Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
NewHope
2013-09-18 08:57:31

Sziasztok!
Missed ab téma engem nem zavar, megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül a gondommal és más is túléli, túllendül rajta, majd sikerrel jár. :)
Nekem 2 mensi után javasolta a próbálkozást az orvos. Barátcserjés homeopátiás cseppeket is kaptam. Szövettan nálam nem volt (vagy nem tudok róla) véralvadási vizsgálatra elküldte a véremet de még nem tudom az eredményét. Igazából nem nagyon foglalkoztat hogy miért történt, én azzal akarok foglalkozni hogy legközelebb minden rendben legyen. Nagyon nagy probléma nem lehet mert kijött volna az első gyereknél akkor. Kompatibilitási probléma a férjemmel tuti nincs azt már tudnánk. Cukrommal voltak gondok terhesség alatt, igy nézték szülés után is de akkor már helyreállt. Ha magint terhes leszek már 12 hetesen fogják nézni. Megmértem otthon néha a vércukrom sosem volt magas - szóval én nem gyanakszom IR-re.

Grafikon: talán most már megnyugszik 36,3-4 környékén ovuig... remélem legalábbis. és még 1,5 hét múlva ráér az az ovu, drukkoljatok h ne legyen korábban! :)
Moha13
2013-09-18 08:43:42

csillka

Ez tetszett ám!!! :D
Na, akkor vizualizálás indul, mindenki képzelje el a következőt:

"és úgy jönnének a babák, ahogy a falevelek potyognak a fákról :)"

Ha sokan elképzeljük, talán teljesül...:):):)
csillka
2013-09-18 08:35:19

Pluméria,
azért írtam ezt, mert utalni akartam arra amit sejteni lehet a görbédből. Te érzed, hogy jobb, ha méred, vagy nem. Az viszont biztos, hogy a pozitív gondolatok kell uralják az elkövetkező napokat, és akkor minden rendeben lesz.

Ahogy Palya Bea énekli, " a gyermek a nőnek a fejébe fogan"
Ismeritek, imádom azt a dalt?!

Nekem 17. nap körül szokott lenni az ovum, ezért is várom olyan nagyon a holnapi értéket. De az is lehet, hogy múlt hónapban nem volt, és most előrébb jött? Akár :D

Moha, nekem októberben születésnapom van, bízom benne, hogy meglepem magam! :D
Bárcsak valóban szép őszünk lenne, és úgy jönnének a babák, ahogy a falevelek potyognak a fákról :)
Nokeni
2013-09-18 08:34:30

Sziasztok!

Plumeria: Ez a hozzáállás nagyon jó amit írtál, ebben a hónapban én is így gondoltam mindent annyi különbséggel, hogy én nem tudtam megállni tesztelés nélkül...
Volt már ilyen görbéd?
Tök olyan mint az enyém :-)
Én NAGYON szurkolok!!!!

Más:
Closty mellett ha csak 1 pete érik meg az azt is jelentheti, hogy eddig nem volt peteérés?
Moha13
2013-09-18 08:31:00

Szilvia1980
Ez most mi volt? Még nincs vége a ciklusodnak, várj szépen türelemmel. A hőmérsékletesés még nem jelent 100%-ban mensit. :)
Moha13
2013-09-18 08:29:19

capri
Az szép...:)
Nekünk a 6. Remélem, szerencsét hoz. :)
Szilvia1980
2013-09-18 08:26:39

Sziasztok!

Én csatlakozom az Oktoberi csapathoz...:(:(
Akinek kell, megy a drukk!:)
capri
2013-09-18 08:26:31

Moha,
most hogy mondod, nekünk a napokban volt a megismerkedésünk 13. évfordulója. Ki is ment a fejemből... :-)
Moha13
2013-09-18 08:13:37

Valamiért én is úgy érzem, hogy szép őszünk lesz. :)
Októberben lesz a megismerkedésünk évfordulója...remélem, addigra nagyon pozitít leszek! :D
Dzsudzsa
2013-09-18 08:05:41

Bocsánat, Gynevac

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!