Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Edit90
2019-07-04 06:13:34

Andi: köszi az érdeklődést. Igen jól emlékszel,volt pozitív tesztem,aztán még negatív ès megjött. Bejelentkeztem egy másik dokihoz,ő itt a városban az utolsó,akihez tudok menni. Remèlem kitalál valamit. Most megpróbálok minden praktikát a nyálkahártya vastagításra,ès meglátjuk ez elèg e. Mostanában lesz majd ovum,most várakozik. Ilyen a görbèm.
Nagyon jól tetted,hogy elajándèkoztad a ruhákat,már azok sem fogják nyomni a lelekedet ott várakozva a szekrényben. Ès ha jön a baba neked is jobb èrzès lesz újakat venni,mint azokat újra hordani a teherrel együtt a szívedben. Nagyon jó úton haladsz,ès az IR is rendeződni fog,már csak a fèrjedet kell aktivizálnod,ès meglesz a siker:)
Málna: örülök,hogy a pajzsmirigy jól kezelve van,az ilyenkor nagyon fontos. Izgulok èrted,várom,hogy írj,hogy mi volt ma.
Andi198729
2019-07-03 22:27:46

Tényleg Edit veled miújság?mi a helyzet a mostani ciklusoddal? Megjött vagy sikerült a baba?jól emlékszem hogy volt pozi teszted?
Én ma tettem egy jócselekedetet a kismama ruháimat odaadtam a sógorom párjának a lányának és szeretettel adtam oda :) ő is akkor esett teherbe mint anno én és nyáron van nagy pocakja. Ő hasznát veszi azoknak a szép ruháknak mert ő most kismama. Két éve állt már a szekrényemben,miután megtörtént ez a tragédia elraktam őket a szekrény mélyére és azóta nem vettem elő. Örülök hogy valaki viselheti őket :) Megnézegettem őket és felelevenedtek a régi emlékek mikor még én hordtam őket boldog kismamaként de ez már a múlt...
Igazából nem tudom hogyan lesz sikerülni fog-e a baba vagy nem,de már nem is foglalkoztat.Lesz ahogy lesz. Ez az Ir bizonytalanná teszi ezt a kérdést igazából csak remélni tudom hogy rendeződik és nem lesz már többé akadálya a terhességnek. Lehet hogy ősszel érdemes lenne elmenni egy lombik konzultációra hogy mit mondanak. Egy kérdést még megér,hogy esetleg sikerülhet-e vagy hagyjuk. Mert ezt csak olvastam neten hogy nem csinálnak lombikot Ir-rel. De jó lenne ha az én állapotomat felmérve mondanának valamit szemtől szembe. Mert ez a várakozás már hogy na most ilyen meg olyan gyógyszer hat-e az idő meg megy.
Málna27
2019-07-03 21:35:21

Köszönöm a segítsêget Andi és a biztatást is, nagyon jól esik! Holnap este írok, hogy mi volt.
Andi198729
2019-07-03 21:05:20

Málna biztosan jó lesz ott jó dokik dolgoznak és ott modern ultrahang van. Sajnos az ember akkor kap csak jó ellátást és figyelmet ha fizet érte. Ezért jobb magánhoz menni legalább foglalkoznak az emberrel. Biztos minden rendben lesz Málna szoritok nagyon hogy mindkét picur rendben legyen!
Málna27
2019-07-03 20:31:36

Andi: Meshkat doktor úrhoz kaptam időpontot. Meglátjuk, hogy milyen lesz, de örülök, hogy egyáltalán kaptam ilyen gyorsan időpontot.
Andi198729
2019-07-03 19:31:17

Málna kihez kaptál?ott egyébként jó orvosok vannak.egyszer voltam Vleskó Gábornál mikor egyszer tavaly dudort ereztem a szemeremajkon doktornőm akkor nem rendelt igy csak hozzá tudtam menni ugyebár rögtön dokihoz akartam menni aztan szerencsére csak az ijedség volt nagy mert kiderült h.egy ártatlan kis pattanás amit kinyomott utana 2 nap betadin es kesz.ő is jó és Pánczél Zita.ö csinálta az 1.genetikát anno.de jó lenne megint hozza menni genetikára :( a nemét is hogy belőtte 12 hetesen fiút mondott és úgy is volt.szép emlékek:(
Meliko78
2019-07-03 15:04:28

Voltam nincs fertőzés csak kis hám sérülés ! De még nem mérhető a terheseg pénteken kell vissza mennem . De mondta a doki hogy biztos ott van mert meg van változva a méhem
Málna27
2019-07-03 14:47:16

A kőszönöm mistimi akart lenni, csak kijavította a telefonom.
Málna27
2019-07-03 14:46:41

köszönöm: Sajnos akit Andi ajánlott csak hétfôn rendel, én pedig nem várok addig. Ugyanabban az intézményben kaptam időpontot máshoz holnap estére.
mistimi
2019-07-03 14:41:00

Szurkolunk Meliko! Majd írd meg h mi volt.
Málna: találtál másik dokit? Mikor tudsz menni?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!