Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
szabinka84
2013-10-03 19:07:31

mirmite!én is izgulok nagyon,de félek a csalodástól,most is görcsölgetek egy kicsit
Mirmite
2013-10-03 18:59:36

Sziasztok Lányok!

ide ültem a géphez és már nagyon régóta csak olvasok olvasok:)
Beindult az oldal nagyon:)
Plumeria14
Nagyon örülök hogy sikeresen túl vagy a vizsgálaton és minden okés:)Kiváncsi leszek a görbédre nagyon:)

Napsugár halvány csík is csík,óvatos gratula:)

szabinka84

izgulunk ám sokan érted de szerintem is tesztelj már!!!!
Ne csigázzz Minket meg magadat se mert tuti pozi lesz:)

Az én ovum is várat magára pedig kétszer egymás után nem szokott ennyire későn lenni:)Mindegy mi megteszünk ma is mindent:)
arachnoidea
2013-10-03 18:57:02

Azért akkor, mert az FSH-T A 3. napon nézik ott az a lényeg a progeszteront azt a 21. napon és nekem valszeg az az alacsony. Az FSH jó lehet mert az LH tesz pozitív volt szerintem azért nem érdekes neki a 3. napi vér...
plumeria14
2013-10-03 18:54:46

arachnoidea,
csak nehogy meglepődjön az orvos...hallottam én már barnázásról és terhesség lett belőle. Egyébként érdekes, mert van, amikor én is barnázok, akár több napig is, máskor meg semmi...fogalmam sincs, hogy ez mitől függ. A hormonsort miért félidőben akarja megnézni? Azt a 3. és a 21. nap környékén szokták nézni.
arachnoidea
2013-10-03 18:50:06

Lányok!

Nem hagyott nyugodni a tegnapi eset...felhívtam az orvosom, megnyugtatott, hogy tudja hogy tegnap kellett volna hozzá mennem UH-ra. Telefonon nagyon készséges volt elmondtam nki hogy milyen a görbém hányadikán mennyit mértem stb és hogy barázok meg az LH teszekről is meséltem hogy nekem 2x volt pozitív a hónapban...
Végeredmény: babára ebben a hónapban ne számítsak, hamarosan megjön erre utal a barnázás, a progeszteron alacsony.
Félidőben a 10-14. napon menjek UH és lesz hormonsor is legalább ennyit tudtam intézni nagyon kíváncsi leszek...
Ancsi2014
2013-10-03 17:27:20

NewHope, a lavór lesz a tuti sztem ... :D
Köszi szépen Lányok, hogy így tovább görgettétek ezt a dolgot, jót nevettem. :))
Csak egy a jobb oldali szurkálás és a derékleszakadás ne lenne Mkinga, akkor nyugodtabban várnám a jövőhét közepét. Igyekszem pozitív lenni, hogy ez nem a hamarosan meg fog jönni előjelek ...

Szép délutánt Capri és jó pihenést!
capri
2013-10-03 16:59:46

Csajok, vidámmá tettétek a délutánomat. :-))) Most viszont megyek, mert lejárt a munkaidőm! Szép délutánt/estét mindenkinek!
mkinga
2013-10-03 16:59:08

Ancsi , jovo het kozepe jo lessz? ( ha addig nem jon meg...) ;) csak nyugisan , vidaman , pozitivan fogjuk fel az egesszet :) ˙( mekkorakat gorbitek, meg en sem hiszem el, na de probaljuk meg legalabb :) ´) kellemes estet mindenkinek, holnap meg olvasgatlak titeket!! Aztan az ejszaka szep magas hoket produkajatok lanyok!!! ;)
Moha13
2013-10-03 16:55:27

NewHope
"a HCG tudtommal nem párolog el"...na de a pisi az igen! :D
Micsoda illatok lesznek ott amikor pár óra múlva felébredsz és kimégy a mosdóba...:D:D:D
És még jobb, ha valaki beelőz...:D
Moha13
2013-10-03 16:53:05

kbettina
Én dm-ben veszem Innovita Folsav Mega (800 mikrogrammos).

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!