Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mirmite
2013-10-04 14:01:11

Luciffer73

Rápilláztam a görbédre:)
Még okosat nem tudok mondani,várni kell és figyeld magad:)
Ha megugrik felfele a hőd és pár napig ott marad akkor mondhatjuk hogy volt ovud:)
Viszont kérdés:Hol méred a hődet és hogyan?
luciffer73
2013-10-04 13:57:50

Szia Kira!
Az én tapasztalatom. Az hogy barnázgatsz, nem jelent semmit. Én már két hónapos terhes voltam, és még mindig pecsételgettem. Nem barnát, hanem rózsaszínűt, tehát véres volt. Azóta a lányom 18 elmúlt :)))
Kira84
2013-10-04 13:51:11

Sziasztok lányok,Tegnap óta elkezdtem szedni a Gravidát az orvos tanácsára,igaz tegnap még nem látott terhességet csak azt hogy a méhnyálkahártya megvan vastagodva ami 12mm,ha nem jön meg akkor 2-hét múlva kell mennem újra a dokihoz.Csináltam ma tesztet de nega volt,én már arra gyanakszom hogy nem akkor volt a pém amikorra a rendszer tette,mivel hétfőn és Kedden pecsételésem volt de Szerdán meg csak barnáztam,azóta meg semmi.így most várok.Így álok ma...
luciffer73
2013-10-04 13:36:28

Sziasztok lányok!
Akinek halvány, vagy erős csíkos, annak grat. Aki még nem havizik, annak szúrkolok, hogy ne is tegye :)
Én viszont kérnék tőletek valamit. Légyszi pillázzatok rá a görbémre és mondjatok valami okosat. Jó helyen vannak a csíkok?
20 éves koromban azt sem tudtam, hogy van ovulációm... :/ mégis lett gyerek. Most 39 évesen már nem annyira egyszerű...és lassan (novemberben) egy éve, hogy próbálkozunk. Kipróbáltuk már a hónapok összes napját (persze nem egyszerre)..., de még semmi. :(
plumeria14
2013-10-04 12:33:20

Moha13,
én azt olvastam, hogy csak abban az esetben stimulálják hormonokkal a tüszőérést, amennyiben az természetes úton nem következik be. A hormonokkal rá tudnak még erre segíteni, mert akkor nem csak 1, hanem több domináns tüsző is érhet, ezért nagyobb az ikerterhesség esélye.
Moha13
2013-10-04 10:13:48

Lányok!
NE keseredjetek el a leesésektől! Végignéztem ma egy rakat terhesgörbét és elég gyakori a leesés a 9. és a 11. napon is ezekben, ami után általában visszamegy. de láttam már olyan cikk-cakkosat is, hogy csak na...
Én is lefelé tendálok...de nem érdekel, mert ahogy elnézem március óta azon a több száz görbén amit láttam, teljesen mindegy, hogy néz ki a görbe...:X
Szóval...legkorábban akkor keseredjünk el, amikor megjön...addig ne.
Moha13
2013-10-04 10:08:37

Inszem előtt is van valami hormonkezelés? Vagy az a vizsgálatok után csak úgy megtörténhet, amikor itt az ideje?
arachnoidea
2013-10-04 09:45:43

Plumeria!

Nagyon köszönöm a biztató szavakat! Abban egyeztünk meg az orvossal, hogy félidő környékén kell megkeresnem, illetve ha megjön akkor felhívom, hogy a 3. napon leveteti e a vért ne kelljen még egy hónapot várni...
mkinga
2013-10-04 09:33:19

Hey , Ancsi!!! ne torj le mint a bili fule!!!!! sajnalom , a leesest , de ujabb honap, ujabb remeny!! nem szabad elhagynod magad! Nehez, tudom , foleg az elso napok de ne hagyd el magad!!!!!
Mirmite
2013-10-04 09:31:49

Sziasztok Lányok!

Napsugár,Szabinka,Virgács

Még mindig óvatos gratula Nektek:)

Ildibaba

Nagy a valószínűsége.....

Arachnoidea,Ancsi2014

Fel a fejjel!Küldjük a pozitív energiákat Nektek:)

Még mindig várok:)Közbe akciók:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!