Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
NewHope
2013-10-03 16:48:44

Ancsi, teszteléshez: nem kell rögtön biokémiai labort csinálni 5kor, a pisi nem romlik meg, egy poharat odatartasz valamennyit csak beletalálsz (vagy próbálkozz müzlistállal ha nem, vagy lavórral :D) aztán félreteszed és mikor felkeltél rendesen tesztelsz belőle. csak ne boritsa ki senki :) a hcg tudtommal nem párolog el. de cáfoljatok meg ha hülye vagyok én már csináltam igy :) francnak van kedve hajnalban szarakodni sokszor...

Tüneteim: szokásos, hasfeszülés, hasszurka, gyomorpanaszok, hányinger, mellfeszülés, derékfájás. Mindez tegnap délután úgy indult hogy éreztem 8-10 erős szurkálást az alhasamban, elöntött a viz és azóta érzem ezeket. Persze lehet, hogy csak a tüszőrepedés volt... de elég konkrét érzés volt és azóta is az. tök érdekes :) de nem foglalkozom vele úgy látszik ez terhesség és nem terhesség esetén is a ciklusom része lesz már ezután...
Ancsi2014
2013-10-03 16:47:29

Plumeria mi igazából sosem védekezünk. Évek óta együtt vagyunk és egyszer sem "sikerült be" a gyerek. Amúgy júniusban mentem dokihoz hogy kisbabát szeretnék, akkor volt egy teljes nagygenerál és kiderült h IR-ám van, de peteérésem na az nincs. Kaptam gyógyszert, most ebben a hónapban volt az első kimutatható peteérésem, tüszőrepedéssel és persze én ebből már egyből azt vettem le hogy kisbabám is lesz mert Apával pont előtte voltunk együtt többször is.
Ancsi2014
2013-10-03 16:43:14

Capri, reggel ébredés után és a fakockát is képes lennék elrontani, amúgy is egy vicc az életem néha olyan balgaságokat csinálok, hogy az uram kikészül...borítottam már én ki a spermaminta tégelyt miután Apa 5 napig gyűjtögetett és az utolsó pillanatban mikor minden kész volt én egy elegáns mozdulattal kiborítotam...na ez is reggel volt. Szóval velem ilyen simán megtörténik, hogy a pohár gellert kap a wc deszkán és egy duplapörgéssel a földre csapódik, a többiről a fizika törvényei gondoskodnak, nekem csak el kell kezdenem és abban jó vagyok:)
Örülök, hogy feldoblak, pedig ma(is) nagyon szomorú vagyok. Annyira szeretnék kisbabát és annyira fáj, hogy nincs. Örülök a pozitív tesztelőknek NAGYON, tényleg de irigy is vagyok és szomorú is hogy nekme miért egy csíkos mindig...

Mkinga, ünnepélyesen megfogadom, hogy nem tesztelek én sem, majd beszéljünk össze mikor pisilünk :)
plumeria14
2013-10-03 16:42:20

Ancsi2014
Ti mióta próbálkoztok? Milyen vizsgálatokon vagytok már túl? Érdekes, mert eddig nagyon ódzkodtam a meddőségi központ vagy bármilyen ilyen jellegű kezeléstől, pont azért, mert meg vagyok győződve róla, hogy természetes úton is jönni fog…ugyanakkor meg nem szeretnék még évekig várni, mert nem az számít, milyen módszerrel jön össze, hanem az a lényeg, hogy összejöjjön és egészséges legyen.

szabinka84,
tesztelj kérlek, tutira ki kell már mutatnia. Várom a beszámolót :)
mkinga
2013-10-03 16:20:31

Ancsi nekem irtad :) a tesztelest. En tobbet nem tesztelek ido nap elott hisz en is ma teszteltem 3 nappal a nemvart elott, deli vizeletbol es persze negativ lett. Ha megakar maradni akkor ott lessz a nemvart utan par nappal is es akkor mar bizti hogy pozi a teszt , ha nem akkor ugysem lessz ott , barmikor tesztelunk, szoval ma eldontottem , vasarnap a nemvart napom majd jovohet-jovohet vegen tesztelek ha addig meg nem jon :)
A homerozes... en is felkelek amikor apa megy az ezredbe reggel 5 kor, pisilek, visszafekszem es reggel 7 fel8 -kor merek es szerintem okés :)
szabinka84
2013-10-03 16:18:36

én a nemvárt napján teszteltem egy negatívat meg egy halvány pozítivat de ki is írtam,szerintetek mennyi idő után érdemes csinálni?most csuszik 5 napot
capri
2013-10-03 16:17:44

Kira84, nagyon szívesen!

Ancsi, jókat szoktam derülni néhány mondatodon. :-)) (Mint pl. pisis lesz a plafon is.) :-D
Ha tesztelsz, akkor szerintem 5 órakor. Próbálkozz, hátha nem kell újrafesteni utána a fél lakást! :-)))
Milyen teszted van? Milyen az érzékenysége?
Ancsi2014
2013-10-03 16:13:35

Capri, köszönöm szépen!!!!! Nagyon kivagyok már, teszteltem 2 napja - meg ne kérdezd minek?? - akkor persze negatív lett. Írtam is valamelyik lánynak, hogy gyakoroltam ... de persze el is keseredtem, most nem tudom mi a fenét csináljak. Meg ez a teszt dolog is kifog rajtam. Mikor teszteljek? Oké, reggeli első vizelet. De én olyan fura vagyok hogy hajnalban mindig felkelek pisilni, kb 5 óra körül. Szórakozzak akkor a kis pipettámmal? Sztem még a plafon is pisis lesz abban az állapotomban...de gondolom ez számítana reggelinek, mert ez lenne a legkoncentráltabb.
Kira84
2013-10-03 16:11:56

capri
Értem, köszönöm a segítséget,megyek is patikába és veszek ,hátha kapok..

capri
2013-10-03 16:09:11

Kira84,
hú, jó kérdés... Nem olcsó, emlékeim szerint.
Közben rákerestem neten, a 30 db-ost 3.419 Ft-nak írja (leárazva 4.119-ről). Én nem veszek be minden nap, nagyjából úgy szedem, hogy 2 nap beveszek, 1 nap nem.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!