Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szerintem eddig szép a görbéd és ha akkor volt ovud mint ahogy a gép írja, akkor mindent megtettetek!
Sok szerencsét :-)
szabinka84
2013-09-15 15:04:53
Sziasztok!Én most kezdtem ebben a hónapban.Minden reggel 6-30-kor mérem és mindig ilyen alacsony.apával 12,13,14én voltam együtt.ide rakom a grafikonomat kérlek segítsetek elemezni,a ciklusaim 27-28 naposak.köszönöm!
Ildibaba81
2013-09-15 14:54:51
Jó lenne, ha már úgy 1-1/2 héttel később lennénk. :)
Én két hét múlva kedd-szerda magasságánál előbb tutira nem fogok tesztelni, mindenképpen 2 erős csíkot szeretnék legközelebb látni. :)
Lina1005
2013-09-15 11:06:03
Nokeni
Nagy gratula neked! Kivanom hogy minden menjen siman a tovabbiakban! Igen, ugy tunik ez egy termekeny honap.
En ma igy allok.
Moha13
2013-09-15 10:39:16
Nokeni
Persze, megértem, hogy biztos akarsz lenni benne, de ha lehet, ne félj a szombattól, csak pozitívan...hisz már az vagy! :):):)
Ha lehet, majd írd le azt is, mikor voltatok együtt, amit itt is írtál...tudod, a várakozóknak minden infó fontos...:)
Nokeni
2013-09-15 10:35:43
Pluméria:
Ez a második görbém és már van két kisfiam egy 8 éves és egy 5 és fél éves! Nagyon szeretnék egy kislányt de persze az sem baj ha fiú lesz :-)
Júliusban hagytam abba a gyógyszert és aug. 2.-a óta mérem, vezetem a hőmet!
Edina75
2013-09-15 10:32:53
Sziasztok lányok !!na hogy álltok??én szorítok nektek!!
Nokeni gratulálok!!!
Nokeni
2013-09-15 10:27:04
Capri:
De az első pisi volt de nem látszott semmi ezért félreraktam és jöttem hozzátok, majd mikor újra ránéztem már ott volt :-))
Moha:
Mindenképp írok majd a reményhozóba csak szeretném megvárni a szombatot, remélem megértesz...
HAJRÁ lányok, nektek is SIKERÜLNI fog!!!!!!!!
plumeria14
2013-09-15 10:25:51
Nokeni
Mondtam én, hogy nagyon szép a görbéd! Gratulálok!!!!!!! Nálad szépen látszik az ugrás a 10. dpo-n, nálam ez még várat magára, én még csak a 7. dpo-nál tartok….
Már biztos kérdeztük, de nem emlékszem, hogy ti mióta próbálkoztok? Kérlek, írj le nekünk minden fontos infot, mert minden apró részlet érdekel bennünket :)
Hajrá lányok, úgy tűnik, hogy nagyon TERMÉKENY ez a hónap!
Ildibaba81
Jó lenne, ha mindig ugyanakkor (még felkelés előtt) tudnál mérni +/- 30 perc. Ez sokkal fontosabb, mint az, hogy meglegyen a 6 óra alvás.
Nokeni
2013-09-15 10:23:31
Kbettina:
Hát nem bíztuk a véletlenre :-)): 31,1,2,3.-án és 5.-én szerettük egymást!
Tünetekről nem tudok beszámolni, mert most szándékosan nem akartam figyelni...
Halvány még a második csík de apa is egyből látta!!!
Saját tapasztalatomból tudom, hogy a halvány is csík :-):
8 éve mikor a nagy fiamat vártuk, a mensi nem jött meg csak "barnáztam". Mivel ilyen előtte sose volt rohantam tesztért, megcsináltam és semmi nem látszott :-( fogtam mérgemben kidobtam, majd pár perc múlva Apa kikukázta és akkor együtt láttuk a halvány második csíkot!
Ezek után még két napig minden reggel csináltam tesztet de mindig nagyon halvány volt... elmentem vérvételre és ott is megerősítették!!!
Eddig nagyon vártam a szombatot most már félek tőle :-(
Szerintem eddig szép a görbéd és ha akkor volt ovud mint ahogy a gép írja, akkor mindent megtettetek!
Sok szerencsét :-)