Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Maryanne nagyon örülök a hírnek, drukkoltam a háttérből nagyon :-)
Vica vigyázz magatokra, gyógyulgass!
Mindenkinek szorítok továbbra is! :-) Hajrá csajok!
Edit90
2019-07-07 13:22:54
Sziasztok!
Maryanne: Őszintén gratulálok, jó egészséget kívánok nektek, vigyázz magatokra! :)
Málna: Hogy vagy?
Lion: Nem is értem az a doki miért adott neked Merckformint azokra az értékeidre, nem is kellett volna semmit,esetleg egy kis diéta,mozgást, nem pedig 2x750mg-ot, ez durva.Nagyon jól tetted akkor,hogy nem szedted sokáig, egyértelmű,hogy ez neked ártott,nem használt. Tudom,hogy a fiad cukorbeteg, már írtad, így jártas nagy a diétában,és az inzulinozásban. Kívánom neked,hogy ne kelljen, és javuljanak az eredményeid. Elmúlt már a vérzésed? Ez is nagyon hosszú volt most, mitől lehetett?!
Erikasz: Hogy vagy drága, jobban van anyukád? Mérsz mostanában?Mit gondolsz, megpróbáljam a palástfű teát ovu után? Most szedem a D-vitamint nagy dózisban egész ciklusban, meg iszogatok majdnem minden este vörösbort 1 dl-t, és szedem az E-vitamint 400mg-ot. Mindent bevetettem, hogy vastagodjon a nyálkahártya, hogy ez ne lehessen baj. A tea már túl sok lenne a "jóból"? :)
Andi: Elkezdted használni a progeszteron krémet? Ha nem mérsz honnan tudod,hogy mikortól kell használni? Vagy ezt folyamatosan lehet? Én is gondolkodtam rajta, de most már megvárom,mit mondd az új orvosom.
Én most így állok, leesés sehol, minden ciklusban kicsit más a görbe, ez olyan izgi, és érdekes :) Az ovuteszt ma már egyforma csíkos pozitív, de mostanság két nap szokott az lenni.
Andi198729
2019-07-07 11:15:34
Maryanne szívből gratulálok!;)látod én mondtam hogy ő lesz a ti babátok ő már nagyon várta hogy végre sorra kerülhessen és ő lett a befutó;) most már minden rendben lesz veletek:)vigyázz nagyon magatokra!
Mistimi, Józsa drukkolok nektek nagyon hogy pozitivat teszteljetek;)
Meliko78
2019-07-07 10:57:31
Nagy gratula
mistimi
2019-07-07 10:56:48
Jozsa: veled mizu? Nyaraltok mèg? Te mikor fogsz tetsztelni?
Többiek akik mérnek?
GőVica34
2019-07-07 10:40:37
Maryanne szivből gratulálok! Vigyázz nagyon magatokra!
Most már jobban vagyok, most is eszegetek igaz csak vajas kiflit de jol esik plusz teázom.
24+1hetes vagyok ma.
Holnap megyunk UH-ra, 4D is lesz. Remélem jol fejlődik a kicsifiú.
Nashua34
2019-07-07 09:43:08
Maryanne: csak rápillantottam a görbédre és tudtam!! De jó, úgy örülök neked, megérdemlitek nagyon, és tényleg ő volt aki csak várt szépen, hogy sorra kerüljön, aztán elhozza nektek a boldogságot!
Vica: örülök,hogy legalább foglalkoztak veled, remélem most már minden rendben lesz! Ha a babód mozgékony, akkor nincs baj :)
Józsa, mistimi,nektek is nagyon drukkolok, kívánom, hogy ti legyetek a következők!
Anett, Málna: még olvasni is rossz volt, min mentek keresztül, nem hogy átélni. Kívánok nektek sok sok erőt és kitartást!
KittyCat
2019-07-07 09:41:29
Vica jobban vagy már?
KittyCat
2019-07-07 09:40:59
Istenem Maryanne, látod a kis túlélő hős! Szívből gratulálok, rettentően vigyàzz magadra!!