hatóanyaga, és legalább természetes, nincs mellékhatása.
Te a WTN Ciklusbarát krém nőknek természetes progeszteron yam gyökér kivonattal krémet használod? Biztosan érdemes lenne nekem is használnom, hiszen olvastam, hogy az IR progihiányt okoz, és bár nekem nincs barnázásom, vagy progihiányra utaló jel, csak pl. a rövid luteális utalt rá, ami eddig 10 napos volt, bár legutóbb már normális hosszúságú, és valószínű, ezért nem sikerül hónapról hónapra, ezért jön meg mindig, hiába vagyunk együtt megfelelő időben. Szóval nem árt nekem ez a megtámogatás. Meli, ti amúgy próbálkoztok a babával?
Nashua, örülök, hogy minden rendben, akkor már tudjátok, hogy kisfiú lesz, gratulálok :) Olyan jó nektek, akik babát vártok, ez egy csoda, már annyira várom, és reménykedem, hogy nekem is ismét beköltözik a pocakomba.
Nashua34
2019-06-20 20:18:47

Sziasztok! Gondoltam írok egy rövid tájékoztatót, hogy nálunk minden rendben, 16+4 vagyok most, és ma mintha már éreztem is volna a pici fiúnkat.
Málna, Anett, nagyon drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen, remélem végre normális orvosok foglalkoznak majd veletek!
Melikó: nagy nagy gratula neked is!
Andi: Én lehet megmondanám az osztálytalálkozó szervezőjének, hogy ez annyira nem jó játék. Néha nagyon haragszom az emberek naivságára, hogy nem gondolnak bele ilyesmibe. Mióta terhes vagyok, sokkal érzékenyebben érint, nem szeretem, ha az ismerősök vájkálnak a "hasamban" és tudnak mindent jobban mint én, vagy épp számon kérnek, miért nem mondtam el nekik. Nem tartozik senkire, csak arra, akivel én akarom megosztani, mint ahogy a te esetedben sem.
Józsa: nagyon drukkolok neked is, végre elkezdődött, minden rendben lesz!
TEdit: nagyon gyorsan múlik az idő, én sem tudom felfogni :) nem volt még tipp, hogy kisfiú, vagy kislány-e?
Edit, mi újság veled? Láttam a napokban a görbéd, nagyon ígéretes volt!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!