Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
NewHope
2013-09-18 16:23:07

maximail: hát nem csodálom hogy nem tudják nem mondják, elég bonyolultan hangzik. szerintem pl 10 éve még nem nézték az IR-t abszolút, mintha mostanában lenne "népbetegség" -de ez csak az én érzésem.
igen bizakodó vagyok, úgy jobban érzem magam :)
szabinka84
2013-09-18 14:51:51

Sziasztok!én is mindenkinek drukkolok hogy ősszel össze jöjjön a baba!én most így állok. szerintetek?
Kira84
2013-09-18 14:25:40

Dzsudzsa.Szia. Nekem is kb 6 hét ,csináltak szövettant is és Pénteken megyek az eredményért,meg ha kell a további vizsgálatokért.Remélem minden rendben lesz nálam ...
maximail
2013-09-18 13:09:16

New Hope!

Jó olvasni, hogy ilyen bizakodó vagy! :-)

Csak az IR-rel kapcsolatban szeretnék annyit mondani, hogy a normál cukorszint semmt, de semmit nem jelent ebben a témában. Az IR az ehgyormi, a terhelt és a később nézett vércukor és inzulinszint által kirajzolt görbe rendellenességéből állapítható meg. Ha a cukor tér el, az cukorbetegségre utaéhat, de az IR nem ugyanaz, mint a cukorbetegség. Csak ezt sajnos sokszor még a nőgyógyászok sem tudják/mondják.
kbettina
2013-09-18 10:07:18

sziasztok!

Mennyi szép gondolat kapott itt szárnyra! :) :) Lelki szemeim előtt már én is láttam szépeket, ahogy olvastalak titeket.( ez talán még rímelt is egy kicsit :) :) )
Mirmite: szerintem a görbéd idáig nem elkeserítő.Reménykedjünk.
Plumeria: majdnem egyszerre megyünk :)

Én ma kicsit megint emelkedtem. Csak az van hogy minden ciklus ilyen szép magas hőt mutat, nemvárt előtti napig :(
Jövő hónapban nekem is szülinapom lesz :) de jó volna már úgy ünnepelni hogy ott a baba is.
csillka
2013-09-18 09:37:00

Annak aki nem ismeri

http://www.youtube.com/watch?v=IWAd6Ip_-Wc
Mirmite
2013-09-18 09:30:00

Plumeria14

Úgy értettem hogy számomra ez az egész hónap kaotikus
volt:)Így a vége fele se változott semmi olyan megmondhatatlan:):):):)
plumeria14
2013-09-18 09:27:35

Nokeni,
mondtam én, hogy követni foglak…nem, ilyen görbém még nem volt, de várjuk ki a folytatást, mert 2 nap emelkedés még nem jelent semmit. Én is azt nézegettem, hogy nagyon hasonló, csak neked először volt egyenes, utána jött a cikk-cakk és az emelkedés, nálam pedig előbb cikk-cakk, aztán egyenes és emelkedés….

csillka
Nem ismerem ezt a számot, de van benne valami. Este meghallgatom.

Mirmite
milyen végről beszélsz? Tök szép a görbéd, még szépen fent van a hőd! És hol van az megírva, hogy innen már csak csökkenhet??????
csillka
2013-09-18 09:25:10

Moha,
én hiszek a gondolat teremtő erejében.
Tudom, hogy azok a kis "lelkek" le akarnak születni a Földre. Ha belegondolunk naponta hány nő termékenyül meg a Világon. Én látom is magam előtt, ahogy úgy szép lassan, ahogyan a szél hordozza a könnyű faleveleket ügy szálnak alá. :)
Mirmite
2013-09-18 09:18:42

Sziasztok Lányok!

Plumeria hűha............:):)

Kaotikus hónap,kaotikus véggel:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!