Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mistimi
2019-07-09 08:22:33

Így:
mistimi
2019-07-09 08:21:53

Jozsa, emlékezz h Màlnánák pozitív volt màr több teszt is mikor a one step még negatív.
Meliko, Maryanne örülök h minden rendben.
Erikasz hajrá ovu.
Én így:
Andi198729
2019-07-09 08:18:52

Erikasz, lehet most lesz majd ovud, stagnálás, majd leesés. Mindent bele, a napokban ;-)
Józsa, írj majd, ha teszteltél, csinálj még tesztet, és lehet, hogy pozitív lesz, és bízom benne ;-)
Maryanne
2019-07-09 08:13:25

Jozsa
Andinak igaza van, nem szabad feladni, persze mindig kicsit meg kell élni az adott fájdalmat, ha épp úgy van sírd ki magad, de aztán "dobd" magad mögé az egészet és előre koncentrálj, sose hátra! De különben is még van esély! :) Jelentkezz majd, ha csináltál még tesztet!

Meliko, ez szuper, remélem jövő héten már én is látom a kis pöttyöt :) Te most hány hetes vagy? Szívhang volt már? Bocs, ha írtad korábban, csak akkor nem olvastam.

Erikasz, zuhanás....talán most jön az ovu
erikasz
2019-07-09 06:22:37

Jó reggelt !
én ma igy
Andi198729
2019-07-08 18:47:18

Maryanne,Meliko gratulálok nektek tiszta szivemből:)Minden rendben lesz majd meglátjátok;) Köszi Maryanne a tanácsot megnézem a céklalevet és kipróbálom:)
Józsa ne keseredj el még nem biztos hogy nem sikerült! Várj még kb.3 napot és kiderül. Ha esetleg mégsem akkor se add föl induljatok tovább,adjon neked pozitív példát Maryanne esete ő harmadszor is újult erővel belevágott és a 3.sikerült:) Gondolom ez sincs kőbe vésve hogy mind az inszem mind a lombik elsőre sikerül. Minden rendben úgy veletek igaz? Nincs semmi elváltozás,probléma ami miatt ne sikerülne. Nyugodj meg! Hidd el én is sírnék folyton hogy elveszitettük az egészséges spontán fogant babánkat most meg küzdünk érte és nem jön. Nekem is rossz ez a bizonytalanság hogy vajon össze fog-e jönni. Nekünk annyiból nehezebb hogy se inszemet se lombikot nem csinálnak az Ir miatt. Viszont ott van az a remény ha rendeződik, nem is lesz szükség ezekre hanem spontán lehet úgy mint annak idején amikor még nem voltam Ir-es.
Jozsa85
2019-07-08 17:41:48

Gratulalok lanyok!
Sztem en a zuhany alatt csendben kisirom magam es akkor a ferjemet nem terhelem.Ez van.
Nashua34
2019-07-08 17:37:35

Persze elküldte, mielőtt befejeztem volna és a felét lehagyta :( na mindegy, a lényeg, hogy örülök, Meliko neked is :)
Józsa, ha esetleg tudsz másik tesztet szerezni, tedd meg. Én nagyot csalódtam a one step hcg-ben, meg ahogy olvasom más is, és inkább 25ös mint 10es. Drukkolok!
(Ha ezt se küldi el akkor így marad!! :D)
Nashua34
2019-07-08 17:36:58

Persze elküldte, mielőtt befejeztem volna és a felét lehagyta :( na mindegy, a lényeg, hogy örülök, Meliko neked is
Nashua34
2019-07-08 17:33:25

Maryanne, ez nagyon szuper

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!