Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-09-17 11:13:51
 
Ja, belemártani kell. :)

Én ezt a lepisilős dolgot (vannak ilyen terhességi tesztek) amúgy sem értem...hogy a fenébe lehet normálisan lepisilni ilyen csíkocskákat úgy, hogy ne menjen mindenfelé, meg a kezedre meg ilyenek??? :D
Moha13
2013-09-17 11:12:27
 
capri
Milyen erősségűt rendeltél?

Nekem van egy erőspistás kis üvegcsém (:D) a fürdőszobában, én abba szoktam, utána mindig kimosom és elteszem (a mosógép mögé :D).
Ha megjönnek az ovutesztjeid, jó esetben lesz mellékelve egy papírka, abból kiolvashatod, mennyi ideig kell benne tartani.
capri
2013-09-17 11:08:06
 
Sziasztok Lányok!
Na, jelentem, elszántam magam, és rendeltem ovutesztet! :-))) 35 db-ot. :-)
Egyelőre csak olcsót, a Vat**áról (olvastam, hogy nem mindenkinek vált be), egyelőre ezzel kezdem a próbálkozást. :-) Kis gyakorlati segítséget kaphatok? Pohárba kell pisilni, és abba belemártani, vagy a csíkot kell lepisilni? Vagy ez tesztfüggő, és várjam meg a csomagot, a leírásban benne lesz... ;-) Ti műanyag poharat használtok? Vagy egy használaton kívüli poharat, amit elmostok használat után? Bocsi a hülye kérdésekért. :-)
Moha13
2013-09-17 10:10:09
 
kbettina
Hát...lehet, hogy hanyagolnom kéne, de így legalább látom, hogy megvolt az ovum, hogy voltunk együtt, és két hétig tudok reménykedni...hogy összejött. Szerintem ezért nem tudom abbahagyni...de ovu után szerintem nem fogok minden nap mérni...lehet, hogy csak várakozni fogok...:)
kbettina
2013-09-17 09:49:50
 
Szabinka84: neked mindig ilyen alacsony a hőd?még a megemelkedett hőd is döbbenet!
kbettina
2013-09-17 09:46:28
 
sziasztok!

Csillka: Nekem is volt már ilyen leesésem, nem tudom az okát.De nem aggódnék miatta.

Valóban sok a tapintatlan ember, a buta kérdésével.Nekem sose jutna eszembe ilyet kérdezni.
Moha: nem lehet hogy tényleg kicsit hanyagolnod kellene a méregetést, és a folytonos figyelmet.Lazíthatnál! :)

Plumeria: jó kis görbe.

Én most még szépnek látom a görbém, de nem sokára jön a nehéz időszak :S
csillka
2013-09-17 09:28:25
 
Sziasztok!

Valóban nem könnyű válaszolni a "Mikor jön a baba" kérdésre. Én csak annyit szoktam mondani "ezután". Nincsen jó válasz erre, és aki csak úgy megkérdezi, nem is tudja milyen érzelmeket indít el az emberben.

Én elértem az eddigi minimumomat, még sosem esett ennyire le a hőm. 17-18. napban szokott ovum lenni. Szerintetek létezhet, hogy valamilyen oknál fogva most így előrejött? Tapasztaltatok már ilyet? Kíváncsian várom az elkövetkező napokat.
Moha13
2013-09-17 09:15:56
 
NewHope

Tényleg tapintatlanok...nagyon. Mi van, ha annyira megviselt a dolog, hogy majd csak fél év múlva áll neki megint babatervezni az ember lánya? Hihetetlen, milyen bunkók az emberek...:(

Egyébként ilyenkor azt sem tudja az ember, mit válaszoljon...hogy rajta vagyunk? Attól olyan sajnálkozós pillantással néznek rád, hogy jajjj, hát próbálkoznak és még semmi...én kitaláltam, hogy ha rákérdeznének rokonok vagy bárki, hogy "na, mikor jön már a baba?" simán én is bunkón azt fogom válaszolni, hogy majd ha úgy érezzük, hogy megosztatnánk az infókat, szólunk, addig meg magánügy.
Moha13
2013-09-17 09:10:21
 
ildibaba81
Nekem is fáj a fejem már 3 napja...szerintem ezek a meleg-/hidegfrontok lehetnek a ludasak.

Meg úgy eleve valahogy nem vagyok jól mióta megjött...többször érzem, hogy mintha megint jönne ez a nemkapoklevegőt érzés, de próbálok nyugodtan lélegezni, ahogy a neten olvastam és elmúlik.

plumeria14
Szépen alakul...:)
MA ránéztem a görbédre és olyan furi gondolatom támadt....hogy "jöjjön már össze ennek a csajnak ebben a hónapban, mert már ÉN unom helyette is"...:)
De ez is biztos a hülye állapotom miatt van...most sok minden összejött, sok mindent unok és sok mindenből elegem van...
NewHope
2013-09-17 09:07:11
 
Sziasztok,
Továbbra is hullámvasutazok, Mohával szinkronban ahogy látom. Kiváncsi vagyok megnyugszik-e a görbe. Bár ezek csak 1-2 tizedes ingadozások már, nem vészes.

Jövök panaszkodni. Olyan tapintatlan mindenki, aki tud a missed abomról :/ Éppen hogy megvolt azóta a 2 mensim, tehát most kezdhetek egyáltalán próbálkozni újra, de már nyaggatnak hogy na jön már a baba? Mintha ez a 6.20as vonat lenne, lekésted, nem baj majd menetrend szerint jön a következő. Mintha ez igy menne... nagyon idegesitőek. Az egyik az anyukám... mintha neki nem lenne gyereke és nem tudná hogy megy ez :( áááááá
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!