Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm szépen lányok ki fogom próbálni:) bioboltban tudok venni vagy legjobb ha én magam facsarom friss céklából?
Józsa ne keseredj még el! Várj még 4 napot és csinálj még egy tesztet lehet hogy még túl korán teszteltél és ezért nem mutatja. Vannak tüneteid szúrkálódás mellfeszülés ilyenek?
Jozsa85
2019-07-07 20:23:33
Sziasztok!
Ma jottunk haza.Csinaltam egy tesztet, inszem utan 10. napon vagyok.Termeszetesen negativ.Ezt is vartam.Meg varok 4 napot, aztan felhivom a meddosegit hogy be kell e mennem akkor is ha nega.
Ez van.
Maryanne! Gratulalok!Fantasztikus es nagyon megerdemled!
Maryanne
2019-07-07 17:54:14
Andi, ha nem ízlik a céklalé, mert én például nem annyira kedvelem :) ajánlom neked hogy narancslével keverd és úgy egész fincsi :) és akkor még C-vitamint is adagolsz :) Én is ittam most többször a beültetés után
Andi198729
2019-07-07 17:42:50
Köszönöm szépen Erikasz:)legközelebb igy fogom csinálni megfogadom a tanácsodat. Meggyőződtem róla hogy ovu után használjam teszt+mértem is akkor és az is megerősítette az ovumat nagy leesés majd emelkedés. Van pozitiv példa is hogy talán mégsem annyira kizáró ok ez a rövid luteál az endodoki is mondta hogy ez még nem annyira vészes 10-11 nap ha a 10 nap megvan luteálból az nem olyam rossz attól rövidebb ne legyen pl a 8 nap az már nagyon rövid.de persze a 14 nap a legmegfelelőbb. Ki fogom próbálni a céklalevet is;)
Maryanne
2019-07-07 17:19:39
Köszi mindenkinek! :) Persze azért még félve merek örülni, meg holnap megyek a meddőségiben, remélem ott még megerősítenek a pozitív eredményben.
Az a durva, hogy beírtam mára a pozitív terhességi tesztet, és a következő belépésnél "kidobott" a rendszer, mármint kiírt egy gratulálok szöveget, aztán már nem tudok adatot bevinni, csak grafikont visszanézni, meg persze fórumozni... :)
Mindenkinek szurkolok, majd még jelentkezek! :)
erikasz
2019-07-07 17:10:48
Andi :Olvasdtam olyat hogy alig várta hogy 10 napos lutelárja legyen a teherbeeséshez és akkor a második honapban sikerült is .
Nem hiszem hogy 11 ,12 nap kevés lenne nekem sem volt több és 3 gyermekem van .
Már megnyugodtam hogy ovu után használtad a krémet és a teát .de csak vagy barátcserje ,vagy palást ,én a palást használnám és a krémet csak .
Céklalét igyál ovu után minden nap.. seggit a beágyazódásban .
Andi198729
2019-07-07 16:59:29
Erikasz,Edit ovu után használtam csak a krémet onnan tudom mikor volt ovum hogy csináltam tesztet. Mit tanácsoltok akkor hogyan segithetnék magamon? Jó tudom hogy az ir a ludas a rövid luteálisért. Igy a merckforminnal kapcsolatban is elbizonytalanodtam hogy lehet az is inkább csak árt nekem mi van ha pont amiatt nem esem teherbe? Edit te értesz hozzá,szerinted indokolt lehet hogy felirt 2x750 mg merckformint erre az inzulinértékre:alap 14; 60 perces 93; 120 perces 94? A palast es barátcserjét szintén ovu után használtam. De semmi nem használ a luteálisom megint rövid lett azt hiszem tényleg meg kell várnom hogy rendeződjön az inzulin. Az a kulcsa mindennek. Csak félek sosem fog rendeződni és sose fog összejönni a baba. Amikor voltam endodokinál fel voltam dobva hogy talán van remény de már kezdem feladni... kezd elegem lenni hogy csak várni és várni...a luteálison nem tudnak segiteni csak azzal ha az inzulin rendeződik. Mert az az oka mindennek.
erikasz
2019-07-07 16:21:08
niki :A ciklus 11 napjára tenném az ovut !
nikinokedli
2019-07-07 16:15:36
Sziasztok Lányok!
Ti mely napra tennétek a peteérésemet a görbe alapjàn?
Köszi :)
erikasz
2019-07-07 15:34:44
Nashua34 :Gratulálok neked !:D
A Jo Isten tarja meg épen egészségben !
Én is nagymama leszek !:D
A menyem Zita a nagyobbik fiam felesége 12 hetes terhes ,küldték az urtrahangos képet !
Sirva fakadtam az örömtől !:D
Alig tudlak vissza olvasni benneteket !
Edit :Köszönöm kérdésed ,Anyukám jól van ,hála az Úrnak !
A hugomék ma érkeznek Svédből ,viszik a lányom 2 hétre ki nyaralni .
Én nem merek... félek a repülőtől !:D
Egyedül én és apukám nem volt kint e miatt.. mind ketten félünk a repüléstől !:D
Kérdezed a palástfűvet ..te ihatod az ovu után ..de csak azt, hogy emelje a progiszintet mást nem !
Málna és Anett sajnálom ami veletek történt ...tiszta szivemből!:(
Meliko :Gratulálok neked a babához ,tartja meg az Úr !:D
Andi :Ne csinálj butaságot ,amit irtál veszélyes !
Nem szabad progeszteron krémet használni csak ovu után ...sőt a palástfüvet barátcserjével veszélyes együttes hatása !!!
Vagy az egyik vagy a másik ...nehogy a ciklusod fekboruljon !
Lion :Nagyon sajnálom ami veled történik !:(
Jól vagy már ?
Még olvaslak benneteket mert ,nagyon lemaradtam !:(
A párom szombattól ithol van ...és nem kell már vissza mennie befejezték végre a munkát !:)
Lehet jókor jött is haza ,,mert szerintem lehetséges ovum lesz !:)
Józsa ne keseredj még el! Várj még 4 napot és csinálj még egy tesztet lehet hogy még túl korán teszteltél és ezért nem mutatja. Vannak tüneteid szúrkálódás mellfeszülés ilyenek?