Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2013-09-18 07:49:24
 
Sziasztok!
Plumeria, nagyon-nagyon drukkolok! :-)
Meg persze a többieknek is. :-)
plumeria14
2013-09-18 07:37:04
 
csillka
Igazad van, de azért elég stresszes lesz az elkövetkező 1 hét. Mindig lesz min aggódnom, ha csökken azért, ha nem változik, akkor meg azért izgulhatok, hogy ez kitartson még jó sokáig. Neked mikor szokott lenni az ovud? Azért kérdezem, mert elég egyértelmű a mostani emelkedés.

Moha13,
akkor lassan készülhettek az akciózásra! Én úgy gondolom, hogy néhány nap és meglesz az ovud, talán korábban is, mint ahogy előrejelzi a rendszer.
Azért annyira ne szaladjunk még előre, mert egyelőre még csak a görbém szép, tesztet még nem csináltam és egyelőre még nem is tervezem. Csak maradjon minden így! Az igazat megvallva a görbe alapján én is azt gondolom, hogy most sikerülhet. Ennek a pozitív gondolatnak kell folyamatosan az agyamban maradnia, de óvakodom attól, hogy mindenféle tünetet beképzeljek magamnak, mert bármi is történik az elkövetkező néhány napban, a lényeg mégiscsak a két csík!
Moha13
2013-09-18 07:24:29
 
plumeria14
Nekem meg az jutott eszembe, hogy ha nem mérnél tovább, akkor is elég ez a görbe a reményhozóba, mert látszik, hol volt az ovu, és el tudod mondani, hol voltatok együtt...:)
Moha13
2013-09-18 07:21:50
 
plumeria14
Nem mondok semmit...:)

Én ma picit lejjebb...és picit közelebb az ovuhoz...
csillka
2013-09-18 07:21:49
 
Jó reggelt!
Pluméria, ez nagyon ígéretes! Ha nem mérnél akkor nem lenne egy teljes görbéd amit feltöltsél a reményhozó fórumba :)

Én nagyon vártam a mai hőmérsékletemet, de a holnapit még jobban :)
plumeria14
2013-09-18 07:14:11
 
Adry03
Az emelkedés egyértelmű és nagyon szép, úgyhogy nagy valószínűséggel akkor volt az ovud. Apával voltatok együtt mostanában is?

Kira84
Hihetetlen, hogy mit produkál a szervezet és még a vércsoport összeférhetetlenségre is oda kell figyelni. Ez nálunk is szóba jöhet majd a szülésnél, mert én nulla -, a párom pedig A +. Azért jó hallani, hogy minden rendben ment nálad és kíméletes módszerrel csinálták nálad, így hamarabb regenerálódni tud a méhed és jöhet az újbóli próbálkozás.

Lehet, hogy nekem most kellene abbahagynom a mérést és aztán várni, lesz ami lesz….
Dzsudzsa
2013-09-17 22:30:45
 
Lányok!
Tudom, nem túl jó téma, de a missed AB-sektől kérdezném, hogy az orvos mennyi idő kihagyást javasolt? Nekem 6 hetet mondtak, ha minden rendben lesz. Elvileg 1 ciklust kell kivárnom, ami magától jön. Nektek hány hétre jött meg a műtéttől számítva? Még nincs meg a szövettanom. Azért kíváncsian várom, valamit mutat-e? Állítólag nagyon kis százalékban mutat valamit.
Drukkolok mindannyiunknak :)
Kira84
2013-09-17 21:30:13
 
NewHope.Igen még a műtét után vagyok,nállam a vákumos műtétet csinálta a doki azt mondta nem kellett a rendes kaparás mert a méhem szinte mindent ki pumpált de ragaszkodott a vákumoshoz hogy teljesen biztos legyen a tisztulás.Igy nem is nagyon véreztem utána és görcsök sem fájdalom sem volt utána csak érzékeny volt a hasam.Kérdeztem is a dokit hogy ez ne e baj de azt mondta minden rendben van sőt örüljek neki hogy így van mert hamarabb gyógyul a szervezetem... Sajnos nálunk a vér össze férhetetlenség miatt volt a vetélésem mert az az előti után nem kaptam ellen anyagot,az akkor kezelő orvosom nem adta be.Most azt mondták már minden rendben lesz ha majd megint terhes leszek..
maniék
2013-09-17 21:12:48
 
Sziasztok,

Mindenkinek aki 1 vagy 2 vetélésen van túl azt tudnám tanácsolni mindenképpen méressen hormonszintet és nézesse meg terheléses cukor vizsgálattal a cukor és inzulin szintjét.
Ezek az adatok nagyon sok információt tartogatnak. Illetve nagyon ajánlanám a barátcserje tartalmú premens vagy zafír barátcserje kapszulát. A hosszú ciklust lerövidíti a rövidet meghosszabbítja.3 hónapig ajánlatos szedni.Nekem nagyon sokat segített, mert a vetélés után 3 hónappal a doki engedélye után egyből sikerült a babó.
Moha13
2013-09-17 20:56:23
 
jniki82
És mitől vannak a hüvelyfertőzések? Uszodából vagy ilyesmi?
Vagy hüvelygyulladásra gondoltál? Mert az nálam is előfordul, ezekről a nőgyógyászom azt mondta, hogy kerüljem a cukrot, édességeket ne vigyem túlzásba (sajna imádom a csokit)...és volt, hogy azután alakult ki, amikor odakerült a tusfürdő...ezt mondtam is a dokinak és mondta, hogy hát, az tényleg nem hat túl jól...
A hüvelyöblítőket illetően nem értem, hogy akinek nincs éppen valami gondja, miért mosakszik ott állandóan ilyenekkel, a hüvely úgy van kitalálva, hogy önmagát tartja tisztán, van egy kényes egyensúlya, amit nem kell babrálni...én ott csak tiszta, meleg vízzel mosakszom (amikor megvan, naponta többször is), mindenféle szappan meg tusfürdő nélkül.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!