Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jòzsa érezzétek jól magatokat Csehországban pihenjetek élvezzétek a nyaralást és bízz benne hogy a pocakodba beköltözik a picurkád;) mi is megyünk majd Horvátországba lazítok végre sikeresen letudtam a vizsgáimat két 3-sal négy 4-sel és három 5-sel zártam a 2.félévemet a jogon;)
Málna ne aggódj minden rendben lesz a petezsák fejlődik az mindenképp jót jelent a másik picurt se add még föl lehet ő később fogant pláne ha két petéjűek.Anno nekem is csak a 8.hét után látszòdott az embrió addig nem.és nekem középidő után fogant akkor azt hiszem a 16.napon volt ovum. És úgy emlékszem neked is kb.a 15.nap volt ovud. Szóval nyugodj meg! De amúgy ez a terhesség kész idegtépő az elejétől kezdve pl.akinek előfordul barnázás ; aggódni megmarad-e a 12.hétig;van-e embrió,aztán van-e szívhang; utána a genetika;és a végén sem nyugodhat meg az ember;pl.az én esetem:köldökzsinór csavarodás ami magzatelhalást eredményez. Azt hittem a terhesség vége felé fellélegezhetek hát nagyot tévedtem...:(
Lion,sajnálom hogy ilyen eredményed lett...de ne add fel igenis helyrehozható! Én úgy látom szükséges lenne a gyógyszer valamint természetes megoldásokkal is segithetsz Ineeeznek le is irtam ezeket: kecskeruta tea (a merckformin hatóanyaga van benne csak nem szintetikusan nem okoz rosszullétet) diazulin kapszula erdei szederlevél tea najaforest gyógygomba cseppek és inzulinrezisztencia csomag nőknek (babalesz.hu oldalon) és mivel a vércukrod sem volt teljesen jó ,a diabess gyógytea. Én is most nagyon azon vagyok hogy rendbejöjjek ezeket szedem +emelt dózisú merckformin és 2 naponta edzés. Kicsit reményt kaptam h.a doki szerint van javulás persze még nem rendeződött az inzulin de legalább jó úton vagyok és ha még inkább rásegitek akkor talán jelentős javulást tudok felmutatni.Azért a te inzulinod nem annyira kimagasló az enyémhez képest:14-93-94. Neked azért alacsonyabbak az értékek.
Jozsa85
2019-07-02 18:16:41
Sziasztok!
Udvozlik Mindenkit Csehorszagbol.. :)
Itt is baromi meleg van de du. mindig meg akarok fagyni.Sztem dolgozik az utrogestan rendesen, faj is tole a petefeszkem.Ezen kivul semmi mast nem erzek..Keresem a tuneteket de sehol semmi.. Ha most nem sikerul szeptemberig pihizek.Ez most nagyon sok volt.
GőVica34
2019-07-02 17:27:12
Málna ne aggodj. Nem biztos hogy rosszat jelent.
Ar nekem 5hetesen mar a 8mm petezsakban ott volt a szikholyag. 7hetesen meg 12mm embrioval. Es ugye akkor meg mar ketten voltak a masik csak 10mmvolt a petezsak de abban is embrioval. Aztan 9hetesen mar csak a nagyobbik volt meg sajnos.
Lehet lasabban fejlődik.. Ne izgulj!
Málna27
2019-07-02 17:10:32
Sziasztok!
Rég írtam már, de minden nap olvaslak titeket.
Kitty: Gratulálok, szuper hír, hogy egészséges! :)
Maryanne, Jozsa: Szorítok nektek nagyon!
Én voltam kontrollon..hát nem kaptam túl jó híreket. Az egyik petezsák elkezdett felszívódni, már csak egy picit látszódott. A másik petezsák 22 mm-es és már van benne szikhólyag (2 hete még nem látszódott), viszont mást nem látott benne a doki :( Azt mondta, hogy mivel ikterterhességnek indult, ezért lassabban kezdtek el fejlődni és azért nem lát még semmit. De nem hiszem, hogy egy 22 mm-es petezsák csak szikhólyaggal jót jelent (bár elég régi csíkos gépe van), főleg, hogy már 8 hetesnek számítok az utolsó menzesz alapján.. :( Hát ez nem az én napom, nagyon aggódok.
Lion86
2019-07-02 15:38:45
Kitty, gratulálok, további jó egészséget Nektek! :)
Lion86
2019-07-02 15:38:04
Sziasztok!
Edit, ígértem, hogy megírom a terhelés eredményét (meg persze mindenkinek, akit érdekel a dolog).
Hát nálam valami nagyon nem jó, nem értem, hogy működhetek ennyire nem normálisan, lassan ott tartok, hogy mindent abbahagyok és lesz ami lesz, élek ameddig élek. Úgy tűnik feleslegesen erőlködöm a diétával, minden próbálkozás ellenére IR-ből már a cukorbetegség küszöbén állok.
Szóval az eredmények:
Diéta, napi 2 Inofolic, mérsékelt testmozgás mellett 2019.02.07.
- glükóz: 5,4 / 8,3 / 5,0 (ujjbegyes 0' vércukor 5,8)
- inzulin: 8,6 / 92,0 / 45,2
Diéta, napi 1 Inofolic, intenzív testmozgás mellett 2019.07.02.:
- glükóz: 3,3!!! / 12,1 / 9,1!!! (max. 7,8 lehetne) (ujjbegyes 0' vércukor 4,3, amit nem igazán értek, hogy térhet el 1 egész értéket :/ )
- inzulin: 4,1 / 72,3 / 62,1
Nem elég, hogy a pajzsmirigyem megadta magát, most már lassan a hasnyálmirigyem is feladja :(
Azt hiszem nekem mostanában nem a babáért, hanem (kicsit erősen fogalmazva) az életemért kell küzdenem. Ha a diéta mellett ilyen durván támad a cukorbetegség, akkor hamar lesznek szövődmények is, de lehet hogy mahd megint agyongyógyszereznek, ki tudja mi lesz ebből. Őszintén szólva most nagyon sajnálom magam, hogy hasztalan volt minden erőfeszítés :(
Egyébként hétvégén költöztünk, a fő lakrész még nincs kész, de szerencsére van 2 kisebb is, az egyik jó állapotban van, addig itt leszünk, amíg nincs kész a többi. Legalább a fürdőszoba már kész van :) Nem lehetett már bírni az emeletesben. (Meg a szomszédokat sem.)
A ciklusom katasztrófa
GőVica34
2019-07-02 11:46:54
Kittycat örülök nektek! Boldog babavárást! :)
KittyCat
2019-07-02 08:35:35
Maryanne, Jozsa nagyon szorîtok értetek, meg persze a többiekért is.
Maryanne
2019-07-02 07:22:03
KittyCat, örülök, hogy minden oké, ez a 12. heti genetikai UH mindenkinek egy nagy mummus amíg nem esik át rajta, szuper, hogy mindent rendben talált a doki. :) Csak így tovább!
Nekem a folyás tegnap késő délutánra, estére csökkent szerencsére, még ma reggel is van, de "csak" barnás, az enyhe véres eltűnt. Újra reményt kaptam, bízom benne, hogy ott van a babukám, és csak azért van ez a folyás, mert olyan erősen kapaszkodott belém! :)
Többiek? Kivel mi a helyzet?
KittyCat
2019-07-02 07:11:50
Jaj, bènázok itt, nem tudom miért nem másolja be, na ha most sem sikerül akkor a csoportba írok.
Szóval folytatás: Először lubickolt szépen, de aztán úgy döntött, hogy leül és onnan nem akart mozdulni, így kaptam egy csokit és sètàltam egy 10 percet. Na kéremszépen utána beindult a buli, de tudott méregetni a doki, nagy nehezen a nyaki redőt is. De szeretett volna egy ,jobb’ mérést is, így megint egy kis séta várt rám, mert közben elkezdték a rendelést, illetve addig levették a vért. Harmadjára nem tudott új nyaki redő méretet mérni, mert nem akart úgy helyezkedni a kis dràga, sőt a végére szerintem be is aludt, elfordult oldalra és nem akart màr semmit csinàlni. A nemére nem tértünk ki, így is kb másfél óráig bent voltunk. A lènyeg, hogy minden rendben van.Tegnap volt 12+2, méret alapjàn 12+4et mondott a doki, a dátum mèg maradt januàr 11.
Málna ne aggódj minden rendben lesz a petezsák fejlődik az mindenképp jót jelent a másik picurt se add még föl lehet ő később fogant pláne ha két petéjűek.Anno nekem is csak a 8.hét után látszòdott az embrió addig nem.és nekem középidő után fogant akkor azt hiszem a 16.napon volt ovum. És úgy emlékszem neked is kb.a 15.nap volt ovud. Szóval nyugodj meg! De amúgy ez a terhesség kész idegtépő az elejétől kezdve pl.akinek előfordul barnázás ; aggódni megmarad-e a 12.hétig;van-e embrió,aztán van-e szívhang; utána a genetika;és a végén sem nyugodhat meg az ember;pl.az én esetem:köldökzsinór csavarodás ami magzatelhalást eredményez. Azt hittem a terhesség vége felé fellélegezhetek hát nagyot tévedtem...:(
Lion,sajnálom hogy ilyen eredményed lett...de ne add fel igenis helyrehozható! Én úgy látom szükséges lenne a gyógyszer valamint természetes megoldásokkal is segithetsz Ineeeznek le is irtam ezeket: kecskeruta tea (a merckformin hatóanyaga van benne csak nem szintetikusan nem okoz rosszullétet) diazulin kapszula erdei szederlevél tea najaforest gyógygomba cseppek és inzulinrezisztencia csomag nőknek (babalesz.hu oldalon) és mivel a vércukrod sem volt teljesen jó ,a diabess gyógytea. Én is most nagyon azon vagyok hogy rendbejöjjek ezeket szedem +emelt dózisú merckformin és 2 naponta edzés. Kicsit reményt kaptam h.a doki szerint van javulás persze még nem rendeződött az inzulin de legalább jó úton vagyok és ha még inkább rásegitek akkor talán jelentős javulást tudok felmutatni.Azért a te inzulinod nem annyira kimagasló az enyémhez képest:14-93-94. Neked azért alacsonyabbak az értékek.