Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Meliko78
2019-07-08 16:36:57

Sziasztok! Ma én is voltam dokinal és láttam a kis potyomet a korának meg felelő majd pénteken megyek az én dokim hoz ma csak azért mentem mert az éjszaka orra nyila Ila jobb petefészkemnél és be pánikoltam
Maryanne
2019-07-08 16:28:14

Sziasztok!
Voltam ma a meddőségiben, ott is merősítették, hogy sikerült, pozitív lett a teszt. Volt ultrahang is, de persze ilyenkor még nem kimutatható, a méhnyálkahártya vastagságot nézte, az 16 mm, mondta a doki, hogy az nagyon jó. Jövő héten újra menni kell, akkor elvileg már valami kis foltocska már látható lesz. :) Remélem most minden simán fog zajlani, azért kicsit bennem van, hogy már volt két vetélésem....
Egyébként valami lehetett aznap a levegőben amikor a beültetésem volt, mert 3-an voltunk aznap akinek volt, és ugyebár mindenki mára volt visszarendelve, és a másik két csajszinak is pozitív lett. Ez azért elég ritka..

Jozsa, azért még ne add fel, simán lehet még pozitív az a teszt néhány nap múlva. A tünetekről meg annyit, hogy tényleg mindenki más és minden terhesség más, nekem most pl semmi tünetem nem volt, a mellem még most se feszül, pedig az egyik terhességemnél nagyon érzékeny volt. Néha picit szédülök, de ennyi...

Andi, én a céklalevet a Müllerben vagy a DM-ben szoktam venni, ott is kapható, ha épp ezek esnek útba.
Jozsa85
2019-07-08 13:48:14

Mistimi

Csak gagyi one step van itthon.Elvileg 10es erzekenysegu.
Andi198729
2019-07-08 09:57:05

Igen, Edit, a doki abszolút megállapította a javulást, a 60 perces javult 130-ról 93-ra, és mondta, hogy ez nagyon jó, mert a 60 percest a legnehezebb helyreállítani, mivel nekem az javult, így az alap, és a 120 percet már könnyebb lesz. A magasabb szénhidrátbevitelt azért írta elő, mert meg kell állítani a fogyást, nem szabad többet fogynom, ha továbbra is ezt a szénhidrátbevitelt tartom, csak tovább fogyok, májusban voltam hozzá, aztán júniusban, és 2 kg-ot fogytam az alatt az 1 hónap alatt. Bízom a doktornőben, és szerencsére nem okoz semmilyen kellemetlen mellékhatást, gyomorfájást, így szedhetem.
Leállok a barátcserjével, legközelebb ovu után megpróbálom a céklalevet, palástfűteát, és azt a progikrémet. Lehet azért lett megint rövidebb a luteális, mert most álltam rá a 2X750 mg merckre, meg a barátcserje is, ahogy írtátok, valamint az inofolicot sem fogom szedni, a doki szerint felesleges is, ha szedem a mercket, az nem is kell. A férjemnek vettem folandrolt, felurant, de hébe hóba szedi csak, pedig az ebédje mellé mindig beteszem neki.
Józsa, igen, emlékszem, anno mikor terhes voltam, nekem is voltak tüneteim, éreztem a beágyazódást, és mellfeszülés is volt. Mikor minden próbálkozás után ezeket nem éreztem, már onnan tudtam, hogy nem sikerült, hogy ezeket nem éreztem. De ne adjátok fel, amúgy sem biztos még , hogy nem sikerült, szerintem tesztelj még, aztán próbálkozzatok, lehet spontán hamarabb összejön ;-) Mi is fogunk majd, amint rendezi az inzulint a merck, a doki szerint 2-3 hó, és hatni fog, de szeptemberben megint csináltat terhelésest, és meglátjuk, próbálkozunk, aztán legfeljebb elmegyünk Krizsához, egy konzultációt megér, hogy mit mond, hogy akkor vagy spontán, vagy lombikkal de legyen végre gyerekünk.
mistimi
2019-07-08 09:43:12

Itt a görbém:
mistimi
2019-07-08 09:42:53

Milyen tesztet használtál Józsa? Szerintem ne add még fel tényleg lehet h csak korai volt, meg ugye nincs két egyforma terhesség.
Én csütörtökre nem várom, nem fogok addig tesztelni...
mistimi
2019-07-08 09:42:51

Milyen tesztet használtál Józsa? Szerintem ne add még fel tényleg lehet h csak korai volt, meg ugye nincs két egyforma terhesség.
Én csütörtökre nem várom, nem fogok addig tesztelni...
Jozsa85
2019-07-08 07:47:54

Andi!

A vilagon semmit nem erzek.Amikor pozi volt a tesztem februarba ereztem a mebeagyazodast.Most meg semmi.
Szerintem picik voltam a tuszoim.Az orvos tul hamar adta a tuszorepit.. nagyon haragszok ra.Iszonyat bunko volt.
Jovo honapban megprobalom a folatot.Meg merem a homet.Ovu utan meg progi potlas lesz kuppal.
erikasz
2019-07-08 06:41:04

Edit :Igen reggel éhgyomorra 1 pohárral palástfű ovu után és céklalé .
Én mindig a céklát ettem mert imádom ,lehet az segitett a beágyazodásban .
Sőt a palást is segiti a beágyazodást .
Én ma igy :)
Edit90
2019-07-08 06:25:30

Andi: neked az előző èrtèjeid rosszabbak voltak,javulás van. Mozogsz,tartod a diètát,használ a gyógyszer. Megemelte az adagot,de hidd el mèg így sem sok. Èn biztos szednèm tovább,mivel van javulás,ès ha bízol az orvosodban,akkor meg pláne. Azt,hogy megemelte a szènhidrát adagodat is 220g-ra,na azt egy kicsit sokallom. A 160után ez nagy különbség. Èn lehet nem tartanám ezt a nagy emelèst. A barátcserjèt szerintem is hagyd abba,sokaknak az is rövidít a cikluson. A fèrjed nem szed vitamint?
Erikasz: köszi,èn is azèrt iszom a vörösbort,mint a cèklalè,segítse a beágyazódást,majd ovu után váltok cèklára. Elkezdem a palástfüvet is. Azt reggel 1x ugye?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!