Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kira84
2019-07-11 12:42:28

Üdv lányok.
Na megjött a Pcos csomagom, + még rendeltem hozzá My-inozitol port, és Glükovitált, ami jó a cukor és inzulintermelésre.
Remélem beválik és rendeződik a ciklusom.

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=78220190711_121850.jpg
mistimi
2019-07-11 12:09:46

Nekem megjött. Így új hónapot kezdtem. Holnap reggel elmegyek pajzsmirigy vétvètelre mert mostanában olyan fáradt is vagyok sokszor, lehet h az is gond h nem elég a gyógyszer...
Andi198729
2019-07-11 10:52:16

Meliko, olvastam a DHEA-ról, lehet, hogy én is szedhetném, mert azt olvastam, inzulinrezisztenciára is jó. Hol rendelted, és hogy ajánlott szedni? Már én is úgy vagyok vele, hogy mindent megpróbálnék, csak végre javuljon az állapotom, és elháruljon az akadály végre. Jó lenne végre ismét a babavárás boldog perceit átélni, mert a férjem a volt kapcsolata felé kacsintgat, újra beszél a volt nőjével, és ezen ki vagyok akadva, persze bizonygatja, hogy engem szeret, semmi olyasmi nincs köztük, a nő írt rá. Úgy sajnálom, hogy így alakult az életünk, mára már egy lassan 2 éves kisfiú boldog szülei lehetnénk. :(

Mistimi, mi a helyzet veled? Végülis megjött, vagy visszakúszott a hőd? Remélem az utóbbi.

Margaréta, jó hallani felőled, és főként azt, hogy jó úton vagytok :) Kívánom, hogy ez a beültetés sikeres legyen ;-)

Edit, örülök, hogy bizakodó vagy, szerintem is jó ötlet fogyasztani a palástot. Én is fogom, csak igyekszem nem keverni akkor mással, mint pl. barátcserje.
Meliko78
2019-07-11 07:03:09

Sziasztok! Nekem a DHEA segítettet olvastam is egy tudományos le írást róla ! És nagyon jókat írnak róla igaz,hogy van akinek van mellék hatása de nekem nem volt ! Én kis diziba szedtem és csak 6 hétig . Azok a nők akik ezt szedték kevesebb arányban vetéltek el ! Amerikában ez a gyógyszer a lombik program része
erikasz
2019-07-11 06:37:39

Edit :Lehet ez a furcsa görbe ,hoz szerencsét számodra hogy anya lehess !
erikasz
2019-07-11 06:36:00

Kira :Gratulálok a kiskutyákhoz !
Jól teszed hogy elkezded azt a gyógyszert, hogy peteérésed legyen ,Meliko is valami gyogyszert kezdett el és sikerrel zárt !

Zsuzsi :Ilyen szép görbéd ......még talán nem is volt...vagy nem emlékszem rá !
Tudom nehéz megszokni a szurkálást ,de mindent a cél érdekében !
Sajnálom ,hogy az orvosod akiben már megbíztál ,csak agusztusig lesz !:(
Pedig olyan nehéz jó,és megbízható orvost találni !

Margaréta :Most sikerülni fog ,elsöre nem mindenkinek sikerül az ritka !
De ,jó hallani te felőled is ,már legalább itt tartól !

Én ma igy ,hát ez lassan emelkedik !:(
Kira84
2019-07-10 22:39:00

Üdv lányok.
Hát mozgalmas időszakomban vagyok,sok a munka a családi gondok,+ múlthónap 30-án megint kiskutyáim születtek így sokszorózódtak a teendőim így mivel sokat éjszakáztam nem is mértem hőmet,Nagyon most nem látom értelmét,mert vagy a ventilátor megy vagy pedig nyitott ablaknál alszunk így nem hiszem hogy pontos adatot kapnék.
Berendeltem egy olyan vitamin csomagot ami a Pcos ra van összeállítva,ami fokozza a peteérést és a termékenységet,Holnap kezdem,
Margaréta88
2019-07-10 19:27:50

Sziasztok!
Rég nem jártam erre, őszintén olvasi se olvastalak titeket jó ideje. Gondoltam elmesélem mi újság mifelénk.
Mi elkezdtük a lombikot, az első beültetés sajnos nem sikerült. Egy embriónk lett lefagyasztva, azt már újra beültették. Most több progit kapok, mint az elsőnél, bizakodunk, hogy végre nekünk is sikerülhet. Hétfőn megyek vérvételre, akkor kiderül mjnden. :)
zsuzsi09
2019-07-10 17:25:58

sziasztok
erikasz - velem semmi új, holnaptól kezdem szúrni az injekciókat - félek tőle, nem vagyok én hozzá szokva a tűhez. Az átjárhatóságin már túl vagyok, szerencsére minden rendben volt, a doki nagyon ügyesen megcsinálta minden érzéstelenitő nélkül, amin kicsit csodálkoztam, de végül is kibirtam ez a lényeg- Aztán kicsit el is szomoritott, mert közölte, hogy reméli megtörténik a beültetés ebben a hónapban, mert augusztustól nem dolgozik a klinikán....paff voltam. Mikor az ember kezdi megszokni az orvost, megbizik benne és tessék, most még ezen is izguljak.....szóval igy állok jelenleg

maryanne - neked teljes szivemből gratulálok és persze meliko neked is

többiekenek szoritok
Edit90
2019-07-10 16:59:18

Sziasztok!
Józsa: Nagyon sajnálom. Jól döntöttél,ha nem vagy elégedett az orvosoddal, váltani kell. Ez egy bizalmi helyzet is. Szurkolok neked, hogy most jó kezekbe kerülj :)
Andi: Csak pozitívan előre, nagyon örülök, hogy ennyire jól állsz hozzá a dolgokhoz. Meglátod, hamar sikerül, ennek így kell lennie, és kész :)
Most nagyon odafigyelek én is, az ételekre, italokra, vitaminokra, mozgásra,és a stresszre. Végre elkészül a munkahelyi átalakítás, remélem most már rendeződik a helyzet, mert már kb. utáltam bemenni dolgozni, pedig szeretem a munkámat. Képzeljétek elkezdtem a crossfit edzést. Nagyon élvezem, ez nekem való, úgy érzem. Csak olyan lányokkal járok, akik szintén babatervezésben vannak, és az edző figyel ránk :) Így állok, ma kezdtem a palástfű teát. Fura ez a görbe, meglátjuk mi lesz belőle.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!