Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2013-09-16 11:33:16
 
Ancsi, máris jobban néz ki a hőd! :-)
Ancsi2014
2013-09-16 11:30:32
 
Jó reggelt Lányok! Nagyon-nagyon örülök Nokeni, csuriban van a kezem, nagyon szorítok!!!
Nekem még annyira kevés adatom van a több napi rossz hőmérőzés miatt, hogy sztem ebben a hónapban csak tanulok tőletek, mit is kell majd látni a grafikonon :)
Szép napot és kitartást Mindenkinek!
Puszi,Ancsi
sangria
2013-09-16 11:11:37
 
Moha13 & többiek!

Max. 6 hónap után szerintem mindenképpen küldjétek el a párotokat spermavizsgálatra, nem áll semmiből, és sok időt megtakaríthattok vele, ha kiderül, hogy gond van.
Az enyém 1,5 év után volt, mert nekem meg sem fordult a fejemben, hogy vele gond lehet, eközben én már rég vizsgálatokra jártam, vitaminokat szedtem, aviváztam, táplálkozásra is próbáltam figyelni, persze mindent hiába, ha az ő értékei meg rosszak.
Most vitaminkúrázik, de az is ugye min. 3 hónap, hogy meglássuk, feljavulnak-e az értékei, ha javulnak, de nem eléggé, lehet hogy még 3 vagy 6...
Ha anno fél év után megvizsgáltatja a fiúkat, már lehet, rég babás lennék.
Dzsudzsa
2013-09-16 10:47:09
 
Lányok!
Gratulálok a babákhoz. Pár napig nem jártam felétek, miközben a gólyák elleptek Benneteket!!! Szép ez a szeptember :)
Én a missed AB után megpróbáltam átállítani a grafikont, és úgy néz ki sikerült. A műtét napját bejelöltem. Remélem még most szeptemberben a saját magam által produkált ciklust is felvihetem. Már nagyon várom. Utána kontroll, s ha minden rendben, folytathatjuk tovább a gólya üldözését :)
Nagyon szurkolok Nektek!!!
capri
2013-09-16 10:25:15
 
Sziasztok!

Maniék, gratulálok, és szívből kívánom, hogy gyönyörűséges 8 hónap álljon előtted! :-)

jniki, fel a fejjel!

Plumeria, nagyon drukkolok, olyan szépen alakul a hőd! :-)

kbettina, én konkrétan kértem az orvosomtól a hormonsort. Igaz, ő azt mondta, felesleges, de felírta. Persze nem azt mondom, hogy én jobban értek a dolgokhoz, mint a doki, de ez nem normális, hogy nekünk kell megmondani, milyen vizsgálatokat végezzen el. Azért hátha a Te dokid mégsem ilyen! Ha gondolkodsz rajat, hogy el kéne menni, akkor lépjél! És ha nem szimpatikus az orvos hozzáállása, kereshetsz másikat is!

Nekem ma, esetleg holnap megjön, de hát én erre számítottam is. :-)
kbettina
2013-09-16 10:08:57
 
Moha:akkor kb ugyanott tartunk.én áprilistól számolom,mert előtte nagyon össze vissza cikluaaim voltak.de ha a gyogyszer abbahagyásától számolom akkor már tavaly óta.de jobb a lelkemnek ha arra nem is gondolok.:)én már egy ideje orvoson gondolkodom,de félek elmenni,mert attól tartok még egy magán doki se venne komolyan és nem küldene vizsgáltokra.
Moha13
2013-09-16 09:39:26
 
kbettina
A petesejt elvileg 12 óráig életképes, de Czeizel szerint öregszik, tehát ahogy múlik az idő, romlik a minősége, tehát az a legjobb, ha kiszabadulásakor már várja valaki és megtermékenyül...:)

Mi nem voltunk még dokinál. Márciusban kezdtünk próbálkozni, de az a hónap pl. olyan volt, hogy az ovu környékén csak egyszer tudtunk együtt lenni, szóval úgy tekintem, hogy az még nem is volt igazi próbálkozás. Azóta volt még egy hónap, amikor ovu környékén nem jött össze, szóval ez most a kb. 6. próbálkozás lesz. Lehet, hogy ha most sem jön össze, akkor doki. Eddig azért sem akartam, mert a görbém szerint minden ideális, szóval bízom benne...
kbettina
2013-09-16 09:21:19
 
sziasztok!

Plumeria:tényleg aranyos görbéd van :)

Hisztismirtille: sajnos valóban előfordulhat álterhesség, aki nagyon akarja az hajlamos bemagyarázni. :(
Ha terhes lennél akkor már valóban régen kikellet volna mutatnia.
Maniék: gratulálok.

Ez a hónap tényleg nagyon jókat hoz :)Remélem mégtöbbet.

Moha:tegnap este eszembe jutottál,hadd kérdezzem meg hogy te már minden lehetséges orvosi vizsgálaton túl vagy?Biztosan beszéltél már erről régen,de nem emlékszem, vagy még akkor nem voltam itt.

Én nem csüggedek, szépen fenn van a hőm.Lányok!! Ha megvolt az ovu, kiszabadult a petesejt, akkor meddig termékenyíthető meg?
plumeria14
2013-09-16 07:59:00
 
Moha13,
köszönöm, kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki belőle...te csak tudod, hogy a szép görbe még nem jelent semmit...nekem is volt már jó néhány...de hátha most!

Nokeni,
nagyon szép görbe, látszik rajta az emelkedés a 10. dpo-n, remélem nálam is lesz valami elmozdulás, persze csakis fölfelé ;) Drukkolok az erős pozitívért!
Nokeni
2013-09-16 07:48:45
 
Sziasztok!

Úgy gondoltam azért szombatig mindenképp vezetem a görbém, hogy legyen egy teljes hónap.
Plumeria: Semmi különös???? :-)))
Mintha az enyémet látnám....
Ma is csináltam tesztet, egy hajszállal erősebb a 2 csík.
Legközelebb már csak szombaton csinálok!
Szép napot mindenkinek
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!