Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jozsa85
2019-06-29 08:30:55

Nna es akkor a legerdekesebb!!

Tele vagyok tojcsis nyakkal inszem utan 2 nappal..
Akkor most mi van?!!!
Reggel azert volt itthon egy kis utomunka, de konyorgom....3.napja tolom a progi potlast!3×1 utroval.
Ugy erzem nagyon rossz kezekben vagyok.. Semmi bizalmam nincs a dokiban.
Maryanne
2019-06-29 07:04:54

Jozsa
Igen, nem egyszerű, az első volt a legnehezebb, a petesejt leszívással, injekciókkal, és még egy cisztaleszívással is. A fagyasztottak beültetésének folyamata már egyszerűbb, de persze tényleg sok múlik azon is, hogyan bánnak az emberrel az orvosok, asszisztensek.... szerencsére nekem nincs ilyen negatív tapasztalatom. Felejtsd el az az idióta orvost és koncentrálj a babára/babákra! :)
Igen, az injekció miatt lehet fals az eredmény, szóval nem érdemes annál előbb nézned. Nekem 3 napos preembriót ültettek be, ezért annak előbb lehet eredménye, meg ilyenkor a fagyasztottnál nincs tüszőrepesztés, tehát nekem nem adhat csalós eredményt. Elvileg vasárnap várható a beágyazódás, erre fogok gondolni, hogy bevonzzam a babámat! :)

Jozsa, nagyon szorítok én is neked, remélem mindegyikünk jó hírt kap! :)
Jozsa85
2019-06-28 20:35:42

Maryanne!
Jul 15en kell mennem hcg ellenorzesre.2 ovitrelle-t kaptam, szival sztem kb. 2 het mire kiurul.Meg mindig nagyon faj a hasam, faj minden lepes.Nem tesztelek csak talan 14en.Addig ugyis fals pozi sztem.Szurkolok neked!

Minden elismeresem a Tied!
Csak az tudja milyen szenvedes es fajdalom es kuzdelem ez a lombik tema aki benne van.Aki ezt vegig csinalja egyszer is,minden tiszteletet megerdemel.
En ettol az 1 inszemtol is teljesen kikeszultem.Tegnap ki is jott a feszultseg belolem es orakig bogtem es sajnaltam magam.Pedig ez meg semmi se volt..
Szeretnem ha elmulna a fajdalom es elfelejthetnem az egeszet.Nem is baj ha nem indul a kovetkezi inszem egybol..nem tudnam most vegig csinalni.
Maryanne
2019-06-28 18:52:06

amúgy érdekes hogy átrakta a rendszer az ovut, hát szerintem az ott túl korai, még a hő szerint is, meg kedden, 25-én volt nagyon erős ovus fájdalmam, minden egyes lépés fájt.
Szóval nem értem ezt a rendszert, hogy miért oda tette, bár most a lombik miatt lényegtelen is, bár "vicces" lenne ha pont ebben a hónapban természetes úton is és a lombikkal is megfoganna a baba. :)
Maryanne
2019-06-28 18:49:20

mármint júl. 8. :)
Maryanne
2019-06-28 18:48:41

Jozsa, azért ne add fel, nem tudhatod, lehet pont most jön meg a siker! Neked mikor kell menned tesztre? Én jún. 8.
Jozsa85
2019-06-28 12:17:56

Andi!
Kozben beszeltem masokkal a meddosegibol.Sajnos nem csak velem ilyen..
Atkerem magam 2 het mulva mashoz.Ha nem sikerul esetleg.
Andi198729
2019-06-28 10:51:51

Józsa, sikerülni fog, gondolj a leendő ikreidre, egy fiú, és egy lány, emlékszel? És ez így is lesz ;-) A dokira meg egyszerűen nem találok szavakat, az ilyen tényleg minek megy orvosnak? Nemhogy segítene, megnyugtatna, és az a minimum, hogy megismer, ha már hatszor jártál nála, ezek szerint neki ez egy "szalagmunka" a pácienseket szinte tárgynak tekinti, hogy ez is egy megoldandó eset, bele sem gondol abba, hogy az embernek lelke van, és segítségre vágyik. A helyedben nem mennék hozzá többször.
Maryanne, neked is sikerülni fog. Erős a picur, hogy rögtön elkezdett osztódni :) Meglátod, ő be fog ágyazódni ;) Mert már nagyon várta, hogy végre sorra kerülhessen ;-)
Meliko78
2019-06-28 10:14:34

Ne ad fel a reményt Józsa hátha pont ezért lesz sikere az inszem
Jozsa85
2019-06-28 09:05:53

Mistimi.

Nagyon kedves vagy.Ebbol sajnos nem lesz most semmi..A tuszoim meg kicsik voltak a repeszteshez.Normal esetben 22mm-es tuszoim vannak, stimulacio nelkul es maguktol megrepednek.Most kb 17mm-es volt mikor repesztettuk.Azert kellett ilyen koran mert tul sok hormont kaptam es sok tuszo erett egyszere.A tegnapi eset utan plane nem remenykedek.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!