Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-07-10 16:42:24

Egyben köszönöm a drukkot lányok !:D
Drukkolok én is mindenkinek ,hogy sikerüljön a baba , olyan régen várjuk már !
erikasz
2019-07-10 16:31:45

mistimi,Jozsa :Nagyon sajnálom !:(
Meliko :Örülök hogy minden rendben veled és a picivel és szépen fejlődik !
Lion :Hogy vagy ?
Kira :Mi ujság veled ?
Zsuzsi :Régen irtál !
Edit :Hogy állsz ?
Holnap jönnek a szüleim ,mozgalmas napjaim lesznek !:)
Én ma igy ,már kezd izgalmas lenni !:)
Jozsa85
2019-07-10 10:45:40

Kineztem az uj dokit szinten ebben a meddosegiben.Kerek hozza idopontot es meglatjuk.. Koszi a drukkot!
Andi198729
2019-07-10 08:28:27

Józsa, nagyon sajnálom :( Bíztam benne, hogy sikerült, tudom milyen rossz lehet, hogy bizakodva kezdtetek bele az inszembe, és ez sem sikerült, de ne add fel! Figyi, ha ajánlhatok egy jó dokit, menjetek el Krizsa Ferenchez, ő emberileg is nagyon jó, valamint annyira ért a hormonális előkészítéshez, hogy nagyon ügyesen tudja adagolni a hormonokat. Én is gondolkodom rajta, hogy elmegyünk majd, persze ehhez az kell, hogy rendeződjön az IR, aztán próbálkozunk, ha nem sikerül, akkor elmegyünk hozzá. A kivizsgáláson minden rendben volt amúgy, nincs semmi probléma egyikőtöknél sem? Mert az az érthetetlen, hogy vannak párok, akiknél semmi probléma, kizáró tényező nem áll fenn, és mégsem jön össze a baba, és az a legrosszabb, mert akkor az ember tanácstalan, bizonytalan, nem tudja, hogy miként lehet segíteni. Nálunk is legalább tudom, hogy mi a probléma: az IR. Így legalább van remény, ha az rendeződik, talán sikerülni fog.
Jaj lányok, vagyunk egy páran itt az oldalon, akik küzdenek a babáért, a sok sikertelenség, amit megosztunk, és bár sovány vigasz, de itt tartjuk egymásban a lelket, megértjük egymást, biztatjuk egymást.
Málna, miújság van? Voltál dokinál? Remélem hogy biztatót mondtak, és a picik mégiscsak ott vannak :)
mistimi
2019-07-10 07:48:30

Jozsa: nagyon sajnálom.
Sajnos ez nekünk se sikerült most sem:
Maryanne
2019-07-10 07:06:30

Jozsa, sajnálom... :(
Ezt a dokit mindenképp kerüld el! Kitartást!

Meliko, pénteken írj mindenképp mi volt.
Jozsa85
2019-07-10 06:24:42

Sziasztok!
Nekem utro mellett megjott.Szoval ez most nem sikerult.Kerek idopontot masik dokihoz.
Meliko78
2019-07-09 10:01:04

Köszönöm lányok még mindig alig merem el hinni hogy ez a pici lélek engem választott pedig épp ne sokkal előtte mondtam a párosnak hogy nem szeretnek tovább próbálkozni mert lelkileg fel emésztett már ez a próbálkozás ő meg egyet értet velem és ez lett a vége :)
Meliko78
2019-07-09 09:57:59

Sziasztok! Maryanne nem volt de attól az ultrahangos vizsgálatol nem is vártam mert valami ókori őskővület volt és hasi ultrahangos csinált ! Örültem hogy láttam hogy jó helyt van meg tapadva éles fájdalom győtőrt és azt hittem ,hogy méhen kívül van ezért mentem SOS be doki hoz . Pénteken megyek az enyém doki hoz és ott már jó az ultrahang 6+1 napos vagyok de a doki szerint 7 hetes vagyok
GőVica34
2019-07-09 09:02:39

Maryanne, Meliko szívből gratulálok! Vigyázzatok nagyon magatokra!:) :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!