Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Úgy gondoltam azért szombatig mindenképp vezetem a görbém, hogy legyen egy teljes hónap.
Plumeria: Semmi különös???? :-)))
Mintha az enyémet látnám....
Ma is csináltam tesztet, egy hajszállal erősebb a 2 csík.
Legközelebb már csak szombaton csinálok!
Szép napot mindenkinek
Moha13
2013-09-16 07:32:36
plumeria14
Nagyon cuki görbe...:)
Én hullámozgatok...
plumeria14
2013-09-16 07:25:53
hisztismirtille,
szerintem a mostani mindjárt megjön érzés lehetett akár az ovu jele is. Ha továbbra is negatív a teszt, akkor próbálj egy kicsit nem foglalkozni a témával, mert az is lehet, hogy álterhességi tünetek. Mikor volt az előző mensid első napja? Ha 27 napos a ciklusod és összejött volna, akkor bizony már 6 hetes terhes lennél, amit ki kellene mutatnia már mindegyik HCG tesztnek. Általában hány napig szokott tartani a mensid?
Nálam semmi különös:
hisztismirtille
2013-09-15 23:30:39
Sziasztok Lányok!
Újra itt remélem mindenkinek meghozza a várva várt csodát ez a hónap!
Nokeni és Maniék örömmel olvastam a jó híreket, sok egészséget kívánok mind a kettőtöknek!!
Részemről furaságok történnek, 1én megjött (de rendesen) kb 1,5 napra aztán elmúlt... Azóta már több mint 1 hete és egyre jobban fájnak a melleim,(hülyén hangzik de a bimbó megnyomására szivárog is néha vmi) és aligha telik el nap fejfájás nélkül. Ma és tegnap olyan mindjárt megjön érzésem volt de csak rövid ideig, illetve egyik pillanatról a másikra rám tör a rosszullét de ha nem foglalkozom vele elmúlik. A tesztek pedig negatívak...
Nemtom már hogy mi van, volt már valaki hasonló helyzetben??
Köszönöm előre is hogy elolvastátok, és ha válaszoltok.
Szép estét.
Ui:jelenleg így állok
Ildibaba81
2013-09-15 20:54:01
Maniék!
Gratula! Remélem, minden rendben lesz.
Nekem nagyon hosszú lesz a következő hét... :(
Lehet, hogy a jövő héten csak elvétve leszek itt, holnaptól megint dolgozom, jó, ha az adataimat lesz érkezésem felvinni, de ha lesz egy kis időm, benézek.
Drukkoljatok, elvileg bármelyik variáció is a valódi, mindnek a környékén volt action, most már csak az időn múlik, hogy eldőljön... :)
Szép hetet mindenkinek!
szabinka84
2013-09-15 20:02:33
Köszönöm Nokeni remélem is hogy sikerült!:)szeretném már nagyon!
jniki82
2013-09-15 19:39:53
Sziasztok Lányok!
Ismét Gratula a babásoknak, nagyon bejött ez a hónap úgy látom.
Sajnos én nem voltam ilyen szerencsés :(
Elkezdtem egy baktériumok elleni kúrát, remélem ezután minden rendben lesz és akkor sikeresek leszünk, de sajna a pesszimizmusom már nahgyobb mint az optimizmus!
Dia1984
2013-09-15 18:57:38
Sziasztok Lányok!
2 napra eltűnök, és micsoda híreket látok!!! Szebbnél szebb görbék, babahírek! De jó! :)))
Maniék
Gratulálok, remélem most minden rendben lesz!
Nokeni
Óvatos gratuláció! Remélem 1-2 nap múlva már nagyon erős lesz a második csík is! :)
Elég sokan vagytok (vagyunk) a finisben. Lányok, nagyon-nagyon drukkolok Nektek!
Az én ovu nélküli görbém szót sem érdemel. :'(
maniék
2013-09-15 17:35:17
Sziasztok, 2 vetélésen vagyok túl. (1 év alatt )Most 5 hetes terhes vagyok...Hurrá..
Remélem nem lesz semmi probléma. Minimális PCO -t állapított meg a doki illetve kis inzulinrezisztenciát.
Moha13
2013-09-15 17:33:05
NewHope
Nálam is érdekesen indul ez a ciklus...de megint együtt haladunk...remélem, mi is elkaptuk a bababummmm vírust...:):):)
Úgy gondoltam azért szombatig mindenképp vezetem a görbém, hogy legyen egy teljes hónap.
Plumeria: Semmi különös???? :-)))
Mintha az enyémet látnám....
Ma is csináltam tesztet, egy hajszállal erősebb a 2 csík.
Legközelebb már csak szombaton csinálok!
Szép napot mindenkinek