Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
szabinka84
2013-09-18 14:51:51
 
Sziasztok!én is mindenkinek drukkolok hogy ősszel össze jöjjön a baba!én most így állok. szerintetek?
Kira84
2013-09-18 14:25:40
 
Dzsudzsa.Szia. Nekem is kb 6 hét ,csináltak szövettant is és Pénteken megyek az eredményért,meg ha kell a további vizsgálatokért.Remélem minden rendben lesz nálam ...
maximail
2013-09-18 13:09:16
 
New Hope!

Jó olvasni, hogy ilyen bizakodó vagy! :-)

Csak az IR-rel kapcsolatban szeretnék annyit mondani, hogy a normál cukorszint semmt, de semmit nem jelent ebben a témában. Az IR az ehgyormi, a terhelt és a később nézett vércukor és inzulinszint által kirajzolt görbe rendellenességéből állapítható meg. Ha a cukor tér el, az cukorbetegségre utaéhat, de az IR nem ugyanaz, mint a cukorbetegség. Csak ezt sajnos sokszor még a nőgyógyászok sem tudják/mondják.
kbettina
2013-09-18 10:07:18
 
sziasztok!

Mennyi szép gondolat kapott itt szárnyra! :) :) Lelki szemeim előtt már én is láttam szépeket, ahogy olvastalak titeket.( ez talán még rímelt is egy kicsit :) :) )
Mirmite: szerintem a görbéd idáig nem elkeserítő.Reménykedjünk.
Plumeria: majdnem egyszerre megyünk :)

Én ma kicsit megint emelkedtem. Csak az van hogy minden ciklus ilyen szép magas hőt mutat, nemvárt előtti napig :(
Jövő hónapban nekem is szülinapom lesz :) de jó volna már úgy ünnepelni hogy ott a baba is.
csillka
2013-09-18 09:37:00
 
Annak aki nem ismeri

http://www.youtube.com/watch?v=IWAd6Ip_-Wc
Mirmite
2013-09-18 09:30:00
 
Plumeria14

Úgy értettem hogy számomra ez az egész hónap kaotikus
volt:)Így a vége fele se változott semmi olyan megmondhatatlan:):):):)
plumeria14
2013-09-18 09:27:35
 
Nokeni,
mondtam én, hogy követni foglak…nem, ilyen görbém még nem volt, de várjuk ki a folytatást, mert 2 nap emelkedés még nem jelent semmit. Én is azt nézegettem, hogy nagyon hasonló, csak neked először volt egyenes, utána jött a cikk-cakk és az emelkedés, nálam pedig előbb cikk-cakk, aztán egyenes és emelkedés….

csillka
Nem ismerem ezt a számot, de van benne valami. Este meghallgatom.

Mirmite
milyen végről beszélsz? Tök szép a görbéd, még szépen fent van a hőd! És hol van az megírva, hogy innen már csak csökkenhet??????
csillka
2013-09-18 09:25:10
 
Moha,
én hiszek a gondolat teremtő erejében.
Tudom, hogy azok a kis "lelkek" le akarnak születni a Földre. Ha belegondolunk naponta hány nő termékenyül meg a Világon. Én látom is magam előtt, ahogy úgy szép lassan, ahogyan a szél hordozza a könnyű faleveleket ügy szálnak alá. :)
Mirmite
2013-09-18 09:18:42
 
Sziasztok Lányok!

Plumeria hűha............:):)


Kaotikus hónap,kaotikus véggel:)
NewHope
2013-09-18 08:57:31
 
Sziasztok!
Missed ab téma engem nem zavar, megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül a gondommal és más is túléli, túllendül rajta, majd sikerrel jár. :)
Nekem 2 mensi után javasolta a próbálkozást az orvos. Barátcserjés homeopátiás cseppeket is kaptam. Szövettan nálam nem volt (vagy nem tudok róla) véralvadási vizsgálatra elküldte a véremet de még nem tudom az eredményét. Igazából nem nagyon foglalkoztat hogy miért történt, én azzal akarok foglalkozni hogy legközelebb minden rendben legyen. Nagyon nagy probléma nem lehet mert kijött volna az első gyereknél akkor. Kompatibilitási probléma a férjemmel tuti nincs azt már tudnánk. Cukrommal voltak gondok terhesség alatt, igy nézték szülés után is de akkor már helyreállt. Ha magint terhes leszek már 12 hetesen fogják nézni. Megmértem otthon néha a vércukrom sosem volt magas - szóval én nem gyanakszom IR-re.

Grafikon: talán most már megnyugszik 36,3-4 környékén ovuig... remélem legalábbis. és még 1,5 hét múlva ráér az az ovu, drukkoljatok h ne legyen korábban! :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!