Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mistimi
2019-07-05 08:56:35

Málna, Anett: nagyon-nagyon sajnàlom. Mielőbbi-testi lelki felépülést kívánok nektek!
Anett: de jól értem h lehet h méhen kívüli terhes vagy és mégis keddig váratnak???
Lion: lehet akkor jó lesz h nem iszod az inofolicot h abbamaradt a barnázás...
Én így, várakozok:
Anett8601
2019-07-05 06:57:13

Málna annyira sajnálom, hogy veled is ez történt,ezt el se hiszem....és ráadásul kettő volt.én a mai napig sírok,de most téged is megkönnyeztelek.kitartást neked és rengeteg erőt kívánok!
Lion86
2019-07-05 00:13:51

Málna, Anett nagyon sajnálom, hogy ilyeneken mentek keresztül :(

Edit, az elsőre a nőgyógyász írta fel a Merckformint tavaly augusztusban, pedig nem is kellett volna, főleg nem 2x750, de azt hittem tudja mit csinál... Október után már nem is mentem hozzá. Most diéta és sport Inofolic nélkül 2 hónapig. Szeptemberben megyek vissza az endokrinológushoz. Mercket többet biztos nem szedek, de az inzulin se túl rózsás kilátás, de akkor már inkább az. A fiamnak meg 1-es típusú, úgyhogy nem ismeretlen, de így most belegondolva, még jobban büszke vagyok rá, hogy ő ilyen jól viseli.

Végre már kezd múlni a barnázás is, most már 3 napja nem volt vér, ennek is már örülök.
Málna27
2019-07-04 20:16:03

1 hég múlva megyek vissza. Ha addig nem történik semmi, akkor meg kell műteni. De nem fog. Már rég látszódnia kellett volna.
Anett8601
2019-07-04 19:47:34

Málna nagyon izgultam érted, sajnálom:(....mit mondtak vissza kell menned!?
Melikó hát én is ezt gondolom,de látod... kíváncsi leszek kedden mi lesz.no-spa nélkül sehova nem is merek menni...
Meliko78
2019-07-04 19:35:05

Anett lehet csak lassan ürül a hcg bár ez a begorcsolgetes nem igazán jó
Meliko78
2019-07-04 19:33:44

Sziasztok! Málna egyik pete zsákba sincs semmi ?
Málna27
2019-07-04 19:30:38

Teljesen üres :( Szerintem ez ennyi volt.
Anett8601
2019-07-04 11:56:46

Sziasztok.én már nem tudom mi van velem.... holnap lesz 2 hete hogy műtötték, vasárnap begörcsöltem, ismét ügyelet.műtét elött már barnázás és vérzés volt azóta még van ez....már nagyon unom.ügyeleten közölték ha lázas leszek vagy nagyon vérzek akkor menjek.ilyen brutál görcsöm még sose volt.rá két napra éjjel megint, majdhogynem négykézláb másztam ki gyógyszerért...megvizsgáltak és elvileg nincs semmi baj.de elküldött vérvételre hogy nem e méhen kívüli terhesség volt-van mert azt nem állapították meg...nem írták le....ma megvan az eredmény és a hcg szintén 470mU/mL,kért még CRP az meg 36,79mg/l.na most aztán tanácstalan vagyok.kedden kell visszamennek vizsgálatra és vinnem kell az eredményt.
Maryanne
2019-07-04 07:16:05

Sziasztok!
Én szerencsére jobban vagyok, napról napra kevesebb volt a barna folyás, csak néha van furcsa fájdalom a hasamban, remélem ez jót jelent! :) Pozitívan állok a helyzethez, aztán majd hétfőn kiderül.

Andi, nagyon jól csináltad, hogy odaadtad a ruhákat, ezzel is még egy lépést tettél a "lelki gyógyulás" felé. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!