Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Vica, de akkor most már rendben vagy? Az infúzió ilyenkor segít, lényeg, hogy ne száradj ki, az hogy nem ettél, nem lesz baj a babánál, van annyi tápanyag tartalékod amiből ő tud táplálkozni. Minden oké lesz! :) Hányadik hétben vagy?
Maryanne
2019-07-07 07:41:53
Jó reggelt!
Hát enyém csodálatos! :) Csináltam tesztet és pozitív lett! :)
Szép erős, határozott csík! :) Ráadásul 25-ös teszttel!
Holnap megyek tesztelésre a meddőségibe, előtte nap mindenképp szerettem volna tudni, hogy mire számítsak, ne ott érjen váratlanul ha rossz hír lenne.
Alig tudom elhinni :) :) :)
GőVica34
2019-07-07 07:05:05
Tegnap sürgősségi 2 infúzió. Este haza engedtek. Talán már megmaradok.
Gyerkőc nagyon élénk tegnap ota.. Biztos érzi hogy nem vagyok jol. Nem is ettem... Szegénykém. Vérképem teljesen jo lett. Nem tudom mi lehetett...
GőVica34
2019-07-06 15:39:25
Dokim azt mondta 24ora utan is ez van mennjek be a sürgősségire.. Infúzióra.
mistimi
2019-07-06 11:53:17
Nekem a terhes sógornőmet ugyanezzel be se engedték az ügyeletre éjjel h menjen haza aztán igyon kólát. Szóval Vics próbáld meg a kólát. Hátha...
Meliko78
2019-07-06 10:32:54
Vica nemmész be ügyeletre?
GőVica34
2019-07-06 10:31:26
Sziasztok.
Hát lányok elért egy virus vagy mi ez.. Hasmenés hányás.. De már a viz is kijön belőlem. A vedőnőm nem veszi fel. Dokim ügyeletes volt, valószinű alszik, nem veszi fel ő sem... Megpusztulok.. Rosszabb mint az első pár hétben mikor rosszul voltam...
Andi198729
2019-07-05 11:51:40
Málna nagyon sajnálom:( Nem gondoltam volna hogy ez lesz... bíztam benne hogy minden rendben lesz egyszerűen el se hiszem hogy egymás után lettetek kismamák Anettel és mindketten igy jártatok:( a szívem szakad meg értetek ;( mennyire örültetek a pozi tesztnek.
Lion sorait olvasva most én is elbizonytalanodtam a merck-el kapcsolatban h.biztosan jó-e ha szedem. Bár Rencz Rita az egyik legkiválóbb szaktekintély endokrinológia terén csak tisztában van vele mit csinál és mi a leghatékonyabb kezelés.nekem is 2x 750 mg mercket kell szednem. Nagyon remélem nem ez akadályozza a teherbeesésemet hogy gyógyszert szedek.most amúgy ovu után szedek barátcserjét iszok palástfűteát és kenem magam természetes progikrémmel nem tudom jó ötlet-e. Szeretnék segiteni magamon h.rendezzem az ir miatti sárgatest elégtelenséget mert emiatt nem tapad meg.Ugyanakkor bekavarni sem akarok a szervezetemnek.