Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Igen nála voltam a Bolgárkerékben:) nagyon jó fej, hihetetlen szaktudással! Ez február közepén volt. Nagyon fájt, nekem is lehetett valami kis lerakódás de a végeredmény rendben volt, átjárható mindkét oldal. Sajnos az a baba nem maradt velem csak a 7. hétig, most viszont már a 10. hetet '' taposom'' :) A RK-ba jártam Meddőségibe, ott derült ki mi a bibi. Kaptam gyógyszereket minimális adagban, kis homeopátiás cseppet, rengeteg jó szót, bátorítást. Megismertem egy szuper dokit, eddig minden rendben van:) Nálad is rendben lesz minden, egy-két nap pihi, aztán húzzatok bele. Ne felejtsd el a gyertyaállást! ;)
plumeria14
2013-10-03 22:06:52
sangria,
a kérdésed egyszerű, a válasz már nem annyira. Ha tutira a párodnál van a probléma, akkor nem biztos, hogy javasolnám neked a vizsgálatot. Én azért csináltattam meg, mert a katonákkal minden rendben, de egy nőnél több dolog is szóba jöhet. Ha a pasiknál a spermavizsgálat rendben, akkor általában őket nem is vizsgálgatják tovább. Másrészt, ha nem lenne ilyen drága a vizsgálat, akkor simán azt mondanám, hogy csináltasd meg. Olyan nehéz jó tanácsot adni. Mert az is lehet, hogy a párodnál találtak "problémát", de sajnos ettől még simán benne lehet a pakliban, hogy nem ez az egy dolog akadályozta a sikert. Ti mióta is próbálkoztok?
sangria
2013-10-03 21:56:51
plumeria: örülök, hogy túl vagy rajta, nagyon szurkolok, hogy most már tényleg sikerüljön (meg szerintem itt mindenki).
Nekem is javasolta a doki a hycosy-t, de mivel nálunk a férjemnél van gond, így gondoltam úgysincs értelme.. Másrészt viszont, lehet hogy mégsem ártana, mert ha a sok vitamintól most rendbe jönnének a katonák, akkor jó lenne tudni ugye, esetleg megspórolhatnánk vele pár hónapot. Sajnos már mi sem vagyunk fiatalok.
Szerintetek?
kbettina
2013-10-03 21:56:40
plumeria:ügyi voltál:) bizunk benne hogy most már hamar sikerrel jártok!számomra ez a vizsgálat ami nagyon ilyesztő.
plumeria14
2013-10-03 20:52:59
timcsike0718,
igen :) Te is nála voltál? Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy nálad egyébként minden rendben volt? Te hogy viselted? Mikor voltál nála?
Adry03
2013-10-03 20:42:40
Sziasztok !
plumeria
Örülök, hogy minden rendben ment és jó eredményt kaptál.
Remélem most már összejön ezalatt a 3 hónap alatt.
arachnoidea
Az érdekes, hogy így telefonon már +mondta, hogy nem jött össze a baba. Viszont lehet nem árt az a hormonsor.
szabinka
Nagyon drukkolok én is és kíváncsian várom az eredményt.
Részemről még mindig az elején vagyok. Viszont végre összeszedtem az összes bátorságomat és 2 év után bejelentkeztem a dokihoz. Igazából nem tudom mi lesz, de egyenlőre nem is akarok rá gondolni, mert úgyis csak jövő hét után megyek.
arachnoidea
2013-10-03 20:33:07
Kezeltek valakit alacsony progeszteron szint miatt? Mi a protokoll? Mire lehet számítani? Milyen veszélye van?
timcsike0718
2013-10-03 20:26:01
Timmermann csinálta?
plumeria14
2013-10-03 20:20:38
timcsike0718,
drukkolj kérlek, hogy nálam is így legyen! Én most nagyon bízok abban, hogy ha volt is egy kis dugulás, ami miatt eddig nem jött össze, az most elhárult és most sikerülni fog. De jó lenne!
timcsike0718
2013-10-03 20:02:30
Plumeria, nekem a hycosy után már nem jött meg, abban a ciklusban sikerült is, egy év sikertelenség után! Drukkolok!:)