Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Meliko78
2019-07-03 14:15:51

Lányok itt ülök a dokinal nemsokára be fognak hívni annyira izgulok
Málna27
2019-07-03 14:05:46

Ja, hogy TSH. Bocsi, félreolvastam. 2 hete 3 volt a TSH értéke, a doki akkor duplázta az adagot, mostanra le kellett mennie 2 körülire.
Málna27
2019-07-03 14:04:22

Andi: Nagyon köszönöm, megkeresem!

Edit: Múlt héten voltam, 1500-nál magasabb volt a hcg.
Edit90
2019-07-03 13:43:31

Málna neked magas volt a TSH-d ugye? Szerintem nèzesd még újra,ha eddig a nőgyógyászod nem kèrte,mert az okozhatja,ha nem úgy fejlődnek a babák,ahogy kellene. Háziorvos is tud rá beutalót adni.
Lion: annyira sajnálom,hogy ilyen lett az eredményed. Az első mèrès mèg nem is volt rossz,akkor kezted el szedni a merckformit? Akkor mièrt adták? Ès most jön az inofolic nèlkül? Dièta,sport marad? Szerintem ha így romlik az eredmény,akkor inzulin következik. Gondolom fel vagy rá készülve lelkileg. A költözèseteknek nagyon örülök,tudom,hogy milyen règóta vártátok már:)remèlem ez hoz majd egy kis megnyugvást.
Andi198729
2019-07-03 13:26:39

Szia, én tudom neked ajánlani az én nőgyógyászomat: Dr. Kalamász Nikoletta Zsófia. Nagyon lelkiismeretes, és megbízható, annak idején mikor terhes voltam, egy férfidokiról váltottam őrá, és ő volt az aki észrevette az embriót szívhanggal , míg az előző doki semmit nem látott, és meg is ijesztett. És ő volt, aki legutóbb javasolta a terheléses cukorvizsgálatot, mert semmilyen akadályt nem látott a teherbeesésre. Én női orvosban jobban megbízom, mint egy férfiban, a férfi nem érzi át azt amit egy nő, egy másik nő jobban átérzi, mi az anyaság, milyen aggodalom van. A Genium Medben rendel.
Meliko, a fertőzést kezelni kell, mert árthat a babának, de ne aggódj, ad majd valamit a doki, olyat fog írni, amit terhesen is lehet használni, és minden rendben lesz. Nővéremnek Clion-t írtak mikor terhes volt.
Málna27
2019-07-03 13:06:48

Köszönöm csajok! Valaki tud ajánlani Budapesten magán nôgyógyászt?
KittyCat
2019-07-03 09:51:37

Meliko, Malna minden rendben lesz szurkolok nektek!
Meliko78
2019-07-03 09:32:28

Sziasztok! Ma megyek doki hoz mert elő jött valami fertőzés nagyon remélem hogy a babám jól van és nem lesz gond szorítsatok nekünk
mistimi
2019-07-03 08:41:15

Sajnálom Lion h ilyen csúnya lett. Reméljük tényleg csak ag inofolic nem válik be neked. Tuti b a ciklusaid is emiatt ilyen hosszúak. Hátha majd most h nem szeded akkor az is jobb lesz.
Maryannr: elmúlt a barnázás?
Józsa: mi is voltunk anno prágában, csodaszèp, jó pihit!
Én így: mèg egy hét!
Lion86
2019-07-02 19:48:24

Köszönöm Andi, de az a baj, hogy eddig a teák, vitaminok stb. nem javítottak semmit, legalábbis a cukor értékeim nem voltak jók (szoktam otthon vércukrot mérni). Szedtem Mercket is, attól iszonyú magas lett a cukrom.
Az inzulinom azért nem magas már, mert nem termeli már rendesen a hasnyálmirigyem. Eddig IR-em volt (ami ugye a magas inzulin, normális vagy viszonylag normális cukor), most már IGT (magas cukor, csökkenő inzulintermelés), a következő állomás már a cukorbetegség (magas éhgyomri, még magasabb étkezés utáni cukor, gyenge inzulintermelés).
Már csak abban bízom, hogy 2 hónap Inofolic nélkül jobb eredményem lesz és azok közé tartozom, akiknek nem tesz jót. Különönben a cukorbetegség következik, akármit is teszek, ha nem az Inofolic a ludas.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!