Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mistimi
2019-07-01 07:19:53

Én két nap mérést kihagytam. Ma így:
Többiek? Ki mér még?
erikasz
2019-07-01 06:32:25

Jó reggelt !
Szerintem nem történt meg ,megyek lefelé !:)
Holnap megy vissza a párom ,ez az utolsó hét és befejezik a munkát !:)
ineeeez
2019-07-01 06:11:29

Jó reggelt lányok! Jozsa,Maryanne szurkolok hogy sikeres legyen !!!!
Többieknek kitartást,és hajrá!! :)
Én ma így állok:
Andi én azon gondolkodom,hogy megemlítem az orvosomnak,hogy mi lenne ha a gyógyszert még is felírná..
Jozsa85
2019-06-30 11:16:53

Sziasztok!

A hasfajasom elmult es kevesbe vagyok puffadt.Jolnap indulunk a nyaralasra.Legalabb nem ezen fogok kattogni..J.csutortokon mar tesztelhetek kb.Meglatjuk..Mindenkinek sok sikert!
erikasz
2019-06-30 10:42:35

Maryanne :Azért késtük le mert péntek 23 orakor voltunk együtt ,majdnem szombaton .:(
Szerintem akkor lekéstük ,mert előtte meg nem, csak szombat ,vasárnap!
De, attol függ mikor szabadult ki a pete !
Te hogy érzed most magad ?
Azt az egy értéket ki vettem a menszinél, mert a vissza maradt progeszteron miatt volt magas !
De én ugy látom kevés lett a lutelár nálam ,vagy az idegeskedéstől jött meg ,vagy a jó Isten tudja !
Meliko78
2019-06-30 08:17:00

Sziasztok! Lányok szorítok nektek hogy sikeres legyen
Maryanne
2019-06-30 08:14:29

Erikasz, jó hallani felőled is :) de miért késtétek volna le, pont emelkedés előtti nap voltatok együtt nem?

Jozsa, ezt a progeszteron pótlást annyira én se értem, mármint nekem a lombiknál is már a beültetés előtt 3 nappal el kellett kezdeni, mind a 3 lombikomnál, gondolom azért hogy mire megtapad addigra már tökéletesen magas legyen a progeszteron szint. Bár az inszem azért más, ott később zajlik a beágyazódás mint lombiknál. De a légyeg, hogy volt egy kis "utómunka" ahogy te fogalmaztál, az sose árt! :D

Nekem tegnap nagyon enyhe görcseim voltak néha-néha, és picit barnás elszíneződéssel ürül belőlem az utrogestan. Ma reggelre picit több barnás. Az éjszaka azt álmodtam, hogy kislányom született, láttam az arcát, még most is előttem van, csodaszép barna hajú zöld szemű kislány volt, és közben olyan arcot vágott mint amit az apja szokott! :) Remélem ez a kis barnás folyás jót jelent és megvolt a beágyazódás. :) Bár attól is lehet, hogy a beültetésnél "felnyitják" a méhszájat, és ezzel egy picit megcsipik, így abból is adódhat pici barnázás.
erikasz
2019-06-29 12:59:20

Jozsa :Nagyon sajnálom ami veled történt ,a méltó büntetését majd meg fogja kapni a Jó Istentől !
Maryanne :Most sikerülni fog !
Lion ,Kira :Veletek mi ujság ?
mistimi :Nagyon szép a görbéd !
Hála Istennek el mult a menszi ,csak pecsételtem 2 nap, de már azt nem irtam be !
Nem tudom mi ez az emelkedés nálam ,hogy ovu lett volna nem tudom ,nem éreztem semmit !:(
Holnap kiderül !
De ,csak tegnap voltunk együtt ,tegnap jött haza... akkor lekéstük !:(
Jozsa85
2019-06-29 09:59:23

BMC-be jarok.
mistimi
2019-06-29 08:52:49

Hol csinálták neked az inszemet Jozsa?

Amúgy a nyák szerintem becsapós, én arra sose tudok adni...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!