Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kira84
2013-10-03 16:06:54

capri És árban ez mennyi?
capri
2013-10-03 16:05:55

Ancsi,
akkor ma is leírom: nyugi, nagyon szép a görbéd!!! :-) Még bármi lehet belőle!
Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, mikor tesztel. Vannak tesztek, amik már 10. dpo körül is mutatHATnak pozitívat. Ha korán tesztelsz és negatív, nem szabad elkeseredni, mert lehet, hogy csak a HCG koncentrációja alacsony. Viszont sok terhesség a mensi idején meg is szakad, és ha nem tesztelsz előtte, akkor nem tudod, hogy volt megtermékenyülés. Kérdés, melyik kevésbé rossz: pozi teszt után a mensi, vagy a bizonytalanság.
Vannak, akiknek még a nemvárt napján sem lesz kétcsíkos a teszt.
Aztán persze van a legjobb variáció: nagyon korán, 10. dpo körül pozitív teszt és problémamentes terhesség. :-) (Egy ismerősöm 8. dpo-n tesztelt nagyon halvány pozit pár hete.)
Ancsi2014
2013-10-03 16:01:37

Plumeria,én 31 vagyok Apa 41, de nekünk sem akar összejönni. Ha ebben a hónapban sem, akkor sztem megyek mesterséges megtermékenyítésre és elkezdjük a hormoninjekciókat. Én is nagyon szeretnék babát, csak az is itt kattog a fejemben, hogy ennek ennél sokkal egyszerűbben és spontán kéne mennie...és ez nagyon elszomorít :"(
Ancsi2014
2013-10-03 15:57:13

Capri, igen. 1,5 órát még tuti aludtam utána, nem csináltam nagyaon semmit hajnalban, csak Apának egy szendvicset kb 5 perc volt, utána alvás. Akkor beírom a 37,1-et.
Mivel nekem ez az első görbém nem tudom, hogy ennek így kell kinézni? Normális? Mikor érdemes tesztet csinálni? Csak a mensi napja után?
Bocsi a sok kérdésért, de napok óta tartó érzelmi hullámvasútat meg kell állítanom. Bele fogok ebbe bolondulni....
capri
2013-10-03 15:55:02

Kira84,
amit én szedek, azt még nem említette itt senki, azt hiszem: Pharmaton Matruelle. Van benne folsav és jód is (+ Omega-3 zsírsav). :-)
plumeria14
2013-10-03 15:52:38

szabinka84,
megértelek, de közben meg annyira izgatott vagyok...nagyon szép görbe! Gondolom, neked sem könnyű kivárni ezt a néhány napot, de tutira két csíkos teszted lesz!
plumeria14
2013-10-03 15:50:49

Dia1984,
nekem elvileg nem a dokim javasolta, ő megvárta volna az 1 évet. Én kértem, hogy csináljuk meg, de a jövő hónapra terveztem. Aztán úgy alakult, hogy hétfőn elvesztettem a munkámat, így már nem láttam értelmét tovább várni. Biztos a sors akarta így! Egyébként belegondoltam abba, hogy mennyire fájdalmas lehet annak, akinél elzáródás van...pedig nekem nagyon magas a fájdalomküszöböm...szar érés ide vagy oda, örülök, hogy ma is "okosabb" lettem.
Kira84
2013-10-03 15:50:25

capri.Nem nem mondta csak a vitamin szedését szorgalmazza,csak még azt nem tudom melyik vegyem...
szabinka84
2013-10-03 15:50:17

Kedves Plumeria!Gondoltam a hétvégéig várok nem akarok csalódni megint:(
Dia1984
2013-10-03 15:45:34

Plumeria

Jó, hogy írtál, és elmesélted hogy zajlott az egész. Kíváncsi vagyok, hogy nekem a doki mikor fogja felvetni ezt a lehetőséget? Bár, hétfőn megyek hozzá, szerintem majd megemlítem neki...
Örülök, hogy nem maradtok le erről a hónapról! Ma még tényleg pihengess, aztán csapjatok a lovak közé!! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!