Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ancsi, úgy emlékszem, azt írtad, hogy kb. 3 órával korábban mérted először, ugye? Ha nem voltál túl aktív utána és még aludtál min. 1-1,5 órát a második mérés előtt (ami a rendes időben volt), akkor szerintem beírhatod a 37,1-et. (Más lenne, ha az első mérés után már felkeltél volna.)
plumeria14
2013-10-03 15:43:11
Ancsi2014,
azért javasolta az inszemet, mert december óta próbálkozunk és nem vagyunk már fiatalok...én 36, a párom 42. Minden vizsgálatnak jó az eredménye, de mégsem akar jönni a baba. Tehát egyikünknél sem találtak semmit, ami ezt megmagyarázná. Nem szeretnénk még hónapokig, évekig próbálkozni, végre babázni szeretnék :) Ha ennek ez az ára, akkor ám legyen!
plumeria14
2013-10-03 15:40:06
szabinka84,
nem szeretnél tesztelni megint? Már én izgulok miattad! Szerintem tuti van bent valaki, ez nem lehet kérdéses :)
Monika5
2013-10-03 15:38:42
plumeria14,
Remélem, hamar regenerálódsz a vizsgálat után. Nagyon drukkolok neked, hogy hamar sikerrel járjatok és az inszemre ne legyen szükség. Szép napot! :)
Ancsi2014
2013-10-03 15:37:43
Lemaradt a görbém ...
Ancsi2014
2013-10-03 15:37:14
Plumeria, te egy hős vagy! Gratulálok, hogy átvészelted!
Miért javasolta az iszeminációt az orvosod?
Lányok! Szerintetek melyik reggeli hőmérsékletemet írjam be? Amit hajnali ébresztés miatt megmértem, vagy amit a normál reggeli kelésnél mértem. A hajnali 36.9 volt, a reggeli 37,1. Én most beállítottam a 37-et a görbén, de nem tudom ez jó e így.
capri
2013-10-03 15:36:17
Sziasztok!
Plumeria, ügyes voltál, túl vagy rajta. Most már koncentrálj a hétvégi tüszőrepire! :-) Kíváncsi leszek a görbédre.
Kira84, arra mondott valamit az orvos, hogy volt-e, ill. mikor lehetett ovud?
Napsugar24, ahogy a többiek is írták, a halvány csík is csík, neked ráadásul már több teszt is kétcsíkos lett. Szerintem is minél előbb orvos! Ő esetleg megnézi vérből a HCG-szintet, és akkor egyértelmű lesz. Drukkolok nagyon!
plumeria14
2013-10-03 15:29:24
Sziasztok lányok,
megjöttem a HYCOSY vizsgálatról….hát, mit is mondjak, nagyon nem volt kellemes…szerencsére mindkét petevezetőm átjárható, de szerintem lehetett egy kis dugulás a jobb oldalon, mert ott nagyon kellemetlen volt, éreztem egy kis blokkot, de utána szépen átment…az asszisztens, aki a kontrasztanyagot nyomta is mondta utána, hogy ő is érezte az ellenállást…az érzés egyszerűen leírhatatlan, egyszerre éreztem azt, hogy hányom és kakálnom kell (bocsánat, de nem tudom máshogy leírni)…éreztem azt is, hogy elsápadok, de szerencsére utána már minden rendben volt…nagyon gyorsan végeztünk, gondolom azért, mert átjárható volt és nem kellett többször próbálkozni, de nagyon örülök, hogy túl vagyok rajta.
Egyébként nagyon jó időben voltam, mert a doki mondta, hogy egy 18 mm-es tüsző van a jobb petefészkemben, ami szerinte a hét végén fog megrepedni. Erre nagyon kíváncsi leszek, mert ezt jól végig tudom majd követni a görbémen. Érdekes, mert eddig mindig a 11. napon volt az ovum, de ahogy írtam is nektek, most semmi nem utalt még erre, pedig ma vagyok a 11. napon. Emiatt paráztam is a vizsgálattól, mert féltem, hogy ez a hónap ugrott, de szerencsére még időben vagyunk. Szerintem ma még regenerálódom, de holnap akció, hátha csak egy kis átfújás kellett a sikerhez.
Kérdeztem a dokit, hogy hogyan tovább, ha mégsem jönne össze. Azt mondta, hogy akkor januárban szeretettel vár inszemre… Nagyon bízom benne, hogy erre már nem fog sor kerülni, mert addigra össze fog jönni a baba. Most már nincs munkahelyi stressz, tutira átjárható vagyok és minden egyéb más is rendben van, úgyhogy türelmesen várom az elkövetkező 3 hónap fejleményeit.
szabinka84
2013-10-03 15:28:30
Sziaszot!én ma így állok,menszi szerencsére sehol
Kira84
2013-10-03 15:25:24
Heló mindenkinek.Mivel eléggé görcsöltem már napok óta ma úgy döntöttem elmegyek a dokihoz hogy megnézzen.Ami kiderült hogy az endometrium az 12mm de terhességet azt nem látott,azt mondta menjek vissza 2 hét múlva ha nem jönne meg a havim. Ja meg hogy szedjek folsavat meg jódot .A kérdésem melyik vitamin a jó és hogy szerintetek a 12mm elég lenne egy terhességhez?